ОвенОвен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате

...
ОвенОвен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 февруари

Овен
Овен Предстои Ви един комплициран ден, в които ще имате задоволително предпоставки да нервничите. Може да разчитате на тествани съдружници, само че и от новите контакти не трябва да се отказвате. Днес ще имате идеална опция да разширите своя кръг на другарство. Само че би трябвало да имате поради, че да очатовате представителите на противоположния пол, през днешния ден ще Ви бъде по-трудно от нормално. Звездите нямат нищо срещу деловите и другарски срещи, само че сантименталните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде мъчно да предотвратите. Постарайте се да не трансферирате отговорността за своите неточности на другите, тъй като няма да Ви го простят.

Телец
Размишленията, които са Ви държали напрегнат до през днешния ден, през това денонощие към този момент няма да са толкоз настоящи. Ако през предходния ден Ви се е случило нещо неприятно, доста сте изтощени или самодейността Ви е претърпяла проваляне, през този ден ще можете да забравите за тези досадни условия и ще започнете да гледате в бъдещето по-оптимистично. Възможно е очевидно възстановяване на връзките с началството, приятелите или висшестоящи лица. Може да се окаже че имате скришен настойник или съидейник, които да са подготвени да Ви оказват помощ, без да обявяват своята личност.

Близнаци
Този ден е добър за тези, които си слагат многочислени и разнородни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща по едно и също време, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са вероятни, само че ще съумеете да ги поправите неотложно. Възможни са проблеми в фамилията и не е изключено счепкване с обичания човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще съумеете да решите през околните няколко дни.

Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни
През този ден ще Ви бъде изключително мъчно да си наложите да обясните тази или онази явна истина на своя обичан човек. Въпреки всичко ще бъдете на двеста % уверени, че по този начин или другояче той отново няма да Ви разбере. Може би не си заслужава през цялото време да сложите кръст на всичко, а все-пак да опитате да извършите нещо?

Скорпион
Даже и всичко да Ви се подрежда добре, не подценявайте и дребната помощ от другари и родственици – допустимо е това още повече да опрости за Ви и да повдигне Вашето въодушевление. През този ден е добре да се занимавате с всевъзможен тип творчество, което да е с детайли на автентичност. Вашите естествени качества (особено оптдавна забравените), могат да Ви създадат добра услуга. Може да преуспеете и да станете известни, правейки неголяма услуга на други хора. Вероятен е триумф в търговията, в посредничеството или в някакво приложно изкуство.

Стрелец
С концепциите вършиме това, което вършат феновете на бодибилдинг със своето тяло. Взимате концепцията, дослагвате и нужното количество „ хранителни субстанции ”, упражнявате я, разработвате я, и в последна сметка получавате подобен резултат, който може да издържи конкуренция дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Може да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.

Козирог
Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и дребни контузии по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа - нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното деяние. Запазването на мира в връзките с околните става сложна задача. Ще се наложи да вършиме отстъпки, а упоритостта Ви може да докара до спор. Приятели, попаднали в комплицирана обстановка, ще се извърнат към Вас за съвет.

Водолей
Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква дрипа.... Да, през днешния ден не сте най- общителния човек, а и не желаете да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара... Общуването с обичания може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от две думи: „ Обичам те ”, и всичко ще бъде задоволително.

Риби
Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР