ОвенНякои от вас може да попаднат в капан от конфликти,

...
ОвенНякои от вас може да попаднат в капан от конфликти,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 януари: Благоприятен ден за Близнаци, разтърсващо запознанство за Стрелец

Овен

Някои от вас може да попаднат в капан от спорове, които ще ви обтегнат нервите до разкъсване. Дори да желаете да избягате от нахлуващите проблеми, надали ще съумеете, до момента в който не се освободите от остарялото си мислене, което ви дърпа единствено надолу.

Телец

Най-вероятно ще ви неприятностите се стоварят изведнъж, защото шанса ви ще се е скрил. Такива обстановки могат и да ви разтревожат, тъй като не сте готови за сходни изненади. Приемете нещата такива, каквито са, с цел да съхраните себе си за идващите дни.

Близнаци

Денят ще бъде изпълнен с удобни благоприятни условия, оптимизъм и сила, които ще ви оказват помощ във всяко желание и за всеки план. С лекост ще преживеете всеки зародил проблем. Най-вероятно ще се освободите от някои терзания или отговорности.

Рак

Щадете нервната си система, тъй като може да се окаже най-слабото ви място, предизвиквайки разпръскване и даже комплициране. Също по този начин не се задълбочавайте в прекомерно доста мислене. По-добре следвайте своята вътрешен глас, която ще ви даде повече изясненост.

Лъв

Ще има разнообразни обстановки, които ще ви дадат това, което ви липсва. Вероятно ще бъдете утешители за околните ви другари, които се „ давят “ в проблемите си. Ще проявявате съпричастност, само че не забравяйте въпреки всичко да се замислите и за себе си.

Дева

Много е евентуално да ви се наложи да потърсите безконфликтни способи за разрешаване на разногласията. Не предприемайте нищо при положение, че не сте подготвени да извършите дадените от вас обещания или поети задължения. В случай, че считате обещано нещо за неуместно изчакайте и не вземайте прибързани решения.

Везни

Може би към ще получите съществено доказателство за възприятията и желанията на някого, не ги подценявайте, а ги приемете с цялата си психика. Така или другояче ще останете правилни на правилата си без да се вкопчвате във виртуалният си шанс.

Скорпион

Отношенията към околните хора ще бъде от особена значимост, по тази причина бъдете прецизни, тъй като всяка органична дума или недомислена постъпка, може да нарани някой от околните ви изключително мъчително. Затова си отваряйте, с цел да не предизвикате непотребни обидни обстановки.

Стрелец

Вероятно ви следва запознанство, което ще ви раздруса и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи тъкмо, когато минимум очаквате. Бъдещият ви сътрудник би могъл да се окаже подобаващ и да ви даде по този начин мечтаното внимание.

Козирог

Необходимо е да имате поради, че шанса ще пристигна, единствено в случай че през седмицата сте положили старания, разчитали сте само на себе си, с цел да можете през днешния ден да продължите напред следвайки определеният от вас път. Също по този начин не са изключени стихии през този ден.

Водолей

За да се възползвате оптимално от това положително въздействие, е належащо да се освободите от всякаква обязаност с предишното, която може да ви попречи да продължите напред. Навярно ще ви обземе подобен необикновен възторг, че ще започнете да кроите нещо вълнуващо.

Риби

Днес ви следва някаква вътрешна смяна, която би могла да докара до усъвършенстване на вътрешните ви убеждения в персонален проект. Навярно ще бъде идването на едно отлично време за вашите персонални взаимоотношения. Вероятно към този момент ще можете да реагирате по-зряло и да говорите по-спокойно за възприятията си.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР