ОвенНякои от вас ще бъдат тъжни или ще изпитат самота

...
ОвенНякои от вас ще бъдат тъжни или ще изпитат самота
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27 декември: Благоприятен ден за Овен, Телец ще се радва на успешни срещи

Овен

Някои от вас ще бъдат тъжни или ще изпитат самотност във връзката си. Не търсете виновност в планетарното систематизиране, по този начин или другояче, тъгата последователно ще избледнее и още веднъж ще си възвърнете настроението.

Изглежда, ще ви бъде доста прелестно да работите в синхрон с сътрудниците си. Днес не би трябвало да пропускате шанса да изграждате единодушие с тях от ден на ден и повече. Споделянето на хрумвания в никакъв случай не е неточност, в случай че се работи в вярната посока.

Денят се обрисува да бъде добър за разширението на вашите бизнес контакти. Звездите са настроени удобно в бранш финанси и има възможност облагите да скочат изненадващо за вас.

Телец

Чудесен ден за оферти от ваша страна. Тези, които се двоумят дали да поканят някого на първа среща, най-добре да се възползват от удобното разположение на звездите.

Денят ще е подобаващ за пренареждане и почистване на работното пространство към вас. С новата класификация, гениалният ви разум елементарно ще влезе в деяние и доста по-лесно ще развихрите въображението си в работата ви.

Събирането на скъпа информация може да ви спести не малко пари. Доброто авансово изследване и четенето ще са ви от изгода, тъй че се посветете на тази активност през днешния ден, с цел да сте осведомени за всичко.

Близнаци

Партньорът ви ще бъде вашето леговище за сигурност, протекция и поддръжка. Благодарете му за положителното отношение и помощта, която всекидневно ви оказва. Връзката ви е постоянна, тъй че няма от какво да се притеснявате.

Подгответе се за промени в метода ви на работа, който ви постановат вашите началници. Където и да се намирате в йерархията, знайте че работата с нови механически средства и стратегии ще е доста динамична.

Купуването на нормалните неща, които взимате на седмична или месечна база, надали ще ви донесе задоволство от шопинга. Експериментирането с нещо ново може да е тъкмо това, от което имате потребност в този миг.

Рак

Водещата ви роля във връзката, ще ви разреши да реализирате и най-смелите ви мечти. Всичко, което поискате през днешния ден, ще ви бъде обещано.

Вероятно, мъчно ще сдържате страстите си през днешния ден, защото ще се натъкнете на куп неща, които ви нервират и голям брой премеждия от грешките, които са позволили сътрудниците ви.

Ако се чудите дали да похарчите пари за нещо, което желаете отдавна, то спазвайте поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта. Сънят ще ви помогне да послушате подсъзнанието си и да вземете най-правилното решение.

Лъв

Днес, може да изпитате някаква носталгия по романтиката и любовта, която сте имали в самото начало на връзката ви с вашият сътрудник. Повод за това може да станат остарели фотоси, които инцидентно сте разкрили. Връщането предишното може да ви отдалечи от действителността.

Търсенето на опорни точки с останалите сътрудници ще бъде главен приоритет за вас през този ден. Така ще избегнете по-лесно конфликтните обстановки.

Има огромен риск за вас от загуба на пари през този ден, тъй че се откажете от всевъзможни залагания и хазартни игри. Денят не е подобаващ за вложения и подписване на покупко-продажби, тъй че отложете това за различен по-благоприятен ден.

Дева

Вероятно настъпват промени в интимната ви връзка. Трябва да се концентрирайте върху това. Бъдете подготвени за всевъзможен тип изненади.

Днес, може да имате много „ дразнители “ измежду сътрудниците ви на работното ви място, които преднамерено да се опитат да ви предизвикат. Не се поддавайте на сходни операции и продължете работата си по нормалния метод.

Виждането на нещата, които към този момент притежавате и пренареждането на дрешника ви, може би ще ви отвори очите да не се затрупвате с непотребни неща, които към този момент имате. Въздържанието от импулсивни покупки и ненужни артикули на понижение, ще са единствено във ваш плюс.

Везни

Чудесен ден, в който умерено може да изразите най-съкровените си усеща. Вслушайте се в желанията на колегата ви и не насилвайте нещата, в случай че има някакви краткотрайни спънки, които са застанали на пътя ви.

Стресът в работата може да ви пристигна малко допълнително, само че последното нещо, за което може да си помислите е да си вземете отмора. Целта, която сте си сложили може да е много амбициозна и да ви изтощи.

Може да е много извънредно за вас да вложите пари в куп почистващи препарати за дома ви, или пък да се доверите на компания за професионално разчистване, само че несъмнено това ще е водещата ви цел през днешния ден.

Скорпион

За да върви всичко както би трябвало във връзката ви, може би ще е належащо да вземете нещата в свои ръце и да упражните надзор над половинката си и изборите, които прави, като несъмнено като не стигате до крайности. Разговорите ще са основни за вас.

Нестандартното ви мислене може да се окаже доста скъпо за компанията, за която работите, стига да споделите концепциите си с шефа и сътрудниците ви. Това да излезете от рамките на общоприетото може да е малко рисково, само че и много печелившо, тъй че си коства да се опита.

Старайте се да сте оптимално спестовни през днешния ден и най-много да възпрете половинката си от вманиачен шопинг, който да изпразни банковата ви сметка. Упражнете непоколебим надзор, в случай че не желаете да си имате фамилни проблеми свързани с парите в фамилията ви.

Стрелец

Може би, е време да дадете малко повече независимост на колегата ви и да покажете, че му имате доверие. Колкото повече ограничавания налагате, толкоз по-голям ще бъде шанса да бъдете отхвърлени от обичания ви човек.

Ако сте изгубили мотивация за работа, то си спомнете, за какво въобще сте избрали актуалната си работа. Дали заплатата е водеща или идеята, зад която сте застанали, което и да е от двете, едно малко увещание може да промени възгледите и мотивацията ви.

Вероятно, научените уроци за персоналните ви финанси са ви създали малко по-мъдри и към този момент не разхищавате толкоз средства за занимания и първокласни движимости. Осъзнаването на позволените неточности ще ви направи доста по-осъзнати в избора ви даже на някои дребни неща.

Козирог

Успехите ви в работата може да станат мотив за горделивост и удивление от страна на половинката ви. Дори да не ви остава задоволително време за обичания ви човек, то знайте че се гордее с вас и постоянно ще имате поддръжката му.

Ако през днешния ден ви следва значим диалог с шефа ви или някой ваш сътрудник с управителна функционалност, то първо се уверете, че сте спокойни и не сте склонни към избухливи прояви. В никакъв случай не повишавайте звук и не отправяйте гневни нападки.

Малките ограничавания през днешния ден и самоограничение от шопинг или излизане с другари може да ви спести много пари. Това ще ви донесе задоволство, едвам когато постигнете задачата си за спестявания.

Водолей

Любовта и романтиката през днешния ден може да се повдигнат на друго равнище благодарение на сантиментален филм или книга, която неотдавна сте прочели. Приложете всичко научено и ще се изненадате от резултата на всичко ново, което сте интегрирали във връзката ви.

Възгледите ви за работния развой може много да се разграничават от тези на сътрудниците ви, тъй че намерете златната среда и бъдете склонни на компромис. Крайностите не са целесъобразни.

Ако имате някакви съмнения, дали да вложите огромна сума пари в някоя нова софтуерна джаджа, то се доверете на интуицията си. Колкото по-мнителни сте, толкоз по-добре за вас, защото сами може да се откажете от вземането на неправилно решение.

Риби

Любимият ви човек може да се показа през днешния ден като прелестен наставник с мъдри и скъпи препоръки за вас. Ако имате съмнения по някакъв въпрос и ви е мъчно да вземете решение, то половинката ви ще ви улесни доста.

Предлагането на друго решение не постоянно дава мигновен резултат. От вас ще се изисква самообладание в този ден, до момента в който убедите сътрудниците ви, че новият метод може да реши даден проблем, който ви тревожи от много време.

Внасянето на нещо ново в дома ви ще ви се отрази отлично, тъй че можете умерено да пазарувате в магазините за домашни използва. Вероятно, ще се вдъхновите и да покажете кулинарните си умения.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР