ОвенПрочетете ощеИзбягвайте да се заяждате партньора си под каквато и

...
ОвенПрочетете ощеИзбягвайте да се заяждате партньора си под каквато и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 октомври: приятни изненади за Близнаци, вероятно увеличение в разходите за Стрелец

Овен
Прочетете още
Избягвайте да се заяждате колегата си под каквато и да е форма. Вашата несъразмерна негативност или недоволство може да бъде повода сътрудникът ви да дистанцира от вас за известно време. Бъдете деликатни.

Инвестицията в обучение и рационализиране ще ви се отплати доста скоро. Не се колебайте да вложите малко пари в образование или книга. Разговорите ви с бизнес сътрудници в този ден може да се окажат основни за бъдещата ви кариера.

Този ден не е за вдишване на ненужни опасности. Вероятно ще ви се наложи да изтеглите дребни суми пари от разнообразни бюджетни позиции, с цел да покриете всичките си разноски.

 

Телец

Денят несъмнено не е подобаващ за реализиране на прогрес във вашата връзка. За сметка на това обаче е удобен за изчистване  на някои остарели проблеми. Създайте нови мемоари с колегата си, като прекарвате малко занимателно време дружно.

Добре ще е да обмислите предложенията за присъединяване в даден план и реципрочността на вложеното време и пари. Преценете плюсовете и минусите преди да подпишете контракт или съглашение.

Ако в предишното сте заемали пари и сте се отказали да се надявате, че сумата ще ви бъде върната, този ден изненадващо може да получите положителната вест. Бъдете по-далновидни за в бъдеще, на кого заемате пари.

 

Близнаци

Може да се изненадате по какъв начин сътрудникът ви буйно показва възприятията си към вас. Замислете се, защото в последна сметка ще бъдете почтено оценени с нещо, което ще ви донесе задоволство евентуално вечно, тъй че подхранвайте добре тази връзка.

Относно планетарните преноси в бранша ви обвързван с работа и кариера, не се чакат някакви разтърсвания или промени. Най-добре ще е да употребявате този ден за инспекция на всичко свършено досега и дребна отмора от интелектуален труд.

Може би ви чака един ден изпълнен с приятни сърпрайзи. Вашият бизнес или заплата могат да бъдат увеличени от ненадейно. Това, несъмнено, ще ви пристигна като за добре пристигнало, че вашата упорита работа най-сетне обилно се отплаща.

 

Рак

Възможно е да се разстроите от някои дребни дефекти на колегата си. Вероятно ще бъде доста толерантен с вас и ще разбере аргументите за измененията в настроението ви. Успокойте и тези неудовлетворения ще отминат до края на този ден.

Ако не бързате и вършите работата си умерено без непотребна суматоха и нерви, то не се чакат каквито и да е проблеми в този ден. Възползвайте се от позитивната сила на Луната, да си осигурите непоклатимост на работното място.

Най-вероятно изключителните фамилни разноски ще разклатят паричните ви устои. Възможно е да имате някои здравословни сметки свързани със здравето, които ще би трябвало да поемете.

 

 

Лъв

Днес ще ви е належащо огромно ентусиазъм, с цел да изложите възприятията си към половинката ви. Навярно вашият сътрудник ще отговори също по този начин непринудено в своите въжделения по отношение на вас, тъй че любовната изповед надали ще бъде едностранна.

Може да осъзнаете, че имате потребност от отмора от динамичната ви работа, с цел да обърнете малко повече внимание на околните и фамилията ви. Тези от вас, които са в търсене на нова работа, може да обмислят предложенията от последните дни.

Възможно е да загубите пари през този ден, не тъй като бизнесът ви върви неприятно или сте на път да загубите работата си, а тъй като може да изгубите парите си. Имайте поради къде съхранявате парите си, тъй като в случай че не го извършите, има огромна възможност да ги загубите.

 

Дева

Самотните, които възнамеряват да се венчаят, ще би трябвало да изчакат. Възможно е да срещнете някоя своя остаряла възлюбена, само че най-добре стойте настрани, тъй като един пожар може да изпепели новото. Брачните двойки ще имат допирни точки през днешния ден.

Разпределението на планетите през днешния ден ще е уместно за размисъл и разбор. Направете крачка обратно, с цел да обмислите всичките си задължения по към този момент подписаните контракти, съглашения и партньорства в бизнеса.

Амбициозните, само че реалистични финансови цели за себе си, ще ви накарат да постигнете триумф. За да съумеете, ще са нужни някои сложни ограничения и доста твърдоглав труд. Време е да осъзнаете, че позитивното мислене има огромна мощ.

 

Везни

Връзката ви може да удари на камък през този ден. Затова не предизвиквайте ориста, натискайки нещата. Това е единствено краткотрайно, само че в случай че се опитате да тичате против вятъра, няма да получите резултатите, на които се надявате.

Спокойствието ще ви помогне да осъзнаете вашата висока стойност и умения, които притежавате за професионалната ви област. Това, че сте отдадени на специалността ви, ще има и своята финансова отплата.

Ако се занимавате с недвижими парцели, може да останете удовлетворени през днешния ден. Въпреки това, с цел да избегнете някои разочарования, не забравяйте да ревизирате всички документи усърдно. Попълнете всички формалности във връзка с покупко-продажбите.

 

Скорпион

Много добър ден в любовен аспект, защото ще станете очевидци на някои прелестно изненадващи събития. Някой от вашите близки другари вероятно ще прояви сантиментален интерес към вас. Това може да бъде началото на прелестна нова фаза в интимният ви живот.

За да разгърнете своята креативност и въображение, то първо би трябвало да си осигурете успокоение и да елиминирате напрежението в работната ви среда. Така ще върнете салдото в професионалния ви живот и ще сте подготвени да се заемете с нови планове.

Предишните ви инвестиции ще доведат до добра възвръщаемост, облекчавайки финансовата ви тежест през днешния ден. Необходимо е обаче да се въздържате от непотребни разходи за неща, което ще запълнят дрешниците ви, само че портфейлът ви ще остане празен.

 

Стрелец

Днес може да откриете, че имате доста тематики, които да споделите с колегата си, това се укрепи взаимността на връзката ви. Възползвайте се оптимално от тези елементарни моменти, които ще оставят трайни любовни следи основават посред ви.

 Ако приемете всичките си отговорности и задължения като досадно обвързване, което вършите по насила, то не очаквайте да имате сполучлив работен ден. Опитайте се да се концентрирате в позитивните аспекти на работата ви.

Разходите ви евентуално ще се усилят през днешния ден, защото може да похарчите голяма сума за развлечение. Навременната и рационална финансова политика ще ви даде опция за облаги надалеч над упованията. Това би ви освободило от финансова тежест.

 

Козирог

В случай, че сте имали скорошни напрежения в персонален проект, през днешния ден почувствате изключително облекчение. Необходимо е да си отговорите, какво ни е предиздвикало да се забъркате в тази каша. Все отново не бъдете прекомерно твърди към себе си, защото всички вършим неточности.

Работата в екип или пред огромна аудитория, ще ви донесе триумф в този ден. Планетарното систематизиране ще е във ваша изгода и с лекост ще покажете капацитета си. Представянето ви пред аудитория ще ви разреши да блеснете.

Избягвайте причудливите покупки и постоянно мислете, преди да се подадете на изкушенията. Може да се окажете във финансово усложнение, в случай че не подредите вярно разноските си.

 

Водолей

Има индикации за основаването на нова връзка, в случай че до през днешния ден сте били самотни. Навярно ще привлечете доста фенове поради вашия сексапил и отлично лъчение. Опитайте се да изразите същинските си усеща, тъй че да видите началото на едни трайни връзки.

Конфигурацията на планетите през днешния ден ще ви помогне да извършите идващият си печеливш ход в професионален аспект. Може да ви се наложи да потърсите някаква консултация от правист, с цел да сте уверени, че всичко с документите ви е изрядно.

Избягвайте да правите каквито и да е покупко-продажби, защото това може да ви аргументи обилни финансови загуби. Ако е допустимо, пробвайте се да се въздържите от тези покупки, които костват купища пари.

 

Риби

Най-вероятно ще прекарате повече време с обичаните си хора и ще ги накарате да се усещат специфични. Отношението ви към живота ще бъде доста по-позитивно през този ден. Ще се справите умерено с проблемите си и надали ще загубите дръзновението си.

Докато размишлявате над събитията и новините от последните дни, които директно засягат професионалната ви активност, евентуално ще си дадете сметка, дали си заслужава да продължите да упражнявате актуалната си специалност.

Очертава се ден през който финансовата застоялост ще бъде осезателна. Важно е да определите кои разноски са нужни и кои могат да бъдат отсрочени. Така че, в случай че имате някакви проекти по какъв начин да подобрите финансите си, продължете напред.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР