ОвенПрез първата половина от деня се погрижете за своето здраве

...
ОвенПрез първата половина от деня се погрижете за своето здраве
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 ноември

Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете незабавните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са мотив да се карате. По- добре насочете своята сила за по- значими неща. Ако имате чувство, че доближава меланхолия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане измежду хората дискотека, другарска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - индивидът, който търсите, евентуално е някъде наоколо.

Телец
Днес на Вашия обичан човек няма да се хареса някое Ваше деяние или изявление, което неотложно ще докара до недоразумения и кавги, основател на които ще бъде, несъмнено, той. За да не се окажете потърпевшата страна, пригответе се да извършите голям брой взаимни отстъпки.

Близнаци
Между частния живот и външните действия ще можете да установите задоволително равновесие. Ще се появи късмет да оправите или да смекчите непредвидените несъгласия, зародили в фамилията. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разсъдъка и практическите съображения, а чак по-късно - безкрайните страсти. Не подценявайте мнението на родителите, а също и препоръките на по-старшите по възраст в звениото, в което работите.

Рак
Двойнственият Ви темперамент през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват пристрастености, които ще стартират да диктуват своите условия. Здравият разсъдък ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – присъединяване му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто належащо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате раздразнителност в фамилните си връзки, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева
Отлични вероятности се откриват пред Девите, ангажирани с въпроси за кариера и финансово благоденствие. Днес вероятно те ще имат опция да загатнат на управлението, че от дълго време са заслужили покачване. А пък предприемачите ще получат късмет да усилят облагата си, тъй че и те няма да останат афектирани. За страдание в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат на практика неизбежни. Ще претърпяват и тези, които не за първа година са близки със своята „ половинка ”: коктейл от ревнивост, съмнения и неизказани упреци няма да способства за положителното въодушевление.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
През този ден ще Ви се случи нещо доста ненадейно: или на главата Ви ще се струпат навалица родственици от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна концепция за това, по какъв начин не би било зле безусловно от идващия ден да започнете нещо огромно и съществено. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и мотива за безпокойствие ще премине самичък по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и концепцията ще си замине.

Козирог
През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста екстарвагантен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание...

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР