ОвенПрочетете ощеИмайте готовност за непредвидени разходи и такива за здравни

...
ОвенПрочетете ощеИмайте готовност за непредвидени разходи и такива за здравни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 декември: Приятни изненади за Близнаци, проблеми за Скорпион

Овен
Прочетете още
Имайте подготвеност за непредвидени разноски и такива за здравни услуги за вас или някой член на фамилията ви. Заделяйте колкото се може повече от приходите ви сега. Ако копнеете да създавате нови взаимоотношения или инициативи, евентуално ще срещнете огромни провокации. Това е по този начин, тъй като на днешната духовна сила й предстои  главно реновиране.

 

Телец

Непредвидените разноски ще изникват от всякъде през днешния ден и ще ви оставят съвсем без пари в джоба ви в края на деня. Не харчете безразсъдно, с цел да не се постанова да взимате заеми. Ако не сте в положение да рестартирате любовните си усеща, не бързайте със заключенията. Духовната ви сила няма да разреши да скъсате с обичаните ви хора през днешния ден.

 

Близнаци

Денят ще ви донесе много приятни изненади. Така че, в случай че имате подготвеност да похарчите парични средства за някоя потребна покупка, може умерено да действате. Духовната ви сила ще бъде изпълнена с оптимизъм, което значи, че денят е добър за фокусирането върху това, което желаете да се случи в живота ви. Ще изпитате допълнителен  бонус от актуализирана физическа мощ.

 

Рак

Възможно е някой от близкото ви обграждане, да ви помогне във финансов проект. Не се шокирайте, в случай че индивидът прояви предпочитание да ви помогне, може да разчитате на една такава поддръжка. Духовната ви  сила ще бъде съсредоточена върху достиженията. Тези, които са се сблъсквали с разочарованията през последните няколко дни, имат положителни шансове да се възстановят през днешния ден.

 

Лъв

Бързо ще се адаптирате към новите покупко-продажби, увеличавайки своят капитал. Проявете повече еластичност, с цел да бъдете отворени за всевъзможни финансови оферти през този ден. Духовната ви сила ще бъде мощна и преобладаваща в следните областите, обществени грижи, обучение и щедрост. Тези, които се занимават в такива области, ще се оправят доста по-лесно.

 

Дева

В случай, че не сте имали шанс да откриете новата си обич, макар положените старания, не би трябвало да се отчайвате. Венера ви да  поучава деянията самообладание за нова обич. Има възможност за пробив в фамилния бюджет, защото се задават може непредвидени разноски. Ако се занимавате със личен бизнес, може да спечелите известна сума пари.

 

Везни

Всичко ще бъде в ръцете ви, ще можете да измененията дестинацията на шанса си когато и да е през днешния ден. Възможни са и такива житейски обстановки, които биха могли да трансформират ориста ви. Като цяло този ден ще бъде добър от позиция на здравето ви. Ще бъдете щастливи, макар огромната претовареност и многото задания, които ви предстоят. Също по този начин, ще се справите с отговорностите си по разумен метод.

 

Скорпион

Вероятно ще зародят проблеми от друг темперамент през този ден. Спокойствието ви е като актуализирана версия на вашата операционна система, която ще ви разреши да бъдете по-енергични. Налага се през този ден да отложите начертаните от вас решения. Погрижете се повече за здравето си и спазвайте строга диета. Най-добре е да планирате и да се концентрирайте върху задачите си през идните дни.

 

Стрелец

Ще се почувствате доста буйни и евентуално ще задушите колегата си с обич и любов. Някои от вас, съществено ще обмислят да влязат в ангажираща връзка. Денят е удобен за придобиването на положителни приходи, възвръщаемост от финансови вложения, заеми или великодушна комисионна. В случай, че сте в комерсиалния бранш ще останете удовлетворени.

 

Козирог

Този ден е доста удобен за вас. Доверете се на шанса си и елементарно ще преодолеете някои огромни трудности в живота си. Каквото и да се случи, забравете за отчаянието. Вероятно, здравословното ви положение ще бъде малко над междинното равнище, тъй че умерено може да се занимавате с разнообразни типове действия.

 

Водолей

Вашите парични проблеми елементарно биха могли да бъдат преодолени. Направете няколко
залози, било като вложения или покупки, стига да ви устройва, несъмнено. Може би, ще мислите за доста проблеми от разнообразни аспекти. Слабата ви сила няма да ви разреши да извършите доста през днешния ден. Отложете множеството задания за утрешният ден.

 

Риби

Повечето от вас ще почувстват известни неразположения през този ден. Като цяло, през днешния ден физически ще се чувствате добре. Има огромна възможност да изтеглите късата съчка за шанс през този ден. Не залагайте на фактора шанс, тъй като непредсказуемостта на живота може да ви изненада по метод, който в никакъв случай не бихте очаквали.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР