ОвенНякои от вас лесно ще избухват и ще бъдат склонни

...
ОвенНякои от вас лесно ще избухват и ще бъдат склонни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 ноември: Телци, няма да ви липсва стрес!

Овен
Някои от вас елементарно ще избухват и ще бъдат склонни да влизат в противоборство. Има огромна възможност да бъдете в основата на най-различни спорове.
Старайте се да не влизате в спор с авторитетна за вас фигура, която е основна за бизнеса ви. Вървите по тъничък лед, тъй че се постарайте да се държите добре, с цел да не изгубите работата си.

Препоръчително е да не давате пари назаем през днешния ден, тъй като рискът да не ви върнат е огромен. Избягвайте огромните вложения или покупки, тъй като няма да ви донесат мечтаните резултати.

Телец

Не се обрисуват огромни житейски стихии, само че и стрес няма да ви липсва. Само избягвайте да налагате своето мнение и всичко ще отмине.

Днес, може да изпитвате незаинтересованост и незадоволство от диалози с някои колежи. Вероятно, ще сте много изнервени и напрегнати, само че се постарайте да не избухвате и да погасите пожарът във вас.

Можете самоуверено да разчитате на финансов триумф през днешния ден. Очакваните приходи ще се дължат на работата и напъните ви, които сте вложили в предходните дни.

Близнаци

Денят ви дава опцията да вземете най-хубавото решение по отношение на връзката ви. Вероятно ще би трябвало да деянията обективност през този ден в изчерпателен разбор.

През този ден връзката ви с главният ви работен екип   ще бъде приоритет. Навярно ще обсъждате нови тактики за разцвет на компанията.

Идеален ден за финансови дейности, диалози, приемане на пари или привършване на задължения от финансов темперамент. Днес може да прокарате умерено своите нови финансови тактики.

 

Рак

Поведението на сътрудникът ви през днешния ден, може да ви озадачи. Всеки има неприятни дни, в които не е в въодушевление и това държание евентуално ще се задържи до края на деня.

Много е евентуално някои дребни елементи от бързане и недовиждане да спънат работата и поръчките ви. Не бъдете небрежни, защото една ваша неточност може да ви коства доста.

Днес може да имате някакви разноски, свързани с връзките, като смарт телефон или таблет. Комуникацията е от решаващо значение за триумфа, тъй че вложенията ще ви се изплатят.

Лъв

Брачните двойки, ще имат неприятни словесни моменти свързани с предишното. Разведените хора може да намерят добра  партия посредством онлайн уебсайт за запознанства.

Каквото и решение да вземете през днешния ден, бъдете сигурни, че то няма да отрази зле на работният развой. Възможно е да се натъкнете на някои остарели ваши позволени неточности, но в точния момент ще  ги коригирате.

Ще би трябвало да изтеглите дребни суми пари от бюджета, с цел да покриете всичките си разноски през този ден. Може да се наложи да „ олекнете “ парично от някои непредвидени разноски.

Дева

Вероятно ще се натъкнете на някои остарели познати и да се изненадате като разберете какво им се е случило. Навярно и те самите също ще изразят същата изненада за вас.

Днес има възможност за спор с някой от сътрудниците, чиито думи биха могли да ви наранят надълбоко. Не приемайте нещата във вътрешността, тъй като може да изпаднете в стрес.

Има възможност да се зарадвате на добра спестена сума. Така че бъдете все по този начин спестовни по опция инвестирайки и харчейки рационално.

Везни

Не допускайте половинката ви да остане с усещане, че се отнасяте с неуважение към персоналните ѝ терзания. Намерете дружно решение по тревожните въпроси.

Ще бъдете много ангажирани в работата и може да ви  бъдат предоставени още по-отговорни отговорности. Навярно, ще съумеете да подредите нещата както би трябвало в работен проект.

Вероятно ще останете удовлетворени от добре изхарчените пари и ще сте още по-мотивирани да спечелите малко спомагателни пари от странични действия.

Скорпион

При някои фамилии не са изключени непредвидени събития, които могат да бъдат нежелани. Дребните кавги могат да прераснат в открити спорове.

Ще се наложи да се концентрирайте върху дълготрайните си работни проекти. Въпреки, че вашият график ще се окаже прекомерно претрупан, отделете време, за предпочитаните работни задания през днешния ден.

През този ден е целесъобразно да инвестирате своите финансови запаси в продуктивни действия. Плутон ви поучава да не губите време, защото е добре известно, че времето е пари.

Стрелец

Вероятно, ще е ви е нужна помощта на ваш непосредствен родственик или другар, който да изкаже мнението си като непряк наблюдаващ.

Успехът ще ви споходи през този ден, стига да заявите какво можете в заеманата от вас служба. Със сигурност ще надминете себе си.

Не пропускайте и не отлагайте закупуването на това, което сте си набелязали. В бизнес проект, този ден е доста сполучлив за покупко-продажби и вложения.

Козирог

През този ден ще имате редица значими срещи със остарели другари. Ще установите, че тези връзки в сегашното доста мощно зависят от това по какъв начин те са се развивали в предишното.

Навлизате в нова фаза на интензивни връзки с сътрудниците, и професионалните задължения. Вашите професионални умения ще ви оказват помощ да разрешите всички проблеми.

Разходите свързани със заеми и имуществени интервенции ще бъдат много рисковани през днешния ден. Някои непланирани условия могат внезапно да трансформират финансово състояние ви състояние като цяло.

Водолей

Вероятно ще се наложи да измененията нещо в себе си. Днес ще ви даде опция, да започнете този развой на промяна.

Адаптирайте се към събитията и бъдете гъвкави съгласно уговорките ви. Определящото през днешния ден ще бъде количеството свършена работа, а не качеството.

Ако непрекъснато проверявате салдото на сметката си, това няма да ви помогне кой знае какъв брой. Вместо това, просто приемете, че би трябвало да мине известно време, до момента в който облагата пристигна при вас.

Риби

Ако до скоро сте усещали неподходящото влияние на планетите по отношение на вашата връзка, то през днешния ден може да настъпят невероятни промени, които да преобразят любовния ви живот.

Може би, през днешния ден ще ви е много мъчно да работите в екип. Поведението на някои от сътрудниците ви може да ви се стори много незряло и несериозно.

Не си поставяйте за цел постигането на тъкмо избрана сума в спестовната ви сметка. Вместо това отделете малко средства за околните си. Делата ви ще бъдат възнаградени.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР