ОвенПрез този ден не престъпвайте принципите си. Още в началото

...
ОвенПрез този ден не престъпвайте принципите си. Още в началото
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 февруари

Овен
През този ден не престъпвайте правилата си. Още при започване на деня с вас може да се свържат хора със съмнителна известност. Предложението им може да е примамливо, само че в никакъв случая не се подавайте на изкушението.

Телец
Този вторник вежливостта ви би трябвало да е на равнище. Не правете компромис с думите си и не си позволявайте да своеволничите с изявления, които могат да наранят някого. Дипломатичността би трябвало да е първият ви другар и няма да съжалявате за това.

Близнаци
През този ден отдайте желание на връзката с хора, които познавате от години и които в никакъв случай не са се колебали да бъдат откровени с вас, даже с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате потребност от тази откровеност.

Рак
Този вторник не бъдете горделиви, пък бъдете задоволително безапелационни Поставете ясно настояванията си. Няма какво да губите по този начин или другояче, само че не може да вършиме повече взаимни отстъпки със желанията ви.

Лъв
През този ден с изключение на професионализма ви към позитивните ви черти дано бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-хубавото и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Дева
Този вторник не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате съществени планове най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете почтени със себе си и индивида против вас.

Везни
Този вторник може да ви донесе приятна изненада в фамилията. Бъдете търпеливи, с цел да научите всички детайлности и да им се насладите напълно.

Скорпион
Това е ден за огромни, само че добре премислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате действителна и обоснована потребност от него.

Стрелец
Този вторник ще ви предложи тестване, което ще преодолеете с лекост, с помощта на шанса ви. Замислете се какво бихте правили при други условия.

Козирог
Този вторник ще бележи началото на нови сполучлив интервал в персоналните ви връзки. Борили сте се доста и изцяло заслужават щастието си, само че не почивайте на остарели лаври.

Водолей
Този вторник може да се завърне ваш боязън. Анализирайте обстановката и не се подавайте на остаряла тревога. Напълно способни сте да продължите напред без нея.

Риби
Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на деяние, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без терзание. Бъдете сигурни в себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР