ОвенПрочетете ощеНервите ви няма да бъдат вашите съюзници, а напротив,

...
ОвенПрочетете ощеНервите ви няма да бъдат вашите съюзници, а напротив,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 ноември: Трудна задача за Лъв, Скорпион- помислете за семейството си

Овен
Прочетете още
Нервите ви няма да бъдат вашите съдружници, а в противен случай, само че несъмнено търпението ще бъде една от мощните ви страни. През този ден ще се наложи да преосмислите вашето държание. Не може да бъдете безконечната доминанта по отношение на останалите. Много е евентуално нервната ви система да се окаже прекомерно лабилна през днешния ден, изключително когато ви следва да се сблъскате с спорове. Но, не се тормозете, ще имате доста варианти, които ще ви оказват помощ да решите по какъв начин да се справите с проблемите си.

 

Телец

Този ден може да бъде разочароващ за вас за намиране на сродната ви душа. Да сте самотни не е вашата орис, това е по този начин, тъй като се постанова да сте в усамотение за известно време, до момента в който работите върху построяването на увереността си и на първо място да разберете какво тъкмо желаете.  Опитайте се да участвате с продан на хрумвания, а не в непотребен спор. Бъдете ясни, рационални, идеалистични и толерантни, и няма да ви е непостижимо да намерите решение на проблемите с цената на какъвто и да е било триумф, въпреки и непълен.

 

Близнаци

Изглежда, че целият свят е зает да ви достави доста задоволство. Навярно, ще поддържате връзка с огромно въображение, което ще ви разреши да намерите истински решения и подходи, без даже да се наложи да повишите звук. Ако сте стартирали с мисълта, че ще си прекарате отлично през днешния ден, това сигурно ще се случи. Уравновесеността е най-хубавото нещо, което можете да извършите за себе си и за обичания ви човек. Поддържайте положително равнището на вдъхновението си.

 

Рак

Не се обрисуват катаклизми в връзките. Много е значимо да не оставяте даден проблем да остане неуреден през този ден. Направете всичко допустимо по силите си, с цел да върнете нещата в обикновено им положение допустимо най-бързо. Възможно е да изпитате възприятие на обезсърчение в персонален проект, което може да ви накара да се страхувате от възможна разлъка. Поемете надълбоко мирис и оставете нещата да се развиват от единствено себе си, вместо да се пробвате да контролирате обстановката.

 

Лъв

Може да се почувствате леко смутени и носталгични през първата част от деня. Не винете положителните си усеща за предишното и не ги използвайте като опрощение. Втората половина от деня ще ви подсети, че голямото ви сърце не е безгранично. Без подозрение ще потърсите рационалният метод за разрешаването на проблемите през днешния ден, тъй като е доста евентуално да се опитате да угодите на всички, а това несъмнено ще се окаже сложна задача за вас през този ден. 

 

Дева

Възможно е някои от вас да бъдат обзети от безполезността и клюките, оставяйки действителния живот зад себе си. Препоръчително е да помислите върху това и не се оставяйте да бъдете подведени от любознанието да узнаете нещо, което не ви визира персонално. Може да се наложи да говорите съществено с вашата половинка за финансите през този ден. Ще търсите верният път и подобаващите решения за излизане от конфузната обстановка. С повече доверие и разсъдък, ще се справите с компликациите.

 

Везни

Вие и вашият сътрудник може да бъдете в несъгласие между тях през този ден, защото и двамата може да имате някои доста разнообразни визии или проекти за едно или друго събитие. Откровеният диалог ще освободи въздуха от напрежението. Ако желаете да поемате някакви рисковани дейности, това не е подобаващият ден да го извършите. Трябва да изчакате идната седмица или най-малко няколко дни, тъй като без тактика и без съответна подготовка, няма да можете да извършите епични подвизи.

 

Скорпион

Когато става въпрос за намиране на обич, звездите ще ви насърчат да прегърнете всички неща, които ви вършат неповторими, а освен полираните и красиви късчета. Осъзнавайки това, ще привлечете мечтаният от вас сътрудник. През този ден ще имате опцията да вземате решения по всяко едно отношение по отношение на персоналния ви живот. Но през днешния ден ще би трябвало да помислите малко повече за фамилията си и да положите повече грижи. Най-вероятно ще изберете да методите към проблемите постепенно и устойчиво, с цел да не се втурвате през глава.

 

Стрелец

Възможно е някои хора да ви накарат да се чувствате обезценени, нарушавайки персоналното ви пространство. Дайте явен знак, че хлопат на несъответствуващата врата. Вашите полезности са неприкосновени и никой няма право на достъп до тях. Ако забележите, че към вас царува равнодушие и безредица, ще би трябвало да си извършите труда да приповдигнете душевността си, като извършите нещо интензивно. Поставете невъзпитаните и досадни мисли и слова на другите за преработване.

 

Козирог

Може да се наложи да отправите забележка към колегата си, че минава границите на допустимото. Имайте смелостта да заявите вашата позиция. Бъдете доброжелателни, употребявайки градивната си рецензия без непотребни драми. Трябва да сте внимателни през днешния ден, тъй като някои от постигнатите цели биха могли да станат цел за някои хора и това ще им разреши да се възползват от вас. Също по този начин, е допустимо в миг на уязвимост да ви слагат в нежелана обстановка.

 

Водолей

Може да бъдете захласнати от натрапчиви мисли през днешния ден, които вероятно ще ви разтревожат. Единственият метод да съумеете да се измъкнете от тях е да тръгнете против казуса, с цел да се опитате да го избегнете. Не се ядосвайте на този ден, той няма виновност. За да се справите с проблемите, би трябвало да бъдете в съюз с вашата екстравагантност. В последна сметка, ще намерите излаз от нежеланите разногласия или кавги, тъй като решенията ви ще бъдат освен екстравагантни, само че и извънредно миротворни.

 

Риби

Денят може да бъде доста обещаващ за вас, само че все пак, не във всички случаи ще даде мечтаните и предстоящи резултати. Това може да бъде значима насочна точка през днешния ден, върху която следва да помислите. Също по този начин, ориста ще ви сложи в ролята на медиатор при зародилите спорове. Може да получите някакъв напън или условие от родителите ви, по отношение на връзката ви. Това ще ви провокира да отстоявате любовта си, без да се пробвате да им угодите. Интимният ви живот не е работа на другите.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР