ОвенПрочетете ощеИма вероятност днес да сте доста изнервени и раздразнителни,

...
ОвенПрочетете ощеИма вероятност днес да сте доста изнервени и раздразнителни,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 октомври: Романтично пътуване за Рак и Козирог- отложете плановете си

Овен
Прочетете още
Има възможност през днешния ден да сте много изнервени и раздразнителни, което несъмнено ще повлияе отрицателно на общуването с колегата ви. Ще се наложи да сте по-сдържани и търпеливи. Пригответе се за един потребен работен ден. Само бъдете бдителни преди започването на работния развой, както и след излизане от работното ви място, има заплаха от произшествия. Всички разноски, които нарастват, може да ви доведат до нервна рецесия. Започнете с разноските за здраве и последователно плащайте за най-належащите ви сметки и неща свързани с работата ви.

 

Телец

В началото може да имате прекомерно високи упования, по тази причина първо опознайте индивида до вас, преди да му се доверите изцяло. Срещите с нови лица може да бъдат удобни за основаване на положителни другарства за тези от вас, които са самотни. Денят е удобен в работната сфера. Възможно е да постигнете мечтаното равнище на задоволеност в професионалната среда. Вашите по-възрастни сътрудници, може да ви оказват помощ да решите някои комплицирани проблеми. Не се отпускайте доста в разноските за занимания, излизания с другари и постоянно хранене на открито. Ако даденото излизане няма да ви донесе връзка с бизнес сътрудници или е събитие, на което да завържете потребни контакти, то умерено може да го отмените.

 

Близнаци

Днес елементарно и ще се насладите на естетика във всичките си връзки. Тези вас, които към момента са необвързани, ще се насладят на флиртуването. Вероятно ще излъчвате сила и ще привлечете евентуални сътрудници, без даже да знаете. Ще пожънете похвали и самопризнание, тъй като денят ще стартира обещаващо. Вашите достижения просто стават още по-добри, защото звездите са на ваша страна. Вероятно ще останете удовлетворени от себе си. Меркурий предвещава, че финансовият поток ще бъде равномерен, но и мощен през този ден. Ще постигнете задачите си за парите елементарно. Рисковите вложения ще се окажат печеливши за вас.

 

Рак

Възможно е да има някои различия при фамилните двойки, само че евентуално разсъдъкът ще надделее и денят ще мине релативно безпрепятствено. Влюбените да се готвят за странствуване, което ще ги сплоти един към различен. Романтичното пътешестване може да се реализира и в някой парк, по този начин ще се насладите на прелестно усамотение. Ако по някаква причина се окажете в центъра на някакъв спор, мъчно ще се измъкнете. Не налагайте мнението си и бъдете по дипломатични. Днес може да сте много уплашени и ще ви е мъчно да мислите за пари, контракти и финансови покупко-продажби. Ако е допустимо отложете сключване на документи и изчакайте някой по-благоприятен миг за това.

 

Лъв

Напоследък може да се чувствате малко предпазени, което може да е породено от разногласия сред вас и колегата ви. Опитайте се да възстановите самочувствието си. Също по този начин не губете време в борби за дребни различия. Има възможност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с сложни задания, една след друга - познати до болежка. Не унивайте, тъй като работата ви е като летен дъжд, в противоположен случай сушата ще бъде пагубна за вас. Може би, се притеснявате за финансовото си положение. Рано или късно всичко се изплаща, тъй като финансовите реализации не са всичко в този живот. А и от време на време неприятните вложения не биха могли да доведат до нищо положително.

 

Дева

Половинката ви може да стане подозрителна през днешния ден. Няколко благи жеста са всичко, което би трябвало да извършите, с цел да избегнете проблеми. Избягвайте разногласия непременно, в противоположен случай  ще повдигнете остарели проблеми, които не са уместни през днешния ден. Очертава се доста под напрежение ден за тези, които работят в областта на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от прочувствени реакции, в случай че клиентът се държи прекомерно капризно. Ако очаквате някой да ви върне парите, които сте отпуснали, това надали ще се случи през днешния ден. Това може да ви накара да се почувствате зле, защото разчитате на тези суми, с цел да платите сметките си.

 

Везни

Необвързаните ще флиртуват и ще съблазняват противоположният пол през днешния ден. Онези от вас, които са обвързани, ще се насладят на благополучие. Ще осъзнаете, че все пак животът е хубав. Ако сте безработни, имайте поради, че през днешния ден не се обрисува работа по специалността ви, приемете друга оферта. Просто бъдете търпеливи и ще видите, че търсенето не е било на вятъра. Вашето финансово положение може да се усъвършенства евентуално през днешния ден. Внимавайте обаче, как  харчите парите си и се пробвайте да добавите още пари в спестовната си сметка, защото се задават тежки дни.

 

Скорпион

Обвързаните двойки може да почувстват отмалялост от рутината в брака, само че единствено от вас зависи да разнообразите брачния си живот и да се чувствате щастливи с колегата си. Не се колебайте да бъдете същински и да показвате любовта си. Преди да предприемете някаква стъпка във връзка с смяната в кариерата, дайте още късмет на сегашната си работа. Ще имате нова опция за кариера, само че това не е денят, в който това да се случи. Действащите в бизнеса могат да създадат спомагателни разноски заради тъжби на клиенти. Няма място за терзания, тъй като спомагателният приход, който сте спечелили по-рано, би смекчил въздействието на тези краткотрайни неуспехи.

 

Стрелец

Брачните двойки ще съумеят да укрепят фамилията и да създадат връзки по-щастливи. Достатъчно е да проявят деликатно връзки към половинката си, да бъдат търпеливи и деликатни. Може да почувствате известни терзания в работната организираност. Не очаквайте да се стигне до комплициране, ще се стабилизирате от добра вест, която ще внесе нужният порядък. Хората в бизнеса може да чакат спад в облагите си. Има възможност от огромна загуба, в това число погашение на големи суми на клиенти, заради неправилни решения, взети по-рано, които са довели до тъжби на клиенти.

 

Козирог

В случай, че сътрудникът ви в последния миг се откаже от някаква ваша спогодба, поради непредвидени условия, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете проектите си за някой различен ден, без разногласия и препирни. Много е евентуално през днешния ден да си сътрудничите с ваш сътрудник, който е коренна диаметралност на вас като темперамент. Колегите ви евентуално ще се чудят по какъв начин успявате да работите в екип и да сте толкоз продуктивни дружно. Днес можете да проучите коя къща или транспортно средство да закупите. Окончателното решение обаче дано да бъде взето на по-късен стадий. Денят не е удобен за пазаруването на нагоре описаните.

 

Водолей

Вероятно множеството от влюбените двойки някак по-малко ще им върви, може би това се дължи на пукнатини  в връзките им.  Опитайте през днешния ден да се вслушвате в словата на обичания си човек и никога да не оказвате напън върху него. Отношенията сред вас и сътрудниците ви ще претърпят известни различия. Помислете за вероятни взаимни отстъпки, с цел да избегнете възможни спорове. Ако имате спомагателни пари, инвестирайте във компании, насочени към напредък, където можете да печелите безвредно и устойчиво. Недвижимите парцели са друга добра област за вложение, защото това може да усили финансите ви.

 

Риби

Денят ще изиска от вас цялостна отдаденост на околните и фамилията. За себе си ще припомнят остарели познати, с които сте имали освен това от другарски връзки. Бъдете деликатни и внимателни, обаче към новите запознанства. Може и да сте достигналия своят връх, само че продължавайте да потвърждавате себе си. Бъдете подготвени за старт, тъй като навлизате в сериозна фаза за вашата кариера. Изглежда, че през днешния ден е удобен миг за осъществяване на нови вложения и въвеждане на нови проекти в деяние. Би било рационално да не вземате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова непоклатимост.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР