ОвенПрез този ден не поемайте ангажименти, за които не сте

...
ОвенПрез този ден не поемайте ангажименти, за които не сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 юни

Овен
През този ден не поемайте задължения, за които не сте сигурни дали ще ви стигнат силите. Добрите ви планове не значат, че може да извършите замисленото сами.

Телец
Тази събота поемете на път. Изберете си инцидентна посока и място и разнообразете деня си оптимално. Вземете и другари.

Близнаци
Тази събота ви следва да рационализиране свое умеене. Много евентуално е да бъдете запленени от активността и да пожелаете тя да се трансформира във ваша съществена работа.

Рак
Тази събота не оставяйте на едно място. Движението е това, от което имате потребност, с цел да освободите място за нови и по-ефективни мисли и хрумвания.

Лъв
Тази събота не пропускайте почивката. Сега всичко може да ви умори. Ако може не шофирайте, в случай че се постанова да пътувате.

Дева
Денят ще ви принуди на извършите самопризнание. Не се чувствайте отговорни за това. Просто споделете информацията и толкоз.

Везни
Денят ще ви сервира опция за допънителен приход. Преценете добре дали ще може да се справите, както във времето, по този начин и физически.

Скорпион
Много е значимо да си дадете сметка какво желаете, с цел да се знае какво да ви дадат от отсрещната страна. Неистинските сигнали може да подведат индивида до вас.

Стрелец
Това е ден за спорт и физическа интензивност. Станете рано сутринта и направете дребна разходка. Ако нямате домакински любим в този момент е моментът да се огледате към себе си.

Козирог
Това е ден за въплъщаването на някои хрумвания. Докато другите почиват вие ще имате шанса да се подготвите добре за идна среща с конкуренцията.

Водолей
Това е ден, в който да покажете, че сте разнообразни и имате предпочитание за смяна. Не е нужно да казвате доста, заложете на дейностите.

Риби
Това е ден, в който сполучливите дейности ще са свързани с изкуство. Ако душата ви желае - зарежете всичко и се отдайте на креативен занимания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР