ОвенНе всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете

...
ОвенНе всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 ноември

Овен
Не всички хора извършват своите обещания, а през днешния ден ще можете по нов метод да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните стремежи са много надалеч от опциите им. Този урок ще бъде сложен изключително за тях. Доверявайте се на това, което виждате и формирайте своето лично мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, само че въпросът е, дали сте подготвени да приемете метода, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с обстоятелствата.

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Ако заобикалящият Ви свят през днешния ден прекомерно доста Ви нервира, намерете безшумно насаме място, където ще можете най-малко за малко да бъдете на мира. Никой няма да пострада, в случай че за малко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размишления. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви наподобяват, това ще Ви зареди с небивала сила. Не е нужно дефинитивно да се превръщате в аскет - задоволително ще бъде единствено за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която по този начин дълго не сте успявали да дочетете.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
Днес не би трябвало прекомерно доверчиво да се отнасяте към хората като цяло, и към Вашия обичан човек в частност. Малко ли неща може да измисли? И към това, което ще пишат по вестниците и към това, което ще покажат по малкия екран, също се отнесетс със здрава доза песимизъм. Иначе ще си бъде за ваша сметка...

Водолей
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.

Риби
Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР