ОвенПрез тази седмица от вас ще се иска да изпълните

...
ОвенПрез тази седмица от вас ще се иска да изпълните
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Лесни пари за 2 зодии, любов за трета

Овен

През тази седмица от вас ще се желае да извършите обещано заричане. Колкото повече бавите нещата, толкоз повече позиции ще загубите. В персонален проект може да преживеете някои разочарования, само че те ще се свързани по-скоро с ваши неправилни показа. В сряда бъдете деликатни при осъществяването на служебните ви отговорности. В петък може да се заблудите, в случай че сте на път. През почивните дни потърсете радостна компания, в която да забравите за тежестта на деловата седмица. Помислете за планирането на лек ремонт, който да способства за положителното ви въодушевление.

Телец

През тази седмица е най-добре да сте надалеч от работата. Мислите ви напълно не са работни, тъй че няма смисъл да мъчите себе си и сътрудниците ви. Непланираното пътешестване ще ви донесе най-вече наслаждение, тъй че не се колебайте да напълните един сак с най-необходимото и да се хвърлите в някое премеждие. В персонален проект ви чака приятна вест, която да ви даде сериозна вяра. Премерете стъпките си добре, с цел да не се разочаровате в даден миг. Пазете се от слънчево изгаряне и приемайте задоволително течности.

Близнаци

През тази седмица не търсете други източници на информация с изключение на вашата лична вътрешен глас. Не пришпорвайте нещата там, където не се получават. Във вторник бъдете изключително деликатни на пътя или на непознато място. В сряда ориста може да ви направи приятна изненада, като ви срещне с ваш остарял другар. През почивните дни не правете взаимни отстъпки с това по какъв начин тъкмо желаете да прекарате времето си. В здравословно отношение внимавайте с алкохола.

Рак

Това е седмица, в която от вас ще се чака повече в персонален проект. Мислите, че бурята е отминала, само че това може да е единствено ново мъртвило. Сряда е добър ден за сантиментални прекарвания. Бъдете откровени със себе си. В петък не започвайте нищо ново и не давайте обещания, свързани с работата ви. През почивните дни не подценявайте родственици и откликнете на тяхна молба за подпомагане.

Лъв

Това е седмица за внедряване на нов метод на работа, в случай че сте от работещите. В отсъствието на някои хора и намаляването на дилемите ще може да си позволите да пробвате нови и нови способи. За почиващите представители на знака интервалът е добър за равносметка и наслаждаване на резултатите. Ако сте фамилни не изисквайте прекомерно доста от половинката си - въпреки всичко и двамата сте на отмора.

Дева

Тази седмица е добра да си дадете повече независимост във всяко една отношение. Опитайте да се отървете от някои служебни задания, изключително в случай че не ви влизат в отговорностите. В сряда очаквайте сериозна смяна в проектите. В петък не бъдете прекомерно придирчиви към останалите, изключително в случай че не желаете и те да са такива към вас. През почивните дни заложете на спокойствието на сянка и не предприемайте дълги походи.

Везни

Тази седмица не си поставяйте прекомерно високи цели. Сега няма нужните условия, с цел да берете плодовете на работата ви в цялостния им размер. В персонален проект може да претърпите някои неуспехи, само че това не значи, че борбата ви е изгубена. През почивните дни се оставете на въображението на вашите другари, които ще ви предложат да ви заведат на забавно място.

Скорпион

През тази седмица не давайте заеми, само че и не взимайте такива. Сега е значимо да сте чисти пред себе си и останалите. Сряда е добър ден за търсенето и намирането на значима информация, обвързвана със здравето ви. В четвъртък и петък може да организирате срещи с другари. През почивните дни не подценявайте проблем, обвързван с ремонтни действия, който може да се задълбочи.

Стрелец

Тази седмица премисляйте добре всяка ваша крачка. Рискувате да предприемете неправилно деяние. Сега е интервал, в който да оставите самодейността на другите, изключително що се отнася до персоналния ви живот. Все отново не оставяйте подхванатата самодейност без реакция от ваша страна. Умерените водни извършения ще ви донесат утешение и ще укрепят здравето ви.

Козирог

През тази седмица не бъдете прекомерно рационални. Не забравяйте за силата на любовта и въображението. Има ли сте някои хрумвания, оставени в предишното. Сега е положително време да се сетите за тях и да ги подарите на вашия обичан човек. Не се колебайте да отправите съществено предложение на колегата ви, в случай че сте уверени в възприятията си. Миговете на храброст си заслужават.

Водолей

През тази седмица не бъдете прекомерно взискателни. Вие самите имате някои неточности за коригиране и в този момент е положително време да се заемете с тях. В средата на интервала не се подавайте на покана за присъединяване в конспирация. Нещата може да се извърнат против вас. В почивните дни ще имате сериозен късмет да преработите значими връзки и да ги изведете на едно по-добро и плодотворно равнище.

Риби

Тази седмица може да се окаже решаваща за ваши персонални връзки. Ще паднат някои маски и това ще ви донесе облекчение, макар първичното отчаяние. В средата на седмицата ви чака съществено служебно достижение. Четвъртък е вашият ден, в случай че ви предстоят съществени борби. През почивните дни наложително си организирайте дребен празник, тъй като го заслужавате!

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР