ОвенПланетите днес може да объркат плановете ви свързани с романтичния

...
ОвенПланетите днес може да объркат плановете ви свързани с романтичния
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 март: Раци, развийте идеите си и ще спечелите!

Овен

Планетите през днешния ден може да объркат проектите ви свързани с сантименталния ви живот. Избягвайте да влизате в несъгласия с вашият сътрудник.

Не се обвинявайте, в случай че нямате време да обърнете внимание на сътрудниците ви, които ви молят за помощ. Ако оставите вашите задания за деня, втурвайки се да помагате на другите, ще изостанете с персоналните си задължения.

Очакват ви по - съществени задължения или отговорности от финансов темперамент. Ще ви се наложат значими разноски свързани с дете или с различен член на фамилията ви. Може да се окаже, че сте в неизгодна позиция в паричните си каузи.

Телец

Не всичко в любовта се развива като в приказките. Реалността през днешния ден може да е изпълнена с усеща на горест и незадоволеност. Старайте се да не губите религия и идващият път да не допускате едни и същи неточности.

Днес, може да имате чувството, че всички са против вас и нищо в работата ви не върви. Игнорирайте това възприятие, в случай че желаете да свършите някаква работа. Фокусирайте се върху отговорностите си.

Преди да купите каквото и да било, помислете два пъти дали в действителност имате потребност от него или това е просто нещо, което може единствено да добави неустойчивост в бюджетът ви. Вече сте минали по този път и си имате едно на разум.

Близнаци

Планетите през днешния ден ще ви оказват помощ да извършите невероятна изненада на вашата половинка и да издигнете връзката си на ново равнище с повече обич и доверие сред вас и обичаният ви човек.

Зад всеки триумф се крие доста труд и бодлив път изпълнен с трудности. Постоянната ви битка да се докажете като най-хубавият експерт ще бъде увенчана с почести и популярност. Дългосрочните вложения ще бъдат най-хубавият залог за вас.

Ще бъдете по-заинтересовани от преследването на безвредни вложения, в сравнение с от прекомерно огромен риск за бързи пари. Най-добре всяка парична интензивност да бъде подхваната след почивните дни.

Рак

Избягвайте да давате подправени обещания на вашата половинка, които знаете, че не може да извършите. Бъдете почтени с риск вашият сътрудник да ви се разсърди в началото.

Крайните периоди на всичките ви работни задания чукат на врата ви, тъй че си съставете обстоен проект, който да следвате, с цел да се справите с работата си, която по никакъв начин няма да е лека.

Силната ви връзка с вашето семейство ще ви въодушеви да създадете нови артикули или пакет от услуги, които ще бъдат извънредно печеливши. Развийте концепциите си и ще спечелите.

Лъв

Колкото повече обичате и почитате себе си, толкоз повече ще ви обичат и най-близките ви хора. Погрижете се положителният си външен тип през днешния ден като отидете на коафьор или маникюр да вземем за пример.

Днес, може да има много неприятни обстановки на работното ви място, защото някои ваши сътрудници ще се опитат да ви навредят с злословия и клюкарствуване по ваш адрес, с цел да ви смъкват от поста ви.

През този ден може да се случи нещо значимо, което да се отрази на приходите ни. Може да се вземат решения от ваша страна, които да имат обогатяващ резултат, само че същото време не е изключено разноските ви също да набъбнат безогледно.

Дева

Понякога любовта носи със себе си и доста отговорности към половинката ви, към децата ви, към дома ви. Трезвият взор и острият ви разум ще ви оказват помощ да вземете най-правилните решения свързани с връзката ви.

Не губете сила и сили в това да спорите с сътрудниците ви кое по какъв начин се прави. Просто дайте персонален образец като извършите нещата по вашия метод, бидейки образец за подражателство.

Вероятно ще помогнете на родственик или другар при разрешаването на финансовите им проблеми. Все отново бъдете доста деликатни и внимателни, с цел да не се получи по този начин, че вие самите да изпаднете в мъчно състояние давайки заем.

Везни

Денят ви ще премине в мисли за предишното и равносметка за щастието в живота ви. Уроците, които сте научили с цената на доста неточности, ще ви създадат още по-уравновесени и постоянни в актуалната ви връзка.

Планетите през днешния ден ще са на ваша страна и ще ви оказват помощ да повишите вашата продуктивност. Положителният ви заряд ще даде подтик на целият ви екип да реализира огромен триумф.

Не бързайте с решенията преди да закупите продукт с висока цена, който притегля вашите мечти. Времето за очакване ще ви даде по-добра визия дали този продукт и в действителност ли си коства цената.

Скорпион

Днес ще ви е доста елементарно да се настроите на сантиментална вълна. Просто подгответе ситуацията в дома ви с ароматни свещи и сантиментална украса и запазете маса с обичания ви ресторант.

Преценете добре дали си коства да разпилеете силата си във водене на разногласия с сътрудниците ви. Отстояването на позиция, в която другите не се припознават е изгубена идея.

Днес, мъчно ще се видите с пари откакто се разплатите с всички сметки и отговорности. Ще имате чувството, че маса пари изтичат сред пръстите ви, без да даже да разбирате къде отиват всичките ви средства.

Стрелец

Луната ще ви даде спокойствието, от което имате потребност на този стадий. Проблемите с половинката ви ще останат в предишното, тъй че към този момент може да разговаряте без разногласия и кавги.

Надпреварата с сътрудниците ви през днешния ден ще е осезаема. Колкото повече другите напредват, толкоз повече ще ви стимулират да засилите темпото на финалната линия и последните да станат първи.

Днес, ще сте извънредно търсени от клиенти, бизнес сътрудници и евентуални нови работодатели. Времето ви ще става все по-ценно и високоплатено за вас.

Козирог

В случай че сте самотни, най-вероятно към този момент сте изтощени от това да търсите вашата половинка. Мисълта, че в никакъв случай няма да намерите подобаващият за вас човек, единствено ви лимитира и не ви разрешава да се огледате в близост.

Ако сте на ново работно място, евентуално ще се чувствате уплашени като възпитаник на първия образователен ден. С течение на времето, когато опознаете сътрудниците си, ще ги чувствате като вашите най-хубави другари.

Контактите, които имате в професионалната сфера, през днешния ден може да ви донесат доста изгоди и надлежно прогрес във финансите. Бъдете дейни на обществени събирания през днешния ден и покажете положителните си отзивчиви умения.

Водолей

Дори да сте позволили неточност в любовта, не обвинявайте само себе си, защото проблемите се пораждат при недоразумение и от страна на колегата ви. Не се съдете прекомерно грубо, а просто търсете път към разговора.

Днес може да се наложи да преглътнете гордостта си да премълчите някои нередности, които виждате, че сътрудниците ви позволяват. Честността ви няма да бъде оценена, тъй че си спестете напъните.

Извличайте най-много облага през този ден, най-много търсете преференциални отстъпки. Не се колебайте и не позволявайте черни мисли да се прокрадват във вас. Набележете си цел и действайте в рационални граници.

Риби

Съмненията във вашата половинка може да ви извадят отвън надзор. Вместо да мислите отрицателно и да подозирате колегата си, измъчвайки се къде и какво прави, просто проверете и се убедете в истината.

Не се опасявайте да поемете прочут риск и да изложите новаторските си хрумвания. С поддръжката на планетите ще сте в положение да преместите планини.

Наблюдавайте през днешния ден придвижването на пазара, тъй че да имате по-добра визия защо да инвестирате в бъдеще. Няма да претърпите загуби, в случай че употребявате този късмет, с цел да се образовате в тази сфера.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР