ОВЕНПриемете допълнителни задачи, дори и ако са рутинни, въпреки ретроградното

...
ОВЕНПриемете допълнителни задачи, дори и ако са рутинни, въпреки ретроградното
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Запознанства обогатяват Близнаците, Раците да не се заяждат за грешки

ОВЕН

Приемете спомагателни задания, даже и в случай че са рутинни, макар ретроградното придвижване на Меркурий. През втората половина на почивния ден ще се сблъскате с интриги, които не за първи път целят да скапват настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще съумеете да нанесете пагубен  удар на интригантите. Вечерта се усамотете и помислете какво се случва живота ви.  Личните ви връзки са проблематични. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, в случай че са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ТЕЛЕЦ

Не иронизирайте събеседниците си в почивния ден, даже и в случай че чуете неотговарящи на истината техни изказвания, изключително при ретроградния Меркурий. Отложете взимането на значими решения. Ново запознанство ще изиграе неподходяща роля в живота ви. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани. Бъдете деликатни и прозорливи. Избягвайте сериозните изявления, даже и да имате причина за тях. От вас зависи да сте сговорчиви, да сте прибирате в точния момент за вечеря и да избегнете затрудненията в фамилните връзки. Звездите предизвестяват за разправии поради намесата на ваши родственици, която не е доброжелателна.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата в почивния ден ще ви обогатят с приятни преживявания. Интересните и истински хрумвания изискват време, с цел да ги дооформите, преди да ги поднесете.  Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени, тъй като противоречите на условията на ретроградния Меркурий. Лошото въодушевление няма да ви помогне за сполучливото осъществяване на служебните ви отговорности. Дайте си заслужена отмора, която нормално забравяте и вредите на здравето и на връзките си, тъй като забравяте за сте повече време с вашите близки. Бъдете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексуалните мигове сигурно ще ви заредят с положително въодушевление.

РАК

Не проявявайте импулсивност в този почивен ден и не се заяждайте за грешките, които несъзнателно са позволили вашите сътрудници. Съгласно повелята на ретроградния Меркурий нямате право да ги унижавате, изключително в наличието на външни хора, тъй като ще запомнят по какъв начин сте ги изложили и в най-болезнен за вас миг ще намерят метод да ви отмъстят. Търпението и тактът са във ваша изгода. Поставете началото на разискване на нови хрумвания. Брачната ви половинка е на мнение, че сте подготвени за невярност. Или някой й го е подшушнал или ви е сте дали мотив за подозрения. Не мислете, че можете да омаете интимния си сътрудник и да се отдадете на полови удоволствия, в случай че ви е хванал в невярност.

ЛЪВ

Желанието ви в почивния ден да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе единствено щета. Не изяснявайте връзките си, в случай че сте ги обтегнали поради недомислени обидни квалификации, изречени при ретроградното придвижване на Меркурий, които ще раздаде на изреклите ги заслужени санкции. Ще изпитате нервност от непрекъснатите фамилни проблеми, които ви следват от сутринта в този ден. Вечерта очаквайте затруднения със фамилията и с брачния си сътрудник поради нежеланието ви да се извините за агресивното си държание. Засегнали сте обичаните си хора, които не са подготвени за полови удоволствия.

ДЕВА

Колкото и да ви е мъчно в почивния ден да надмогнете обидата си към хора, които съгласно вас са ви предали, възобновете прекъснатите другарства, тъй като те въобще може да не са осъзнали протичащото се. Във ваша изгода е да създадете и нови, потребни запознанства. Трудностите са подбудени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели, само че е във ваша изгода да оставите да ги санкционират Вселенския съд, Съдбата и ретроградния Меркурий. Семейни дами да не разчитат, че ще избегнат домашните си отговорности. Вечерта ви чакат сантиментални мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Не се отхвърляйте от тях поради отмалялост или изнемощялост.

ВЕЗНИ

Съдбата ви подлага на тествания, с които би трябвало да се справите сами в почивния ден, с поддръжката на ретроградния Меркурий. Докажете, че сте способни да преодолявате компликациите на пътя си. Промените, които предприемате ненадейно, ще станат причина за различия с вашите сътрудници. Не пътувайте, с цел да се справите сполучливо със служебните си отговорности! Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от неналичието на интимни мигове с обичаните ви. Неочаквана сантиментална среща може да се трансформира в мотив за невярност и несдържан секс.

СКОРПИОН 

Днес ви следва под напрежение почивен ден, само че все пак изпълнен със спокойни мигове ден. Бъдете справедливи в преценката си и не спорете с сътрудниците си. Не опитвайте да наложите неправилното си мнение непременно. Няма да съсипете престижа си, в случай че признаете грешките си и поискате помощ, с цел да ги отстраните, а и ретроградния Меркурий ви поддържа. Семейните дами да не прекаляват с отсъствието си от вкъщи поради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си сътрудник. Ако сте влюбени и възприятията ви са споделени, се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

На работното място бъдете умерени в почивния ден и не се опитвайте да надскочите опциите си, както изисква ретроградния Меркурий. Забравете упоритостта да отхвърлите дилемите си, тъй като няма по какъв начин да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като премия за положените старания, макар че са увенчани с триумф. След обед излезте с околните си на разходка или пътувайте, само че не карайте с висока скорост, в случай че вие сте зад кормилото. Вечерта се усамотете с обичаните си и се отдайте на жадуваните незабравими полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете виновни към отговорностите си, в случай че за почивния ден сте поели обещания да завършите значим план осигуряващ ви отлични доходи. Завършете до обед започнатите задания, които са изостанали поради отсъствието на ваш сътрудник. Възстановете хармонията и положителните връзки в дома си. Отново сте във върховата си форма, подкрепени и от ретроградния Меркурий.  Не пропускайте да пътувате с обичаните си хора или със фамилията в празничния ден. Излезте измежду природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания.  Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които са решили  в почивния ден да печелят посредством вашия труд. Нямате такива уклони, само че може да ви дават обещание недостижими за момента върхове. Себеанализът е наложителен. Преценявайте триумфите и неуспехите си с разсъдъка, с цел да не се окажете губещи в интервала на ретроградното придвижване на Меркурий. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят, в случай че се приберете по-бързо вкъщи и се отдадете на сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си, в случай че имате до себе си обичан и се отдайте на полови наслаждения.

РИБИ

Предпазливостта и рационалните дейности ще ви оказват помощ да се справите до обед в почивния ден със служебните си задания. Денят не ви разрешава да вършиме крачката към инициативи. Постарайте се да избягвате компанията на нападателно спорещи ваши сътрудници. Не се намесвайте, в случай че разногласието им не ви визира, както повелява и ретроградния Меркурий. Споделете с околните си предложенията, които получихте през днешния ден. Оценете предаността и разбирането дарени ви от обичания. Не проявявайте ината си и не се сърдете, в случай че ви подлагат на критика, с цел да не отдалечите мига на половите удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР