ОвенПрочетете ощеМного е вероятно днес да се срещнете с човек,

...
ОвенПрочетете ощеМного е вероятно днес да се срещнете с човек,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 септември: Телец- звездите ще са на ваша страна, Риби- не поемайте нови ангажименти

Овен
Прочетете още
Много е евентуално през днешния ден да се срещнете с човек, за който мислите от дълго време и е на огромно разстояние от вас. Необвързаните може да основат устойчиво другарство с някой, който е живял или сега живее в чужбина.

Дайте си малко отмора от напрежението и напрежението. Ако не ви идват хрумвания и тъпчете на едно място, значи би трябвало да поспрете и да си поемете глътка въздух.

Ще получите поддръжка от планетата Сатурн за бъдещи финансови планове и вложения. Денят ще е подобаващ за взимане на решения, които ще доведат до забележителна облага.

 

Телец

Звездите ще са на ваша страна през днешния ден и елементарно ще упражнявате „ надзор “ над колегата ви. Днес може да прокарате всичките си и хрумвания и проекти, за които ви би трябвало утвърждение от вашата половинка.

Опитайте се да запазите успокоение и да не се ядосвате, в случай че би трябвало да се върнете за нещо или още веднъж би трябвало да извършите дадена задача, която сте избързали да извършите. Грешките ще са поправими.

Не се поддавайте на въздействието на някои хора, които може да ви поведат по неприятен път. Бързата и противозаконна облага може да нанесе тежки последствия върху финансовото ви положение в бъдеще.

 

Близнаци

Венера ще ви вдъхне нужната убеденост, с цел да изразите най-дълбоките си усеща към обичания ви човек. Може би, ще споделите съкровени неща, без даже да осъзнавате това. Въпреки всичко ще откриете нужният подтик.

Имайте подготвеност да се изявите като мозъкът на колектива, защото от вас ще зависи триумфът на компанията, за която работите. Бъдете смели в концепциите си, даже да се наложи да рискувате.

Навярно ще ви се отдаде прелестна опция да спечелите от доста добра договорка. Очаквайте бизнес предложение, което ще ви зарадва и ще върне усмивката на лицето ви.

 

Рак

Днес, може да се сблъскате с някои проблеми в връзките ви, подбудени от непрекъснатото ви разпределяне в името на другия. Не подценявайте себе си и обърнете внимание на някои здравословни привички, които от дълго време сте загърбили.

Проблемите, които ще се стоварят върху вас през днешния ден, доста елементарно може да ви извадят отвън релси и да ви накарат да се откажете да довършите работата, с която сте се захванали. Не вдигайте бялото знаме, а се вземете в ръце.

Възползвайте се от финансовите благоприятни условия, които имате по допустимо най-хубавия метод. Инвестирането в качествено обучение, образование или преквалификация може да ви направи още по-конкурентоспособни.

 

Лъв

Не позволявайте другите сфери на живота ви да страдат единствено и единствено да угодите на колегата ви. Поговорете за персоналното пространство на всеки един от вас и затвърдете доверието ви един към различен.

Ако имате някакви подозрения, че това, което сте произвели или изработили, не дава отговор на вашите стандарти, то не се тормозете, защото единствено вие ще знаете за дребните недостатъци.

Може да забележите, че финансовото ви положение е в застой на този стадий. Вероятно, ще би трябвало да се замислите за други източници на приходи, които да попълнят месечния ви бюджет. Използвайте всички умения и гении, които имате.

 

Дева

Днес, може да имате чувството, че сте на прав път след един неподходящ интервал на разногласия и комплициране. Любовта и близостта с колегата ви последователно ще стартират да се ускоряват, до момента в който всичко си пристигна на мястото.

Не се надявайте на хвалба или висок финансов бонус за заслуги. Колкото и да желаете да се харесате на шефа ви, напъните ви няма да бъдат видяни на този стадий.

Звездите ви поучават да бъдете великодушни през днешния ден и да дадете пари за щедрост. Всеки обича да харчи пари за себе си, само че малко на брой са тези, които подават ръка на човек в неволя. Бъдете положителни хора и помогнете на някой нуждаещ се.

 

Везни

Както вие, по този начин и сътрудникът ви ще се старае да прекара допустимо най-вече време с вас. Всичко, за което не сте имали време да осъществите дружно, ще бъде на напред във времето през днешния ден. Чудесен ден да реализирате фантазиите ви.

Вместо да се пробвате да отгатнете какво би станало, в случай че отложите дадена работна задача за на следващия ден, то по-добре се захванете с работата си още в този момент, защото на следващия ден може да ви изненадат с спомагателни, непредвидени задължения.

Ако имате благоприятни условия и въздействие, то съберете средства с ваши другари и направете нещо положително за организация, която пази бездомни животни или пък за деца в неравностойно състояние.

 

Скорпион

Най-накрая може да почувствате известно облекчение откакто разкажете за проблемите си на най-близкия ви човек. Тайните посред ви ще бъдат разкрити и към този момент умерено може да дадете ново начало на връзката ви.

Техниката, която сте си закупили да улесни работата ви, може да внесе малко комплициране първоначално. Ако се наложи, прочетете упътванията преди да започнете работа на правилото на тестът и грешката.

Ако смятате да теглите заем от банка за нещо огромно и значимо в живота ви, то няма да е неприятно да се посъветвате с някой, който към този момент има опит в това и е минал по вашите стъпки. Вслушайте се в препоръките на този ваш непосредствен, с цел да сте сигурни в решението си.

                          

Стрелец

Ако бъдещето ви с сегашния ви сътрудник ви е изглеждало малко неразбираемо и объркващо, то през днешния ден може да имате някаква изясненост по отношение на задачите и бъдещите ви проекти като двойка. Отделете си задоволително време за диалози посред ви.

Точно, когато смятате, че сте си свършили работата съвършено, може да изникне нещо неприятно, което да обърка проектите ви. Бъдете нащрек, с цел да деянията еластичност, в случай че се наложи да нанесете някакви промени.

Бъдете извънредно деликатни при сключване на каквито и да е финансови документи, контракти и съглашения. Четете добре даже и най-дребния шрифт и се запознайте обширно с всички условия, клаузи и периоди.

 

Козирог

Проблемите в връзката с колегата ви може да доведат до други проблеми. Демонстрирането на неодобрение няма да реши споровете посред ви, в случай че не сте склонни на компромис. Изчистите всички спънки и недоразумения, без разногласия и кавги.

Няма смисъл да се преструвате, че разбирате от нещо, в случай че нямате нужните знания. По-добре бъдете откровени и потърсете помощ от сътрудниците ви, с цел да ви спомагат за пропуските, които имате.

Очаква се прилив на пари във финансовия ви бранш. Много е евентуално да получите заплащане по-рано от предстоящото или някой, който ви дължи пари, да ви ги върне през днешния ден.

 

Водолей

По принцип държите сътрудникът постоянно да наподобява добре, да е подреден и добре облечен, само че през днешния ден може да сте склонни да извършите изключение.  Добра концепция ще е да отидете на място измежду природата.

Днес, може да ви се наложи да работите от разстояние или да ви изпратят в командировка. Точно в този момент може да обърнете внимание на някои дълготрайни проекти и да начертаете задачите си.

Ако печелите по-малко от вашите другари или сътрудници, то не омаловажавайте вашата работа и триумфи. Не бива да се чувствате зле, може да се движите с по-бавни темпове, само че въпреки всичко напредвате.

 

Риби

Много е евентуално през днешния ден да усетите възприятие сходно на повдигане на мъгла. Може би, ще осъзнаете, че всичките ви страхове по отношение на персоналните ви връзки са били неоснователни и не е имало от какво да се притеснявате. Несигурността ви ще остане в предишното.

Не поемайте нови задължения, до момента в който не свършите актуалните си работни задания. Нещата в работата ви може да стартират да изостават, тъй че не се затрупвате с прекалено много задължения.

Не е целесъобразно да влагате средства за неща, които няма да ви донесат наслаждение и най-много всичко, което няма да ви донесе изгоди. Ще се наложи да осъществите непоколебим надзор над парите си.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР