ОвенПрочетете ощеАко нещо в любовта не ви върви, вероятно ще

...
ОвенПрочетете ощеАко нещо в любовта не ви върви, вероятно ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 септември: труден ден за Телец, Риби- може да се впуснете в авантюра

Овен
Прочетете още
Ако нещо в любовта не ви върви, евентуално ще би трябвало да приемете, че огромна част от виновността е ваша. В случай, че усетите, че сътрудникът ви не е доста благополучен, то би трябвало да му дадете повече заем на доверие, вместо подиуми на ревнивост. Това ще усъвършенства връзките ви доста .

 

Телец

Вероятно, денят ще е сложен и мъчителен за вас, изключително в случай че сте надалеч от обичания ви човек. Ако пък усетите хладно отношение от страна на колегата ви, не изпадайте в суматоха, че към този момент не сте мечтани и обичани и най-вероятно към този момент има различен човек в живота му. Може би, това са вашите страхове, които нямат общо с действителността.

 

Близнаци

Очаквайте удобно развиване на събитията през този ден. Ще се почувствате доста въодушевени и енергични и ще се справите с даже странни провокации през този ден. Положителните мисли и възторг ще ви оказват помощ да напреднете в живота си.

 

Рак

Възможно е да решите да не споделяте проблемите си с вашият сътрудник, с цел да избегнете споровете, криейки се зад стена от равнодушие. Това може единствено да утежни връзките ви, защото напрежението сред вас може да се усили доста. Не е нужно да обяснявате всичко до последната детайлност, просто бъдете почтени и открити с човек до вас.

 

Лъв

Възползвайте се от удобното разположение на планетите, с цел да приповдигнете настроението си. От вас зависи дали любовният ви живот ще се усъвършенства или не. Не бързайте да говорите с колегата ви, без да сте обмислили авансово всяка една ваша дума и постъпка.

 

Дева

Вероятно, сътрудникът ви през днешния ден ще изиска да ви включи в много от нещата, с които се е захванал през днешния ден. Ще има потребност от помощта и поддръжката ви, с цел да приключи всичките си планове. Небрежността и бездействието са създали нещата много занемарени, и в този момент може да ви е много мъчно да се справите с целия безпорядък и то за един ден.

 

Везни

Разговорите с колегата ви през днешния ден може да бъдат много сериозни, защото евентуално ще се почувствате наранени от колегата си. Не се увличайте в това да отвърнете на удара и да вдигате кавги, влизайки в извинителен режим. Може съществено да застрашите връзката си, в случай че единствено държите на своето и сипете нападки и обиди.

 

Скорпион

Днес, ще се чувствате много по-силни и уверени в себе си, когато става въпрос за диалози с половинката ви. Нещата бързо може да се трансформират и да вземете самодейността за водач във връзката ви. Каквато и да е мотивацията ви да извършите първата крачка, ще сте удовлетворени от себе си и подхванатите дейности.

 

Стрелец

Денят ще ви подтикне да говорите повече с колегата си без да предизвиквате някакви катаклизми. Ако смятате, че има нещо, което би трябвало да споделите за себе си с вашият сътрудник, то силата от планетите ще е катализаторът, който ще ви помогне да кажете всичко, което таите от дълго време в себе си.

 

Козирог

Ако до скоро сте имали проблеми с вашата половинка и сте стигнали до невъзможност, то през днешния ден планетарното систематизиране може да ви помогне да разрешите този проблем. Или няма да издържите на напрежението и ще би трябвало да седнете и да проведете сериозен диалог с колегата си, или ще се почувствате принудени да вземете решение, без доста полемики.

 

Водолей

Планетарната сила през днешния ден ще ви помогне да се почувствате доста по-щастливи и удовлетворени от връзката си, без да се оплаквате от минусите на колегата ви. Позволете на позитивните страсти да навлязат в живота ви и споделяйте повече с половинката си.

 

Риби

Може би ще имате опцията да се обвържете по-сериозно с някой, който до в този момент е бил да ръба да се впусне в по-сериозни връзки, само че се е страхувал да направи тази крачка. Страстната атмосфера във въздуха, която ще произлиза от мощните ви усеща, ще ви помогне да сте по-открити един към различен.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР