ОвенПрочетете ощеДенят е благоприятен за изглаждане на всяко недоразумение или

...
ОвенПрочетете ощеДенят е благоприятен за изглаждане на всяко недоразумение или
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12 август: Паричен късмет за Близнаци, прилив на идеи за Стрелец

Овен
Прочетете още
Денят е удобен за изглаждане на всяко неразбирателство или прочувствено противоречие с сътрудникът ви. Опитайте се повече да поддържате връзка с индивида, който обичате. Време е за взаимни отстъпки.

Емоциите ви ще изиграят огромна роля във вземането на всевъзможни решения свързани с работата ви. Използвайте силата си само и единствено за работата ви и не позволявайте гневът да надделее.

Цената на обещания и думи е извънредно ниска, тъй че не е належащо да се разчита на надеждност в бизнес партньорството. Също по този начин, този ден е неподходящ за сключването на търговски покупко-продажби и пътувания.

Телец

Необвързаните ще станат обект на внимание за противоположният пол. Внимавайте с лицемерните хора, любовта витае из въздуха, само че може да се окаже една фантазия за вас.

Вероятно, силата от звездите през днешния ден ще ви подтикне към размисъл и равносметка за кариерата ви. Ще имате опцията да помислите над въпроса къде желаете да бъдете след време и кои от дълготрайните ви цели са към този момент изпълнени.

Разходите ви могат фрапантно да надвишават приходите ви. Причината не е съществуването на малко парични средства, а това, че финансовите ви апетити за харчене могат да набъбнат до неразумни стойности.

Близнаци

Вероятно ще пристъпите към едно по-задълбочено другарство като фамилна двойка. Въпросите свързани с любовта и романтиката ще бъдат предпочитани през този ден.

Работният ви ден ще мине много по-леко от нормално. Това не значи, че ще мързелувате, а в противен случай ще се постараете да сте още по-продуктивни, с цел да приключите бързо с работните задания.

Този ден изобилства с паричен шанс. Бизнес партньорството може да сложи всички шансове на ваша страна. Възможно е някой от околните ви другари да ви предложи обещаваща договорка или концепция за финансов триумф.



Рак

Една непредвидена среща може да ви върне в сантименталното минало. Най-вероятно ще разсъни щастливите мигове, които дълго сте съхранявали ревностно в сърцето си.

Трудности и проблеми ще бележат работният ви ден. Разминаването сред вашите упования и действителността, ще ви разочароват до известна степен и от там може да възникне някакъв спор.

Вероятно през днешния ден ще можете да потърсите място, където някой може да ви помогне, давайки ви паричен заем или да изтеглите заем със приемлива рента за вас. Очаквайте положителни финансови покупко-продажби и сделки за идни.

Лъв

Емоционалното противоречие ще бъде в основата на взаимоотношенията ви през този ден. Очертават се разминавания сред вас и сътрудникът. Опитайте се да намерите общ език в такава обстановка.

Финансовият тласък ще е водещ за вас през този ден, без значение каква специалност упражнявате. Ще сте в положение да поемете доста повече служебни задължения, с цел да увеличите приходите си.

Паричните проблеми, които може да сте имали през последните дни, от през днешния ден стартират да отшумяват. Вероятно ви следва парично обновяване, което ще докара до обилие и разцвет.

Дева

Свързвайки думите си с тези на любовта, вие елементарно ще можете да покажете същинското равнище на вашата грижовна любов през днешния ден. Ще имате опцията да слеете сърцата си с гласовете си, изразявайки дълбочината на вашата обич.

Колкото и извънредно да ви се коства, евентуално през днешния ден ще имате потребност от съвет от някой по-млад сътрудник. Знанията за технологиите на по-младите фрагменти, ще ви помогне да се справите с даден проблем, който пречи на работният ви развой.

През този ден е целесъобразно да наложите надзор върху бюджета си във финансов проект. Обърнете изключително внимание на разноските и отговорностите си. Бъдете внимателни, има възможност от загуба на пари.

Везни

Не правете подиуми на ревнивост по отношение на колегата си. Днес може да изпитате потребност от красива страст, сантиментално отношение и повече деликатност. Умът и страстите ви са сложни за помиряване през днешния ден.

Ще имате много сила и възторг за работа през днешния ден, само че няма да липсват проблеми, които да стопират работата ви. Разрешете проблемите и продължете напред по проекта си за деня.

За мнозина от вас денят е удобен по отношение на финансите. Днес евентуално ще имате по-малко разноски, в това време приходите ви въпреки и нерешително ще бъдат с наклонността към повишаване.

Скорпион

Изглежда, че ще срещнете някои компликации свързани с персоналните ви връзки. За вас ще бъде приоритет, да прекарате деня прелестно с най-близките ви другари.

Има възможност за директна борба с сътрудници или някои от вашите шефове. Прегледайте добре работните си планове, с цел да не изпаднете в конфузна обстановка.

Очертават се положителни благоприятни условия за печелене на пари през този ден. Въпреки това непредвидени разноски ще обхванат част от извоюваното. Поддържайте спомагателен запас за изключителни обстановки.



Стрелец

Определено не ви се предлага да забегнете, осъществявайки срещи за нови запознанства, тъй като ще се окажете в неловка обстановка. Така че, не си правете илюзии по отношение на някои не до там премислени дейности.

Креативността ви ще придаде доста висока стойност на работата ви. Работната ви сила през днешния ден ще е във върхова форма, използвайте този прилив на хрумвания и извлечете максимумът.

Този ден може да ви докара до непредвидени разноски, които да породят у вас угриженост. Препоръчително е да се въздържате от приключването на разнообразни финансови покупко-продажби, с цел да избегнете неприятни по - нататъшни затруднения.

Козирог

Днес бъдете изключително деликатни и преди да се впуснете във всевъзможни пояснения, ще би трябвало да се убедите, че персоналните ви връзки няма да се вгорчат. Така че помислете два - три пъти преди да започнете да говорите.

Работният ви ден няма да е по никакъв начин лек, защото ще имате някои разногласия с част от сътрудниците ви. Ще откриете, че не всичко, което се вижда на повърхността е самата истина.

Имате приятни шансове за положителни финансови приходи през днешния ден. Ако сте в бизнеса стремете се да развивате контактите си с авторитетни хора. Това ще бъде за да подобрите финансовите си вероятности.

Водолей

Опитайте се да експериментирате доброжелателно в сантименталната си връзка, влагайки мощно трепетно ентусиазъм. То вероятно ще бъде прелестен метод, с който да подсладите взаимоотношенията си.

Звездите ще са на ваша страна и ще имате късмет да покажете на какво сте способни. Амбицията в работата ви е толкоз огромна, че стремително ще гоните ползите си, без значение от конкуренцията ви.

Този ден се обрисува да бъде потребен откъм финансови доходи. Необходимо е обаче да не предприемате нищо огромно, тъй като разположението на планетите ви не е в добра позиция.

Риби

Вашият сътрудник може да се почувства пренебрегнат, което ще усложни фамилните ви взаимоотношения. Отговорността за зародилите фамилни проблеми ще падне върху вас.

Вероятно през днешния ден ще изпитате някакво безпокойствие, което ще попречи на работата ви. Едва ли ще да можете да споделите проблемите си с вашите сътрудници и ще ви се наложи сами да се справите с паниките си.

Не се впускайте в рискови вложения или неоправдани съществени разходи. Най-вероятно през днешния ден вашите капитали ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате облага от нови източници.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР