ОвенНетърпеливи и страстниОвните са нетърпеливи и страстни любовници. Те не

...
ОвенНетърпеливи и страстниОвните са нетърпеливи и страстни любовници. Те не
Коментари Харесай

Какви любовници сте според зодията

Овен

Нетърпеливи и буйни

Овните са нетърпеливи и буйни любовници. Те не си падат по дългите ухажвания и няма да си губят времето с въздишки под прозорците на  човека, който харесват. Тези представители на огнената буря, избират да преминат напряко към задачата и не губят време в празни приказки. Много са дейни и пламенни, подготвени да поемат самодейността в връзките, постоянно се стремят да получат това, което желаят. Те просто обожават, когато сътрудникът ги допира по косата или главата им в миг на фамилиарност. Страстни и горещи, Овните са отдадени любовници, които обезверено се нуждаят от победа. Отличното им либидо ги кара постоянно да вършат секс, който нормално е буен, бърз и деятелен.

Телец

Романтични мечтатели

Телците са доста чувствена зодия. Обичат романтиката и мечтаят да бъдат съблазнени. Падат си по обичайните неща: хубаво вино, приятна музика, красиво долни дрехи. Ако получат всичко това, са доста отдадени и неуморни. Единственото нещо, което не понасят, е експанзията и екстравагантностите. В връзките те се отдават изцяло на колегата си и изискват безспорна честност в подмяна. Ако решите да им изневерите внимавайте, тъй като са доста ревностни. За Телците любовната игра е значима – физически контакт, миризма и тон. Така че обърнете внимание на подготвителния развой и ще ви бъде обезпечена умопомрачителна нощ. Те обичат както да получават наслаждение, по този начин и да го доставят.

Близнаци

Импулсивни и освободени

Близнаци са зодия, която се възбужда първо посредством мозъка. Накарайте ги да мечтаят за секс и няма да се отървете от тях. Ако говорите за обич с другари, Близнаците много елементарно описват на другите за своите връзки и подвизи в леглото. Когато харесват някого като обект на предпочитание, ще работят посредством подмятания, забавни полемики и интимни закачки. За тях не е значима успеха на любовния фронт, те си падат по импулсивните и авантюристичен романси. Хората, родени под този знак, са освободени в интимните милувки и полови стремежи, мъчно е да ги смутите с нещо. Те са експериментатори по природа, тъй че не отхвърляйте на тях или на себе си удоволствието да внесете нещо ново в половия акт.

Рак

Грижовни и великодушни

Раците наподобяват срамежливи любовници, само че щом открият сродна душа, се отварят изцяло и стават нежни и привързани. Не понасят грубостта под каквато и да е форма и помнят обидите, тъй че внимавайте с възприятията им. Те са грижовни любовници, които обичат тайните срещи и сантименталните вечери. Раците се възбуждат от прегръдките, възприятието, че са нужни на някого и оралния секс. За тях е значима логиката на психиката на общуването. Имат добре развита вътрешен глас и не им е мъчно да отгатнат какво желае сътрудникът им. Обичат безвреден секс с страсти и жадуват за  преживявания, цялостни с убеденост, почтеност и споделеност, а не за инцидентни връзки. Щедри любовници, нетърпеливи да угодят.

Лъв

Гальовни и правилни

Лъвовете са доста темпераментни и буйни любовници. Те не се губят в леглото, знаят тъкмо от какво имат потребност и в какво количество. Обичат да се усещат като звезда, в това число и в леглото. Жадуват за самопризнание и боготворене, обичат да ги галят – безусловно и преносно. Кажете им, че са страхотни любовници и ще бъдат такива. Единственото нещо, което не толерират, е конкуренцията. Във връзката би трябвало да има единствено една звезда и това са те. Сексът и романтиката са двете „ крила “ на щастливия живот за Лъвовете. Имат гореща кръв и мощно полово предпочитание, което изисква постоянно наслаждение. Стремят се към безконечна честност и безсмъртна обич, тъй като в тях се крие едно беззащитно дете.

Дева

Целомъдрени и педантични

Девите може да наподобяват прекомерно целомъдрени, само че зад това се крие взискателност. Тези представители на земната буря обичат красивото ухажване и чистите чаршафи. Ако желаете да ги съблазните, поканете ги да опитат нещо извънредно. Просто не отивайте прекомерно надалеч: Девите не одобряват никакво принуждение. Обичат да мислят за секса, какъв брой дълго ще продължи, както и да опитват, само че множеството представители на този знак считат секса за мръсна работа. Затова хигиената е от изключително значение за тях, банята преди секс е част от половата игра. За Девите романите са спокойна обвързаност, а не вулкан от пристрастеност. Радват се на леки докосвания. Нежността е ключът към сърцето им.

Везни

Сдържани и приказливи

Везните са интелектуалци и перфекционисти, обичат еротиката и са подготвени да опитват, даже в случай че в началото се държат сдържано. Много си падат по лукса. Това е най-краткият път до сърцето им. Грубостта може да ги изплаши. В връзките Везните вършат всичко, с цел да избегнат проблеми и кавги. Ако зародят неприятни обстановки във връзката, те ги смятат за собствен минус. Думите играят значима роля и безмълвните хора няма да завоюват сърцето им. Радват се на креативност и смях в половите си прекарвания, внасяйки разговор и полемика в спалнята. Тъй като са чувствени хора, сексът нормално е по-ритмичен и фокусиран върху образната връзка, а освен върху възбудата.

Скорпион

Доминиращи и мистични

Скорпионите са единствената зодия, която тъкмо разграничава всичките 50 нюанса на сивото. Противно на стандартите, не се интересуват от секса като подобен, а се нуждаят от дълбока любов, на равнището на най-тъмните кътчета на душата ви. В този случай ще бъдат ваши вечно. Най-лесният метод да ги изплашите е да покажете, че държите всичко под надзор и знаете всичко по-добре от тях. Имат мощно полово увлечение, макар че на обществени места ловко го крият зад тайнствен облик. Предпазливи са и ловко прикриват мислите си, тъй че е мъчно да ги разберете изцяло. Обичат всичко да се случва по този начин, както те желаят. Важно е да преобладават. Бъдете послушни и премията няма да закъснее.

Стрелец

Спонтанни и разнообразни

Като представители на огнената буря, Стрелците с наслада ще поддържат всички ваши хрумвания в леглото. Такива хора обичат да доставят наслаждение на колегата си, само че чакат същото в подмяна. Най-лесният метод да ги съблазните е да предложите да вършиме секс на извънредно място. Рискувате да ги изплашите в случай че си останете у дома да гледате телевизия. Обичат секса по време на пътешестване или по другоземен метод. Ще се радват, в случай че споделяте техните стремежи и мечти в леглото. Интересното е, че сладоледът е афродизиак за тях. Някои от миризмите, на които се радват, включват босилек, култивиран чай, канела и индийско орехче. Идеалният сексуален акт е непредвиден, непринудено зародил.

Козирог

Трудолюбиви и виновни

Козирозите са работливи и виновни любовници. Те са един от най-страстните знаци на зодиака. Дайте им опция да се провиснал и ще ви изненадат. Козирозите ще се зарадват, в случай че планирате авансово сантиментална вечер и „ секс нощ “ и ще избягат от боязън, в случай че ги нападнете на ненадейно място. В началото ще прекарват доста време с вас, само че се преценяват и със личния си график. Понякога ще би трябвало да скучаете дълго сами, до момента в който те задоволяват служебните си упоритости в офиса. Като земен знак, Козирозите са доста чувствени и обичат физическия контакт, когато става въпрос за секс. Те жадуват за буйна игра с някой, който се подчинява на техните полови стремежи.

Водолей

Независими и непредсказуеми

Най-добрият метод да спечелите любовта на Водолеите е да ги удивите с интелекта си. В леглото може да наподобяват сдържани, само че единствено до момента в който не разсъните същинска им пристрастеност. Не обичат скучните и елементарни хора, които незабавно стартират да мечтаят за женитба, деца и култивиран мебели. Не всеки може да ги разбере, само че в случай че премахнете първата им линия на отбрана, ще видите какъв брой самостоятелни и непредсказуеми са. Дори когато имат връзка, заявяват свободата си, като леко флиртуват с други. В същото време ще са доста сюрпризирани от вашата ревнивост. Еротичните им мечти са много ексцентрични. Идеалисти са и единствено сексът от взаимна обич и в сантиментална атмосфера им доставя наслаждение.

Риби

Нежни и отдадени

Рибите са прочувствена зодия. Те елементарно улавят настроението на колегата си и са подготвени да се приспособяват към него. За тях е значимо да знаят, че се чувствате добре в компанията им. Мечтатели са и с наслада ще поддържат всяко извънредно решение в секса. Единственото нещо, което не могат да преживеят, е безразличието. Рибите обичат да бъдат обичани. Тъй като техният детайл е вода, ще се насладят на секс във вода, сатенени и копринени чаршафи и любовни песни. За да разсъните пристрастеността им, би трябвало да купите червени рози, стриди и шампанско. Обичат нежността и ласките, целувките и буйните погледи. За тях преди всичко е удоволствието на половинката и ще създадат всичко, с цел да задоволят  любимия си човек.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР