ОвенПрочетете ощеЛюбовта ще пристъпва с тихи стъпки през душевните ви

...
ОвенПрочетете ощеЛюбовта ще пристъпва с тихи стъпки през душевните ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 март: Козирог - не бъдете твърде строги с колегите си, Рак - няма да получите разбиране от близките си

Овен
Прочетете още
Любовта ще пристъпва с тихи стъпки през душевните ви пресечки през днешния ден, но към момента ви липсва малко нещо. Днес е идеалният миг е да уловите мига без всевъзможни скрупули. Позитивното и спокойствието ви ще са качествата, от които целият ви колектив ще има нужда през днешния ден. Само вие ще може да решите проблемите, които са спънка за всички, тъй че ще се наложи да спасите ситуацията в този ден. Вероятно ще бъдете повече от практични по финансовите въпроси. Възможно е да бъдете сюрпризирани от някои положителни вести за вашите пари, които ще ви накарат да тържествувате същински.

 

Телец

Ще имате известни проблеми в сантименталните си връзки през днешния ден. Ще се наложи да се справите със сантименталните си проблеми. Необходимо е да деянията повече самообладание, с цел да успокоите прочувствените си прояви. Днес, може да се наложи да отидете на малко служебно пътешестване, тъй че ще разнообразите малко ежедневната си активност и ще промените ситуацията, а това ще ви се отрази доста ободряващо и вдъхновяващо. Денят ще е подобаващ за преосмисляне на някои скъпи покупки, които смятате да извършите. Претеглете плюсовете и минусите на всеки един продукт и се запитайте дали в действителност си заслужава да платите прекомерно високата цена.

 

Близнаци

Радвайте се на живота, тъй като да бъдете щастливи е задачата, която всеки би трябвало да има в живота и да резервира това благополучие колкото е допустимо повече. Денят ще  ви даде  положителни резултати върху прочувствената ви сфера, тъй че се усмихвайте! Днес, ще кипите от сила и ще сте в положение да се изправите пред най-големите си съперници. Нищо не може да ви спре да осъществите проектите си и да постигнете триумф в работните ви планове. Предстои ви да стартира забавен стадий от живота ви във финансов аспект. Вие ще комбинирате персоналните си ползи с прочувствените такива, и евентуално ще сключите удобен съюз в който ще има обич и пари.

 

Рак

Не поставяйте на сърцето си в тестване с настройката, че през днешния ден няма да получите съгласие от обичаните си хора. Не може да очаквате всички да мислят като вас по избрани тематики, в противен случай, противоположното е доста по-вероятно. Разположението на планетите е такова, че в случай че се опитате да скриете нещо, единствено ще си навредите. Опитайте се да не разнасяте чутото за хората, с които работите, с цел да не изпаднете в неловко състояние. Печеленето на пари няма да е толкоз лесна задача през днешния ден. Усъвършенствайте се в това, което можете най-добре, като не разчитате единствено на гения и славата ви.

 

Лъв

Възможно е през днешния ден да почувствате известно изстудяване във взаимоотношенията и вероятно могат да зародят различия. Препоръчително е да действате неотложно, с цел да се преборите с сходни обстановки, укрепявайки любовта си. Работата през днешния ден може да ви изнерви извънредно доста. Поемането на опасности не ви е по усета, само че знаете, че от време на време се постанова да действате бързо и уверено, а това несъмнено ви основава стрес. Може и да имате през днешния ден предпочитание за покупки, в случай че джобът ви го разреши, несъмнено. В случай, че сте финансово обременени ще се наложи да изчакате известно време.

 

Дева

В случай, че до през днешния ден сте избирали по лесния метод да страните от възприятията, които бушуват във вас. Имайте поради, че тези, които бягат от любовта не постоянно са от печелившите. Вероятно всички ще ви притискат да работите на бързи обороти, с цел да извършите заложените ви поръчки в точния момент. Старайте да поддържате умерено движение на работа, без да изоставате прекалено много. Бъдете извънредно деликатни с разплащанията през днешния ден и прочете и най-дребния шрифт в договорите, които подписвате. Денят не е удобен за всевъзможни финансови интервенции.

 

Везни

Препоръчително е през днешния ден да забавите темпото и да не натискате нещата, по този метод единствено ще си усложните живота. Този ден е превъзходен за размисъл, да слушате сърцето си доста по-внимателно, с цел да получите мечтаното от любовта. За да разрешите даден проблем в работата ви, ще се наложи да се изправите очи в очи с сътрудника, който основава напрежение. Въпреки че всекидневно не влизате в спор и предпочитате да си мълчите, или да се оттеглите, през днешния ден би трябвало да отстоявате себе си. Бъдете рационални и анализирайте всички разноски. Ако имате пари в банковата си сметка, денят е удобен и ще увеличите облагите си.

 

Скорпион

Вероятно индивидът, който буйно обичате няма да ви отвърне със същия възторг. Опитайте се да разберете аргументите, вместо да тръгнете с обвинявания променяйки визията си в гневност. Днес е времето да си поставите нови цели, които желаете да постигнете през идващите няколко седмици. Ще имате поддръжката на своите сътрудници и шефове, да развиете концепциите си и да работите по планове свързани с нововъведения и технологии. Очакват ви положителни благоприятни условия да реализирате бизнес концепциите си. Може да се наложи да пътувате до по-далечно място, с цел да сключите добра договорка.

 

Стрелец

Опитайте се да не бъдете прекомерно песимистични през днешния ден, макар разочарованието от обичаният ви човек. Това, което следва да извършите е да повярвате първо на себе си и възприятията, които изпитвате. най-неочаквано ще се срещнете с човек, който ще изиграе голяма роля за издигането в кариерата ви. Обърнете по-специално внимание на тази среща, защото ще се окаже основна за бъдещето ви развиване като експерт във вашата област. Във финансов аспект се чака стабилитет. Навярно ще имате задоволително пари за всички ваши проекти. Денят е сполучлив за предоставяне на заем и удобен за взимане на заеми.

 

Козирог

Възможно е през днешния ден да почувствате известно изстудяване във взаимоотношенията и вероятно могат да зародят различия. Препоръчително е да действате неотложно, с цел да се преборите с сходни обстановки, укрепявайки любовта си. Не бъдете прекомерно строги и сурови с сътрудниците или подчинените ви през днешния ден. Такова отношение няма да бъде признато добре от близките, тъй че се постарайте да покажете доброжелателност, каквато очаквате и от другите. Както се отнасяте с сътрудниците си, по този начин ще се отнасят и с вас. Обърнете изключително внимание на счетоводните документи през днешния ден. Има възможност да не ви доближат средства за дадена покупка. Преразгледайте финансовата си наличност няколко пъти.

 

Водолей

Вероятно ще осъзнаете същинските аргументи, които ви карат да се чувствате недолюбвани по избран метод. Не търсете грешките единствено при вас и не постоянно би трябвало да се единствено осъждате  по отношение на въпросите за любовта. Ако съумеете да внушите почит и доверие, то ще се справите доста по - елементарно със служебните ви задания идващите няколко дни. Изградете постоянна основа за развиването на кариерата ви. Добрата връзка с клиенти ще е ключът към печеленето на пари през днешния ден. Уверете се, че сте прелестен събеседник и постоянно бъдете подготвени да помогнете за всяко едно нещо.

 

Риби

Неангажираните ще би трябвало да си отворят очите и да се опитат да премислят връзките си. Тези държания, които към този момент са износени няма да сработят през днешния ден, по тази причина е належащо да бъдат анулирани, пресечени или пренебрегнати. Намирате в превъзходен интервал за кариерно развиване. Ще имате опцията да се докажете като добър експерт във вашата специалност. Израстването ви ще е обвързвано и с положителните ви взаимоотношения с вашите сътрудници. Ако някой различен се грижи за парите ви и разполага с тях, то бъдете доста деликатни. Възможно е да бъдете изложени на рискови покупки и вложения. Пазете се от всевъзможни измами през днешния ден.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР