Овен Опитвате се да правите онова, което знаете, че е правилно,

...
Овен
Опитвате се да правите онова, което знаете, че е правилно,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 20 декември 2018 г.

Овен

Опитвате се да вършиме това, което знаете, че е вярно, само че сърцето ви отхвърля да слуша разсъдъка. Не се поддавайте на възприятията си - те могат да ви причинят болежка. Умът постоянно е по-добрият консултант.

Телец

Ще методите с изключително духовитост в обстановка, която не търпи смешки и закачки. С държанието си рискувате да обидите хората, които са директни участници в казуса. Бъдете по-тактични.

Близнаци

Мразите да ви бъдат поставяни окови, които ви стопират да вършиме това, което желаете. Вие сте човек на действието и всеки, който се опита да спре стремежите ви, е следващият човек, от който нямате потребност в живота си.

Рак

Бъдете правилни на себе си! Днес лоялността ви към самите вас ще бъде сложена на тестване. Ще ви се наложи да избирате сред две неща и решението ви ще разкрие степента на почитание, което изпитвате към себе си.

Лъв

Продължавате да се криете и да избягвате предприемането на деяние, което знаете, че е неизбежно. Колкото повече отлагате нещата, толкоз по-зле ще се чувствате най-после.

Дева

Някой се пробва обезверено да завоюва интереса ви, само че вие сякаш просто отказвате да признаете напъните му. Не бъдете сурови към хората, които в действителност ви ценят. Дайте им късмет.

Везни

Откровеността е най-ценното ви качество. Не го подценявайте, с цел да угодите на непознати ползи. Бъдете откровени и не залъгвайте близките - сходно държание може единствено да пробуди възприятието ви за виновност.

Скорпион

Репутацията ви върви една крачка пред вас. При запознанството си с нови хора, те най-вероятно към този момент имат формирано мнение за вас. При това състояние би трябвало да се стараете да поддържате положителното си име.

Стрелец

Пререкания с най-близките в фамилията ще изопнат връзките посред ви. Опитайте се да приемете непознатата позиция - не е нужно безусловно да я одобрявате, само че най-малко признайте, че съществува.

Козирог

Временно ще ви бъдат отнети пълномощия, които смятате за свое изконно право. Борете се за това, което ви принадлежи - никой различен няма да го направи вместо вас. Защитавайте правата си до дъно.

Водолей

На работното място се чувствате по този начин, като че ли сте една пионка в ръцете на огромната компания, за която работите. Не ви се дава никаква опция за реализация на лични планове. Поставете въпроса пред началниците си.

Риби

Изобщо не ви върви в любовен проект и днешният ден няма да бъде изключение. Ще се сблъскате с враждебно отношение от страна на човек от срещуположния пол, което ще ви огорчи.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР