ОвенО, не, Овни! Съществува голяма вероятност да си сложите обувката

...
ОвенО, не, Овни! Съществува голяма вероятност да си сложите обувката
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Новолуние в събота и момент за размисъл за някои зодии

Овен

О, не, Овни! Съществува огромна възможност да си сложите обувката в устата, когато в четвъртък Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби. Нещо, което кажете, може да провокира неодобрение у хората. Внимавайте какво казвате, тъй като може да преминете границата или да изгорите мостове.

Телец

Седмицата не е доста удобна за другарствата, когато Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби в четвъртък. Тежките думи могат да ви обиден, изключително когато идват от вашия обществен кръг. Поставете мощни граници, Телец, и не забравяйте, че си струвате.

Близнаци

Амбициите ви могат да ви основат неприятности, когато в четвъртък Меркурий във вашия знак прави площ със Сатурн в Риби. Умната ви уста може да премине някои професионални граници. Един прекомерно огромен коментар за това какво " би трябвало " да се направи може да ви донесе неприятна известност. Познайте границите си, Близнаци.

Рак

Може да се наложи да поемете по собствен път тази седмица, когато Меркурий в Близнаци се съпоставя със Сатурн в Риби в четвъртък. Може да се наложи да напуснете групата, с цел да научите повече за себе си. Самостоятелните завършения могат да доведат до себепознание, даже в случай че другите хора не го схващат.

Лъв

Времето не е уместно за другарство, когато в четвъртък Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби. Възможно е да имате чувството, че приятелите ви държат в застой и не ви оказват помощ да израснете като персона или да изградите по-дълбока фамилиарност. Помислете дали да не потърсите връзка другаде.

Дева

Времето не е доста уместно за основаване на контакти, когато Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби в четвъртък. Ще бъде мъчно да запазите професионалните си връзки, изключително когато границите се размиват. Дева, може да ви е мъчно да привлечете вниманието на верните хора, само че не спирайте да пробивате пътя пред вас.

Везни

Умът ви е прекомерно разтревожен, с цел да се занимава с всекидневието тази седмица, когато Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби в четвъртък. Задачи като разчистване и образуване може да ви отегчат, тъй като желаете да изследвате огромния, необятен свят. Позволете на мозъка си да блуждае, само че не се отклонявайте от пътя.

Скорпион

Уау, Скорпион! Трябва да намалите темпото, когато в четвъртък Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби. Възможно е да се движите прекомерно бързо във връзката си. Големите интимни диалози могат да лишават лекотата на връзката ви, изключително в случай че тя е нова. Не е нужно да вършиме всичко толкоз тежко!

Стрелец

Денят, в който Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби в четвъртък, не е доста добър. Конфликтът може да заплаши структурата на щастливия ви дом. Ще би трябвало да намерите метод да постигнете общ език и да се научите да работите един с различен или ще би трябвало да извършите някои промени, Стрелец.

Козирог

Четвъртък не е подобаващ ден за работливост, когато Меркурий в Близнаци е в квадрат със Сатурн в Риби. Благодарение на този аспект ще ви е мъчно да се изразите и да кажете това, което имате поради. Седнете и се вслушайте, в случай че желаете да подредите живота си, вместо да говорите в кръг и да не стигате до средата.

Водолей

Тази седмица желаете да реализирате артистичните си упоритости, Водолеи, само че въпреки всичко би трябвало да ходите на работа и да плащате сметките. Съществува огромна възможност да се борите с възрастните, когато просто желаете да излезете и да се забавлявате, защото Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн в Риби в четвъртък.

Риби

Тази седмица, когато Меркурий в Близнаци образува площ със Сатурн във вашия знак в четвъртък, израстването може да докара до доста болки. Семейството ви може да ви попречи да пораснете и да развиете личната си персона. Не участвайте в разногласия, които не можете да спечелите, Риби. Спазвайте отдалеченост или ще се опарите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР