ОвенОтваря ви се доста работа днес и то по въпрос,

...
ОвенОтваря ви се доста работа днес и то по въпрос,
Коментари Харесай

Страхотно кариерно израстване за представителите на една зодия днес!

 Овен

Отваря ви се много работа през днешния ден и то по въпрос, който сте смятали за завършен. Въпреки това ще останете удовлетворени от свършеното, защото постигате в действителност забележителен прогрес. Оставете към този момент опитите си да подобрите връзките си с избран човек, това ще стане напълно естествено на по-късен стадий. Радвате се на нещо прелестно вечерта.

Телец

Склонни сте да се поддавате на инерцията и все по-рядко да проявявате разпоредителност. Това, както сами разбирате, напълно не е във ваш интерес нито в професионален, нито в персонален проект. Направете нещо, което ще ви оживи сензитивно.

Близнаци

Не проваляйте деня си с доста задължения. По добре по-малко, само че свършени. Мислите ви са заети с финансови въпроси, само че към вас съществуват и други не по-малко значими хора и неща. Дайте си отмора и се порадвайте на обичаните си същества. Нещата ви ще се подреждат добре, не се тормозете.

Рак

С обмислен звук в общуването, само че и сърцато приемащи проблемите на деня, ще постигнете мечтаните резултати. Стремежът ви към изяви ще ви срещне с подобаващите хора, от които ще получите поддръжка. На път сте да осъществите огромна покупка, несъмнено със единодушието на фамилията си.

Лъв

Ще преминете през днешния ден в положително въодушевление и с настройка да постигнете всичко, което предвиждате. Без изненади ще бъде на работното място, въпреки, че няма да липсват безредици. Ще се отличавате с креативен метод и навременни решения, за които ще получите добра оценка. За някои от вас това значи по-бързо издигане в йерархията, а в случай че към този момент сте завладяли върховете, няма да липсват забавни оферти.

Дева

Изправени сте пред предизвикателство, което в допълнение ви подтиква да не се отказвате от желанията си. Изчакайте удобен миг за деяние и бъдете сигурни, че триумфът ще бъде на ваша страна. Ваш непосредствен се намира в затруднено състояние, пробвайте се да му помогнете. Направете по този начин, че да се почувства скъп и потребен и ще видите по какъв начин последователно ще възвърне самочувствието си. Не отхвърляйте покана за вечерта.

Везни

Ако сте на работното си място ще можете да покажете своята подготовка, тъй като няма да ви липсват такива благоприятни условия. Можете даже и договорка да реализирате. Няма да ви липсва поддръжката на авторитетни и доброжелателни хора. Създавате връзки, които ще са доста потребни за бъдещата ви кариера.

Скорпион

Не се поддавайте на страстите си, най-много на тези, подтикващи ви към спорове. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на сътрудниците си. За себе си оставете тези свои прекарвания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или по отношение на отпуската, наложете си да не се притеснявате ненужно.

Стрелец

Ще се радвате на опцията да изживеете един прелестен и интерес ден. Погрижете се да имате всичко, което би ви направило наслаждение и го споделете с хората към вас. Ще се разтоварите. Въздържайте се от непотребни разноски и не прекалявайте с алкохола. Времето е уместно и за запознанства.

Козирог

Ще се радвате на опцията да изживеете един прелестен и интерес ден. Погрижете се да имате всичко, което би ви направило наслаждение и го споделете с хората към вас. Ще се разтоварите. Въздържайте се от непотребни разноски и не прекалявайте с алкохола. Времето е уместно и за запознанства.

Водолей

Не допускайте с прочувствените си реакции да нараните някого. Понякога те излизат от границите на надзор и това ви обрича на изолираност. Помислете за подобаващи занимания, носещи ви утешение и сантиментално въодушевление. Потърсете компанията на другари.

Риби

Абстрахирайте се от дразнители и други нежелани наличия и страсти. Запретнете ръкави и покажете това, на което сте способни, несъмнено, в положителния смисъл. Може да се наложи още веднъж да преразгледате някои свои решения, съобразявайки ги с новите условия, в които се постанова да работите, творите и живеете. Намеренията ви са осъществими.

Източник: zodiac.dir.bg



Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР