Овен Помогнете на приятел в нужда. След това започнете ремонт вкъщи,

...
Овен
Помогнете на приятел в нужда. След това започнете ремонт вкъщи,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 20 януари 2019 г.

Овен

Помогнете на другар в потребност. След това започнете ремонт у дома, надали има по-подходящ ден за това от днешния. Възможно е да разрешите заплетени обстановки.

Телец

Нещо през днешния ден не е както би трябвало да бъде. Имате подозрения, че някой ви мами. Най-добре проверявайте всяко нещо по няколко пъти, с цел да не позволите да бъдете излъгани.

Близнаци

Денят е подобаващ да осмислите работата си- какво вършиме, за какво го вършиме и удовлетворени ли сте, че го вършиме. Също по този начин денят е подобаващ за кандидатстване за работа или приемане на предложение за брак.

Рак

Днес сте извънредно импулсивни. Вашата половинка не може да се оправи с вас, изключително когато става въпрос за харчене на пари. Опитайте да не се съпротивлявате.

Лъв

Скуката може да се окаже сериозен проблем за вас през днешния ден, тъй че пробвайте да бъдете дейни и да запазите себе си. Ако не измислите какво да вършиме, обадете се на някого по телефона.

Дева

Ще се срещнете с повече хора от нормално през днешния ден и това ще ви хареса. Ще се срещнете с хора, които не познавате изключително добре, само че ще се сближите.

Везни

Трябва да извършите нещо доста бясно през днешния ден. Има хора, които ще ви последват. След като се развихрите, не се учудвайте, че ще имате компания.

Скорпион

Днес ще ви е по-лесно от нормално да се справите с финансовите проблеми. Особено в случай че това се случва по време на работа. Справяте се добре с поетите отговорности.

Стрелец

От извънредно значимо значение е цялото семейство да работи дружно през днешния ден. Ако всеки се занимава със своите неща самичък, няма да постигнете триумф.

Козирог

Чакате отговор на въпрос или противоположна връзка? Надявате се да се свържете с даден човек от известно време. Нещата се развиват по-бързо, в сравнение с сте очаквали и този човек ще стигне до вас.

Водолей

Без значение какво вършиме през днешния ден, не се тревожете за мнението на хората. Просто правете това, което смятате, че е най-добре за вас и се наслаждавайте на живота.

Риби

Говорете от сърце през днешния ден. Така ще докоснете хората по нов метод и ще им покажете какво се случва вътре във вас. Всичко ще се получи доста добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР