ОвенПрез този петък си оставете и малко време за работа.

...
ОвенПрез този петък си оставете и малко време за работа.
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 октомври

Овен
През този петък си оставете и малко време за работа. Рискувате да станете досадни с демонстрацията на високото равнище на настроението ви. Спазвайте границите.

Телец
Този петък не се обвинявайте в нарцисизъм, в случай че желаете цялото време за себе си. Трябва да имате и такива моменти. И без това не сте настроени за работа – поглезете се!

Близнаци
През този ден не се колебайте да споделите страстите, които ви изпълват. Човекът, в който сте влюбен ще откликне на душевните ви търсения. Тези, които имат деца ще имат мотив да се гордеят с тях.

Рак
Тайната на положителния ден през днешния ден ще бъде в забелязването на дребните наслади на деня. Най-вече се фокусирайт в щастието, което ви дава дома и фамилията. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Лъв
Този петък ви чака прелестно пътешестване или топли мигове със фамилията, а за какво не и прелестно фамилно пътешестване. Денят в директен и метафоричен смисъл ще е безоблачен и благополучен.

Дева
Този петък ще сте мъдри и доброжелателни. Затова Съдбата ще ви направи подарък. Очаква ви духовна поддръжка от не толкоз непосредствен човек. Може и да получите непредвидени пари.

Везни
Този петък ще би трябвало помислите повечко време и да преосмислите полезностите си. Наистина имате потребност от това, а и нужните запаси – духовни и интелектуални, тъй че - няма ужасно!

Скорпион
Този петък най-добре да сте откровени и безкористни. В противоположен случай сметките ви може да излязат криви. Вечерта бъдете деликатни и не посещавайте непознати места.

Стрелец
Този петък получите персонална информация, обвързвана с завещание. Наученото по-скоро ще ви успокои, само че не в случай че може – не се колебайте да употребявате данните в своя изгода.

Козирог
Този петък професионалните ви изяви ще не престават с мощ и през днешния ден. В позитивна тенденция, несъмнено. Някои от представителите на зодията ще имат шанса са трансфорат заниманието си в специалност.

Водолей
Този петък ваш другар може да ви изиска финансова помощ. Човекът няма да не помни услугата и ще спечелите повече, в сравнение с сте дали, след време.

Риби
Денят ще бъде извънредно динамичен. Посрещнете провокациите с усмивка. Внимавайте със слушалките в ушите. Най-добре ги махнете, в случай че пресичате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР