ОВЕННе позволявайте на вашите колеги да мързелуват, след като имате

...
ОВЕННе позволявайте на вашите колеги да мързелуват, след като имате
Коментари Харесай

Големи финансови успехи за представителите на една зодия днес

 ОВЕН

Не позволявайте на вашите сътрудници да мързелуват, откакто имате незабавни задания, от които зависи бъдещето на компанията ви. Сутринта прегледайте, даже и да не ви е прелестно, най-новите разпореждания, свързани с вашия бизнес, в случай че се постанова да сте на работното си място. За да сте в естетика със себе си и с обичаните си хора, би трябвало да докажете, че сте подготвени на взаимни отстъпки и не изисквате това единствено от половинката си. Усамотете се и се отдайте на възприятията си и на интимни прекарвания.

ТЕЛЕЦ  

Неизвестно за какво сте прекомерно недоверчиви и изпитвате съмнение към всеки към вас, че ви мами. Заслепени от подозренията си може да не видите действителните подводни камъни, на които рискувате да се подхлъзнете. Денят е съвършен за уговаряне на идно подписване на покупко-продажби. Бъдете внимателни с новите запознанства, с цел да не предизвикате нечия ревнивост. Любовта и секса са разнообразни неща. Ако вашата съкровен сътрудник не е склонен на полови преживявания довечера, по-добре се съобразете с желанието му.

БЛИЗНАЦИ  

От вас зависи да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не пропилявате сполучливия си ден в мисли за персоналните си проблеми, които въобще не са по този начин значими. Обогатете се с нови познания. Имате опция да подобрите материалната си непоклатимост и да извършите печеливши вложения. Проявете въздържаност в възприятията и защитете себе си пред обичаните си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че бъркат. Проявете въздържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, в случай че желаете сексът да ви достави приятност.

РАК

Пътят ви е свободен и ще го извървите без проблеми, достигайки сполучливо до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, само че този път подплатена и със съществени доходи. Работете умерено, в случай че сте задължени да го сторите, с цел да съумеете да завършите започнатите задания в границите на работния ден. С неприятностите в фамилията си ще се справите благодарение на околните си. Вечерта заведете обичаните си хора на ресторант. Не пропускайте половите преживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените сътрудници няма да ви простят залитането настрана.

ЛЪВ

Не сте настроени за работа, което е обикновено. В положение сте да поддържате връзка през целия ден, да попивате и да отдавате информация. Не бъдете приказливи и не споделяйте вашите нови проекти, с цел да не ви изпреварят. Отрицателната настройка към предложенията на сътрудниците ви би довела до финансови загуби. Няма да липсват проблеми и в персоналните ви връзки. Постарайте се да изгладите недоразуменията с обичаните си хора. Семейните са склонни към изневери и полови контакти незабавно след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

ДЕВА

Активността ви на работното място надвишава упованията на вашите сътрудници. Не е във ваша изгода да се занимавате и с техните отговорности, тъй като ще си спечелите врагове, настървение и злоба. Положете старания, с цел да завършите служебните си задания. Деловите диалози и плануваните срещи ще бъдат сполучливи. Не съсипвайте постоянните връзки с околните си, фамилията и вашите родственици. Откажете се от половите удоволствия, в случай че имате да изяснявате недоразумения и се постарайте да възстановите хармонията в връзките си с такт и самообладание.

ВЕЗНИ

Не се доверявайте на шанса си, а разчитайте на себе си. Притежавате задоволително сили, познания и разсъдък, с цел да се справите сполучливо и с най-трудните си служебни отговорности. Не взимайте прибързани решения за вложения, в случай че се занимавате със личен бизнес, с цел да не неуспехите постоянното си финансово състояние. Отдайте се на мечтани сантиментални срещи и създайте хармонията, която по този начин от дълго време липсва в дните ви. Ще постигнете единодушие, с брачната си половинка, а в случай че не сте фамилни ще си възвърнете любовта на интимния сътрудник и половите удоволствия.

СКОРПИОН

Въпреки сполучливия ден няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите сътрудници, с цел да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се и не допускайте странична интервенция. Очакват ви съществени финансови проблеми, в случай че решите да рискувате безогледно. За да не загубите обичания си сте подготвени да се измененията, само че би трябвало да го извършите не краткотрайно, да постъпите постоянно към себе си. Вечерта не проваляйте сантиментална среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни полови преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Сред новите ви познати сигурно има и такива, които не са доброжелателни даже при сякаш приятна среща. По-добре не ги допускайте до себе си и до проектите си. Не се поддавайте на страстите си. Стабилизирайте личните позиции и проявете разпоредителност. Семейни проблеми с родственици ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво обстановката и намерете вярното решение. След като се приберете вкъщи, можете да се отдадете на възприятията си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

КОЗИРОГ

Не сте дейни и не ви се работи, само че триумфът е с вас. Не го пропилявайте единствено тъй като имате други, по-важни занимания от служебните си отговорности. Следобед ще съжалявате за пропуснатия късмет. На всяка цена анализирайте държанието си и коригирайте грешките си. Отношенията в фамилията ви са хармонични. Влюбените дами да не възнамеряват оповестяване на брак в този ден. Ще ги помислят за несериозни. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията. Не имат вяра на възприятията ви и не са подготвени за секс.

ВОДОЛЕЙ

Целия ден може да бъде сполучлив, в случай че не се доверявате на хората, които кръжат към вас и упорстват да се съобразите със препоръките им. Избегнете запознанствата. Ако сте съсредоточени в работата си и търпеливи, ще се справите със отговорностите си. На работното място сте уверени и спокойни и жънете финансови триумфи. При срещи и запознанства бъдете сдържани, внимателни, прозорливи и тактични. Ще си спестите проблеми в персоналния живот и ще избегнете заплахата да се обвържете с несъответствуващи хора. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими сантиментални и полови мигове.

РИБИ

В положение сте да постигнете недостижими до този миг професионални висоти, само че единствено в случай че поискате. Не се колебайте, а бъдете дейни. Преценете дали вашите средства разрешават вложения в нови планове или е по-добре да изчакате, с цел да не се окажете във финансово усложнение. Възможни са проблеми в фамилията и подиуми на ревнивост. Партньора ви е отвън себе си, поради вашето държание и неявяване от вкъщи. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да приключи с интимни удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР