ОВЕН Овните са много енергeтизирани във вторник и дори агресивни. Имате

...
ОВЕН
Овните са много енергeтизирани във вторник и дори агресивни. Имате
Коментари Харесай

Вижте какво са ви приготвили звездите за днес! Хороскоп за 13 февруари

ОВЕН

Овните са доста енергeтизирани във вторник и даже нападателни. Имате доста въпроси за изясняване, чието разяснение зависи от вашите дейности. Въпреки служебните усложнения вие сте в блестящи позиции, ще имате триумф. Добре е да отстоявате правата и позициите си.

ТЕЛЕЦ

В доста добра форма са Телците. Вероятно сте влюбени, ще ви върви и в договаряния. Това въодушевление може да бъде добър тласък за активността ви през днешния ден. Финансово сте много предприемчиви и можете да се надявате на триумф във всяко начинание. Проблемите ви са служебни.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са решителни в предприемането на нещо, което им коства доста старания, душевни болки и даже обезсърчение. Проблемите ви са такива, че изискват повече смелост от вас, само че решението ви е вярно. Не се чувствате доста удобно, само че сте на мощни позиции и можете да овладеете ситуацията.

РАК

Раците ще разискват въпроси, които ги интересуват, и ще се стремят към приемането на информация от значимо значение. Бъдете старателни на работното място и се подгответе за доста работа и обяснение по някои въпроси. Бъдете по-резервирани към сътрудниците си, не споделяйте проектите си.

ЛЪВ

Конфликтни са Лъвовете и може би е заради раздразнителност по отношение на някакво образование. Можете да бъдете прилежни и щом ви се постанова, го вършиме. Ще имате триумф. Трудностите във вторник са от професионален темперамент, мнозина от вас ще вземат някакво правилно решение, което води до положителни резултати.

ДЕВА

Въпреки компликациите и проблемите към вас във вторник Девите са слънчеви и очарователни. Успявате най-малко на външно равнище да не давате израз на терзанията си. Ядовете и недоволството ви са най-много от финансов темперамент. Не подценявайте персоналната си деятелност.

ВЕЗНИ

Везните изживяват разлъка с непосредствен човек. За вас е доста значимо да работите в съюз с някого и да живеете с ползите на обществото. Днес някои от вас се усещат самотни, само че имат положителни предпоставки за добър вторник. В службата ви ще има заседание, на което ще се решат значими за вас въпроси.

СКОРПИОН

Внимавайте, Скорпиони, любознанието ви във вторник може да бъде неприятно задоволено. Добре е да сте по-дискретни. Финансовата ви подсигуреност за деня изисква повече усърдие и сериозна работа, с цел да имате мечтаните резултати. Възможно е да дойдат по-късно.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците се открояват като изключително старателни във връзка с разясняването на някои условия. Действително имате съществени усложнения с парите, само че служебният ви ден може да бъде много плодовит в това отношение. Зависи от вашето решение и дейности, бъдете решителни. Приемете обстоятелството, че ще би трябвало да се борите на пазара на труда и да потвърждавате качествата си.

КОЗИРОГ

Трудностите, които изпитвате, са годни и през днешния ден, само че имате и положителния късмет да се справите. Зависи какво решение ще вземете и на какви позиции ще застанете. Любовта ви ще изиграе решаваща роля да действате правилно при разрешаване на персонални проблеми. Отстоявайте правата си и гледайте откъм хубавата страна на нещата. Бъдете по-отстъпчиви в връзките с колегата си.

ВОДОЛЕЙ

Ако през днешния ден имате желание да се захванете с нещо значимо, направете го в съюз с някого. Вторник е добър за бюджета ви, макар че някои от вас може да се усещат ощетени по някакъв метод. Търпите огромни загуби във връзка с финансите си. На работното място може да присъствате на заседание, само че бъдете внимателни за държанието си.

РИБИ

Добър ден за Рибите, характеризиращ се при предприемачите със подписване на преференциални покупко-продажби. Изяснява се обстановката към парите ви и при множеството е с облаги за вас. За дома ви е неотложно да се подхващат някакви дейности от непосредствен човек, с цел да овладеете проблеми и компликации, които бележат деня ви. Семейните да извърнат по-голямо внимание на брачния сътрудник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР