Овен Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или

...
Овен
Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или
Коментари Харесай

Много Да Внимавате, Алена Вещае Хлъзгав Вторник! Звездите Са Подготвили Гилотината За Тези Зодии!

Овен
Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със дилемите си, без да ви досаждат. Ако не ви е допустимо да си осигурите успокоение на работното място, си вземете работа вкъщи. Тези от вас, които имат нови хрумвания и проекти, е добре през днешния ден да ги споделят с сътрудниците си и с деловите си сътрудници.

Телец
В този ден сте бодри, изпълнени с готовност за работа, само че оживлението, което създавате на работното си място, нервира сътрудниците ви, тъй като на тях по никакъв начин не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се скапе поради препирня на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете изключително внимателни.

Близнаци
Примирете се, че компликациите пречат на думите ви да доближат до хората, за които са предопределени. По-добре не давайте препоръки, с цел да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили настоятелен срещи, бъдете деликатни и не пропускайте и най-малките елементи и нюанси в диалозите.

Рак
Денят е удобен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация. Ще бъдете удовлетворени от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като експерти. Професионалните ви отговорности през днешния ден изискват да намерите нетрадиционни решения за привършване на проблемите.

Лъв
Днес сте подготвени да уковорите покупка за неподвижен парцел и даже сте приготвили парите. Запазете успокоение и не споделяйте незабавно насладата си с ваши съседи, които са изпълнени със злоба. Причината за интригите към вас е в новината за материални и професионални триумфи, която ще ви зарадва.

Дева
Ще научите, че ваш план ще се забави поради непредвидени странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е неразрешена. Склонни сте към нападателно държание. Наложете си самообладание и успокоение, с цел да не се изпокарате с всички и да не отклоните триумфа от пътя си в края на месеца.

Везни
Ако се занивате с търговия, ви чака сполучлив и рентабилен ден. Оборотът ви ще е задоволително висок, с цел да закупите незабавно нови артикули. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат забавни за авторитетни хора, които желаят да са им потребни и да ги поддържат в научните им проучвания.

Скорпион
Днес са сполучливи общуването с сътрудниците ви, запознанствата и установяването на нови настоятелен контакти, изключително преди обяд. Допускайте до проектите си единствено хората, на които размитате. Рискувате да попаднете в неловка обстановка, в случай че не сте разговаряли за начинанията и проектите си със своите началници.

Стрелец
Бъдете обективни, в случай че се постанова да обсъждате неточности на работното място, и не хвърляйте виновността върху сътрудниците си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете ползите си. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквайте положителни доходи.

Козирог
Въпреки неприятностите ще намерите излаз от сложна обстановка на вашето работно място и ще избегнете загубите, само че и ще завишите престижа си. Анализът ви оказва помощ да сте на висока в връзките. В материално отношение триумфът е с вас. Очаквайте доходи.

Водолей
Очаквайте неприятности поради финансови триумфи, които още веднъж са ядосали сътрудниците ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като провокират загуби. Избягвайте разправии с сътрудниците си, спорове със странични хора и нови запознанства. Проявете въздържаност в общуването.

Риби
Днес се постанова да разрешите професионални проблеми, само че сте завладени от страсти, които тласкат мислите ви в друга посока. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи виновни финансови длъжности, да бъдат деликатни при подписването на контрактуваните вложения.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР