ОвенПрез този ден не може да сте напълно уверени в

...
ОвенПрез този ден не може да сте напълно уверени в
Коментари Харесай

Хороскоп за 18.01.2020

Овен
През този ден не може да сте изцяло уверени в това, че задачите Ви са верни, а проектите - изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите другари и сътрудници и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с предоставените Ви отговорности, ще се чувствате задоволени от свършената работа или от общуването, в случай че се опирате на своите предходни познания и умения, а и на минали професионални или другарски връзки. Новите замисли, подбудени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неразбираеми.

Телец
Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.

Близнаци
За Вас денят ще се окаже доста сполучлив и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще създадат всичко допустимо, с цел да Ви избавят от грижи и задължения. Вие единствено би трябвало да се разпореждате и на време да вдъхновявате своята дребна войска за подвизи. Днес ще бъдете извънредно сантиментални и без изпитание ще притегляте хората, нетърпеливи да скъсат оковите на всекидневието. За начало на съществени връзки този ден не е най-подходящ, само че ярките усещания са Ви обезпечени.

Рак
Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сърпрайзи ” от Вашата „ половинка ”, няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден...

Дева
Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме... Ако нешо може да стане не както би трябвало, тъкмо по този начин и ще се случи. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще му се коства, че по всякакъв начин се стараете да го обидите, унизите и да го извършите за посмешище пред близките. Всъщност това естествено напълно няма да бъде по този начин и ще се наложи да му го потвърждавате. Желателно е, това да стане неотложно, с цел да избегнете неприятните последици.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
В дадения миг Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е доста удачно време, с цел да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път, а това, което допуска съществени компликации и съществено забавление. Някой от околните Ви е съществено разчувствуван от това, с което се е занимавал в последно време. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, по какъв начин да започнете своето лично премеждие. Някои хрумвания може да Ви се сторят приятни за ушите, само че те ще работят. Просто би трябвало да повярвате в себе си. А подготвени ли сте?

Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей
Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...

Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора./lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР