ОвенОчертава се добър ден, за да започнете на чисто. Имате

...
ОвенОчертава се добър ден, за да започнете на чисто. Имате
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 юли: Овни, време е да започнете на чисто

Овен

Очертава се добър ден, с цел да започнете на чисто. Имате доста хрумвания, само че доста малко време за осъществяване, но знайте, че имате силата да го извършите, лека-полека, с цел да възстановите нещо, което сте унищожили сами или което е било разрушено. Може да имате някои първични усложнения, поставяйки картите си на масата, само че това не значи, че можете да разкривате съкровени си неща и също по този начин да се доверите на някой различен да извърши вашите задължения.

Телец

Ще имате доста тематики за разискване през днешния ден с най-близките ви хора, само че се ограничете в задълбочаването на разтегливите тематики! Планирайте си нещата по приоритет или тези които може да се окажат най-спешни. Освен това не винете индивидът до вас, единствено тъй като още да не е подготвен да се усеща отговорен от истината или да останете неразбрани. Вкратце, през днешния ден може да е прекомерно рано да бъдете доста съществени или да поемате прекалено много отговорности.

Близнаци

Вероятно през този ден ще бъдете фокусирани задоволително върху хората, които ви обичат, предпочитайки да загърбите себе си и възможни ваши проблеми. Тези ваши дейности ще затвърдят алтруистичните ви качества. Сега е време да покажете още по-силно вашата обвързаност към  семейството си. Брачните двойки сигурно ще подобрят хармонията с колегата, поради удобното звездно въздействие. Дори да си позволите няколко момента на разпръскване, няма да повлияят на връзката ви, която в последна сметка е постоянна.

Рак

Има въпроси, които би трябвало да бъдат проучени през днешния ден, които надали ще да можете да разрешите, с изключение на с обичта и поддръжката на хората, на които дължите най-вече. Само те ще могат да ви схванат. Необвързаните, най-вероятно, ще намерят огромна изгода от незадълбочените връзки, тъй като знаят, че ще могат да се извърнат към някои хора, без да се ангажират. Въпреки това, в случай че продължите в тази тенденция, рискувате да пресушите сърцето си.

Лъв

Днес ще имате желанието да поправите всеки, който бърка съгласно вашият светоглед. Въпреки всичко не прекалявайте. Може би ще имате желанието да извадите няколко камъчета от обувката си, изключително за тези хора, които не са били в сложни моменти с вас. Някои от вас евентуално биха имали желание да се отмъщават, но би следвало да разберете, че и дребното „ възмездие “ може да се стовари върху ви като бумеранг, тоест поднасяйки отмъщението студено, ще получите същото освен това изпепеляващо горещо!

Дева

Днес ще имате няколко мотива за демонстрация на любов и схващане. Не би следвало да пропускате задачата, в противоположен случай ще бъде обикновено околните ви хора ненадейно да се отдалечат.  Двойките ще би трябвало да се подобрят от отзивчива позиция, тъй като постоянно би трябвало да знаете, че сътрудникът не може да чете мислите ви, даже да ви познава съвършено. Опитайте се да не прекалявате с непотребни изказвания.

Везни

Мненията на другите имат значение, само че до избран миг. Няма потребност да се влияете прекалено много от това, което мислят другите, изключително в случай че тези отзиви включват хората, които са в близкото ви обграждане, може би тъй като ги познавате по-добре от самите тях. Семейните може да се замислят угрижено, само че не е нужно да се страхувате още при започване на деня. Може да ви следва нещо за ваше положително, нещо което можете да се усъвършенствате дружно, като продължите пътя си още по-свързани от преди.

Скорпион

Този ден може да стартира с някои прочувствени усложнения, изключително в общуването. Ако си нямате доверие един на различен, ще бъде мъчно да изразите положението си. Трябва да преодолеете това затруднение. Всичко, което желаете да извършите, е да се опитате да опознаете себе си, без непозната преценка, която може да ви попречи. Някои от вас няма да желаят да се вземат прекомерно съществено, даже и от най-интимната позиция. В такива моменти ще бъде добре да се запитате, дали одеве направените избори са най-правилните.

Стрелец

Много е евентуално двойките да преминат през миг на неустойчивост, в който могат да навлязат подозрения и неустановеност, както и обиди от предишното. Не би трябвало да го допускате, а би трябвало да продължите напред единствено със знанието, че вършиме верния избор. Необвързаните може избират да отделят малко време за размисъл. Вместо да преследват безполезните фантазии, те ще се опитат да бъдат по-конкретни и да проучват по-добре възприятията си.

Козирог

Вероятно сте прекарали моменти, изпълнени с магия напоследък. Трябва да продължите с този ритъм, без да се поддавате на меланхолията или сивото всекидневие, което може да ви утежни настроението. Влюбените следва да бъдат мощни в възприятията си, тъй като не гледате ли в една и съща посока, а това може да се окаже прекомерно огромно затруднение за превъзмогване.

Водолей

Ще имате няколко въпроса, които би трябвало да изясните със фамилията си, тъй че би било рационално да си уговорите време и да уредите всичко с самообладание и почитание. В последна сметка можете да се почувствате горди със себе си. Влюбените евентуално ще преминат през миг на боязън и комплициране. Би следвало да не губите от взор проектите си за бъдещето.

Риби

Опитайте да се забавлявате в този ден, ще бъде доста значимо да се пробвате и да вземете решения, които всъщност могат да ви накарат да се чувствате добре със себе си, както с тези към вас. Всъщност, с цел да живеете умерено, няма по какъв начин да не се обкръжите с позитивни хора, позитивни събития, вълнуващи моменти и не мислете доста за тези, които сте оставили след себе си, в случай че не принадлежат към вашето семейство, несъмнено.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР