Овен Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие

...
Овен
Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 5 февруари 2019 г.

Овен

Отпуснете се в безмълвие и концепциите сами ще дойдат. Вие сте генераторът през днешния ден, тъй че ви чака значима работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте! Вечерта не оставайте сами, а излезте с другари, с цел да сe разсеете.

Телец

Думите на непосредствен човек ще допрян сърцето ви и ще се трансфорат в онази искра, с която можете да запалите слънце в душите на другите. Ще се чувствате добре и за това има и различен провинен - нова тръпка, която ще ви изненада прелестно.

Близнаци

Определено през днешния ден няма да ви се желае да действате сами. Не бъдете прекомерно претенциозни, само че и недейте да гледате през просото. Накрая отговорността носите вие. Трябва ви помощ, само че единствено от хора, на които можете да разчитате.

Рак

Денят може да е много деятелен, само че ще сте склонни да приемате нещата прекомерно персонално и това може да попречи на професионалните ви връзки. Най-добре ще е в случай че съумеете през днешния ден да обърнете по-голямо внимание на дома и фамилията си.

Лъв

Леко напрежеие може да се породи при избрани условия, а това ще се отрази зле на нещата, които вършиме, за това би трябвало да го избегнете. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо остаряло.

Дева

Днес сте в изключителна форма, способни сте да се справите с всичките си задължения ослепително. Подобряването на финансовото ви положение ще увеличи самочувствието ви. Страстта ви към извършване на покупки ще се развихри с цялостна мощ, само че не купувайте непотребни движимости.

Везни

Днес ще бъдете изнервени до краен лимит. По отношение на интимната си връзка може да изпитвате подозрения или други, тревожещи ви мисли. За да си спестите недоразуменията, говорете намерено и споделете вълненията с колегата ви.

Скорпион

Денят стартира по нормален метод, имате много задания, само че се справяте с тях с обсег. Това ще направи усещане на хората към вас и трудът ви ще бъде оценен. Вечерта ще бъде много по-емоционална и то в добър аспект.

Стрелец

Доверете се на интуицията си през днешния ден, когато се колебаете. Бъдете резервирани към доброжелатели, които прекомерно драговолно ще ви оферират помощта си. Моментът е подобаващ да подобрите връзките си с роднините.

Козирог

Очаквате схващане и справедлива оценка за желанията и дейностите си, само че не го показвате с държанието си. Търсейки минусите на другите и показвайки предимство над тях, може да изгубите интереса им към вас. Ще получите поддръжка в начинанията си, в случай че насърчите близките към това.

Водолей

Днес са вероятни непредвидени развития в делата ви, подбудени от непознати неточности. Не бъдете прекомерно сериозни към началниците, с цел да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една обстановка и това може да ви изиграе неприятна смешка.

Риби

Обичта на околните ви е тласък за вас и не трябва да я пренебрегвате, изтъквайки на напред във времето заетостта си. Романтично настроени, ще търсите и близостта на специфичен за вас човек, чието наличие ви прави по-уверени и добри
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР