Овен Най-добрият клиент на полицията... Обича скоростта и предизвикателствата. Способен е

...
Овен
Най-добрият клиент на полицията... Обича скоростта и предизвикателствата. Способен е
Коментари Харесай

Да се посмеем: Шофирането на 12-те зодии

Овен

Най-добрият клиент на полицията... Обича скоростта и провокациите. Способен е сега, в който някой го изпреварва, да усили скоростта, с цел да завоюва едно неофициално надпреварване. Привлича погледите на пътната полиция, без да е изключително податлив да се подчини на сигнала им. Харесват му алените коли, тъй като те показват нападателността му. Причината, заради която заема 7-мо място в класацията, а не някое по-лошо е, че не съумява да аргументи ПТП, тъй като нормално се намира от дясната страна на пътя с един или повече катаджии на прозореца му.

Телец

Ако чуете някой припрян на светофарите да натиска клаксона в мига, в който светофарът преди малко светва зелено, тогава този евентуално е зодия телец.  Той е от тези водачи, които обичат клаксона, тъй като е едно чудесно средство да изрази заядливостта си. Като  навигатор е още по-лош. Оплаква се и капризничи за всичко, което вижда в близост.  Избягва частните пътища, тъй като не желае да внася там това, което е спечелил с доста труд.  Когато кара, избира дясната лента, шофирайки навръх границата на скоростта и доста пъти и с по-ниска скорост, игнорирайки останалите участници в придвижването, които би желал тъкмо в този миг в случай че можеше и да не съществуват в обсега на погледа му (че дори и в живота). Заради темперамента си е на второ място по възможност да се забърка в случай.

Близнаци

Кажи му да остане в една лента, до момента в който кара, и ще те намрази. Сменя непрекъснато лентите на придвижване, извива се като змия сред колите на пътя, пробвайки се избяга навреме тези, които счита, че се движат постепенно. Ако се случи да се залепи след някой подобен,  ужасно нервничи, разстройва се и се държи като лъв в клетка.  Въпреки че е доста рисков като водач на автобана, в градски условия е в стихията си, тъй като се оправя доста елементарно с придвижването, употребявайки всяко празно място, с цел да се шмугне, и употребява всички пресечни пътища по своето направление.  Изследвания демонстрират, че е с най-голяма вероянтост да попадне в ПТП.

Рак

Най-консервативният лидер, който можете да срещнете на пътя.  Движи се внимателно, внимавайки що се касае за личната си сигурност, толкоз и за сигурността на другите. Избира междинна или дясна лента и е образец на лидер, който не би потеглил, в случай че всички пасажери в колата не са поставили колани и не са се настанили комфортно на местата си. Като родител ( майка или баща) е деспотичен за децата си, които не оставя да се мръднат даже в колата. Заема 5- то място, тъй като в случай че нещата не се развият тъкмо по този начин, както желае ( но тъкмо както желае!) тогава губи самообладание с непредсказуеми последствия.

Лъв

Най-комуникативният от всички водачи. Той е единственият, който най-лесно ще смъкне прозореца на колата, с цел да се скара на другите водачи или с цел да отговори на клаксоните им.  Харесва скоростта и е отдаден на задачата на пътуването. Гледа постоянно огледалата, обаче не с цел да ревизира останалите участници на пътя, а с цел да поправи външния си тип. Харесва му мощната музика и нормално кара с басовете до край и газта до дупка.  Планира часа на идване на всяко пътешестване и се нервира, когато попадне в запушване или зад „ мудни “ водачи.  На осмо място е в таблицата за ПТП.

Дева

Колкото е по-голяма колата, толкоз по-добре се усещат. Удобството е доста значимо за тях, както и да не създадат нито едно нарушаване. Шофират в междинна или дясна лента и постоянно в сходство със закона. Ненавиждат тапите. Пръви биха се възползвали от бързите и модерни средства, които биха улеснили живота им и придвижването по пътя. Заемат 4-то място по ПТП, основно вътре в града.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР