ОвенОнези от вас, които вече са семейни, денят ще донесе

...
ОвенОнези от вас, които вече са семейни, денят ще донесе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 декември: Хармония в любовта за Дева, Везни- работете усърдно

Овен

Онези от вас, които към този момент са фамилни, денят ще донесе доста приятни моменти. Вие и вашата половинка ще забравите за предишните различия и ще вдъхнете на връзките си нов живот.

В живота има избрани правила на ограничавания, времената са сложни и не постоянно можете да работите това, което желаете. Бъдете бдителни, преди да вземете дефинитивно решение.

Допълнителната работа или вършенето на някаква услуга даже за дребна сума пари може да се окаже това, от което имате потребност тъкмо в този момент. Мотивацията ви да си вземете нещо доста мечтано, ще ви направи извънредно продуктивни и дейни.

Телец

Този летен ден ще ви даде опцията да започнете своят любовен разказ. При тези, които към този момент са срещнали своята обич, връзките ще отбележат взаимно съгласие. Заедно ви чакат доста вълнуващи моменти.

Днес е времето да установите същинския си капацитет. Ще останете сюрпризирани от себе си. Ако имате подчинени, вярно делегирайте работните им задания.

Творческата ви активност ще бъде високо оценена, по този начин се подгответе за дейна връзка и море от позвънявания, имейли и известия в обществените мрежи. Ще се наложи да отсеете печелившите предложения и да обърнете внимание на платежоспособните ви клиенти.

Близнаци

Звездите са на ваша страна и предвещават сполучлив ден. При вас ще се появят удобни благоприятни условия за обич и романтика, ще нарасне способността ви да притегляте и съблазнявате своят обичан човек.

Бъдете подготвени за провокациите през този ден. Най-вероятно ще се справите доста сполучливо с работните си задължения. Доверете се на професионалните си качества и се възползвайте от опциите.

Партньорството с разнообразни компании ще е печелившо за вас, тъй че не отхвърляйте екипна работа. Това ще ви помогне да достигнете до повече хора и да осъществите повече продажби.

Рак

Венера ви поучава да не сте мързеливи, а да бъдете дейни, другояче ще изпуснете опцията да живеете ослепителен, сантиментално кондензиран живот. В любовта и връзките ще има доста динамичност и даже да има отчаяние, но вие бързо ще възстановите душевното си равновесие.

Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от несъразмерните отговорности. Потърсете опция за успокоение и избягвайте напреженията.

Днес, може да ви се отдаде опция да се захванете с кратковременен план, който ще ви донесе спомагателен доход. Сега може да поставите началото на едно по-сериозно икономисване, което да се превърнете в нещо по-голямо след време.

Лъв

Благосклонността на Купидон ще ви подарява с особена прелест, вие ще бъдете омагьосани от знаците на звездите. Всичко това ще ви помогне да забравите проблемите и всичко неприятно.

Днес, напрегнати връзки с сътрудниците. Работният екип ще бъде разграничен на две. Вероятността да застанете намерено на страната на някоя от тях е позволена, само че това е неподходящо - По опция запазете неутралитет.

В случай, че употребявате мъдро целият си капацитет, то парите ще дойдат при вас. Извлечете позитивите от всяка една обстановка и се запитайте дали времето, което отделяте на даден клиент, с който поддържате връзка, ще ви донесе мечтаната от вас сума.

Дева

Ако имате постоянна връзка, ви чакат приятни мигове през днешния ден. Благотворното въздействие на Венера ще направи връзките сред влюбените по-хармонични. Възползвайте се от това време, с цел да обсъдете нещо съществено.

Резултатите в работата ще се развият съответно, с вероятности за прогрес. Ще се наложи да положите старания, с цел да разберете по какъв начин да се възползвате от възможностите, които ще зародят на работното място.

Чудесен ден да се замислите за нещо, което персонално вие да ръководите. Ако имате концепция за ваш личен артикул, който да продавате, то първо изпробвайте продукта си върху ваши близки и другари и преценете, дали ще има търсене.

Везни

Марс е много ядосан през днешния ден, под негово давление постоянно се случват изненади, по тази причина бъдете подготвени за сърпрайзи. Ако търсите любовни завършения, не забравяйте да бъдете благоразумни.

Вероятно, няма да бъдете оценени, до момента в който вие самите не започнете да цените себе си. Работете старателно поради себе си, това в действителност ще бъде вашата оценка за достиженията ви.

Време е за огромни и смели решения свързани с бизнес, с цел да достигнете равнището на облаги, което желаете. Ще можете да упражните власт над нещата и всичко ще е във ваши ръце.

Скорпион

Ще бъде добре, в случай че да бъдете деликатни в своята благотворителност. Дарявайки усмивката даже, рискувате да привлечете безпринципни хора, които ще преследват единствено своите користни цели.

Вероятно, няма да бъдете оценени, до момента в който вие самите не започнете да цените себе си. Работете старателно поради себе си, това в действителност ще бъде вашата оценка за достиженията ви.

Когато става въпрос за пари, евентуално през днешния ден ще сте много внимателни. Сигурността на финансите ви ще е преди всичко и даже ще може да научите най-близките си на някой скъпи уроци свързани с парите.

Стрелец

Този ден не е подобаващ за лекомислени развлечения. Възможно е да се появи недоумение от страна на обичания човек, което ще докара до несъгласия и разлики в мненията.

Ще почувствате, че сте на лимита на своите сили, като че ли работата ви изцежда. Намалете темпото, дайте си повече отмора, с цел да възстановите силите си.

Ще е добре през днешния ден да си отделите време да преразгледате дрешника си и да си извършите лист с нещата, които би трябвало да си купите. Инвестирайте в базови продукти в неутрални цветове, естествени материи и базови модели.

Козирог

Днес надали ще ви остане малко време за романтика. Темите на диалозите ще се въртят към пари и работа. Съвместните старания на множеството от фамилните двойки, ще бъдат ориентирани към подсилване на материалната база.

Днес се разкриват сполучливи благоприятни условия в професионалната сфера. Най-важното е да бъдете упорити и да не се отказвате пред дребните трудности. Така или другояче, ще бъдете задоволени.

Финансовото ви положение ще остане устойчиво, тъй че се погрижете за заплащане на някои сметки и фактури, без да чакате последния период. Ако спестявате пари, то не го правете скрито, а го обявете публично пред околните ви хора, с цел да вземат образец от вас.

Водолей

През този ден избягвайте да спорите с близки и родственици. Ще се наложи да отделите повече внимание във връзка с домът и фамилното имущество. Възможно е да се наложи да помогнете на възрастните си родители.

Очертават се промени в работата ви, някои програмирани от известно време, други ще са много непредвидени. Не се оплаквайте прекалено много, няма място за обезсърчение. Адаптирайте се в такива обстановки.

Дипломацията ще изиграе значима роля за финансите ви през днешния ден. Дори да си желаете нещо, което сте си проработили и е ваше, би трябвало да стане доста внимателно, без да прозвучи жестоко. Опипайте почвата преди да говорите за пари с шефа си.

Риби

Влиянието на планетите ще ви направи буйни, дръзки и инициативни в любовните каузи. Вашите дейности могат да бъдат прекомерно прибързани, само че, в случай че се движите като Лунната соната, тогава ще постигнете всичко, което пожелаете.

Ще се заемете с доста амбициозни планове, тъй като не сте удовлетворени от успеваемостта на остарели такива. В същото време избегнете възможни разногласия и забележки по отношение на сътрудниците си.

Времето прекарано с сътрудници и шефове ще ви даде нов взор над метода, по който другите харчат или икономисват пари. Може да си вземете някои скъпи хрумвания, които да приложите с вашите финанси.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР