ОвенНастоящата планетарна конфигурация ще донесе много любов и романтика във

...
ОвенНастоящата планетарна конфигурация ще донесе много любов и романтика във
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 юли: Везни- бъдете по-гъвкави, възможни грешки за Водолей

Овен

Настоящата планетарна настройка ще донесе доста обич и романтика във връзката ви. Партньорът ви ще се опита да разбере, дали и вие изпитвате толкоз мощни и откровени усеща.

Придържайте се към откритите правила на компанията ви и работете по открития ред в темпото на сътрудниците ви, с цел да не изостанете със периодите. Не предприемайте непотребни опасности и се придържайте към познатото в работата ви.

Днес, може да не разполагате с кой знае какъв брой огромна сума пари, само че въпреки всичко оценете това, което имате сега. Не приемайте положителното финансово положение за някаква даденост, което е непрекъсната големина.

Телец

Бъдете оптимално почтени и открити и не се опитвайте да увъртате, с цел да скриете дадена истина. Самотните ще имат триумф при първа среща с нов сътрудник, като добият нужната убеденост за откровен диалог.

Ако не вършите работата си съзнателно, най-вероятно въобще няма да се справите добре със служебните ви отговорности. Тези от вас, които се трудят настойчиво и дават всичко от себе си, ще получат самопризнание и почитание от сътрудници и шефове.

Планирайте парите, които възнамерявате да похарчите през днешния ден и не се отклонявайте от рамките на бюджета ви, защото елементарно ще се изкушите да си накупите куп движимости. Няма потребност да си купувате едно, което така и така рядко ще влиза в приложимост.



Близнаци

С актуалното звездно систематизиране, през днешния ден ще откриете, че двамата с вашият сътрудник имате свободен дух и споделяте една и съща пристрастеност към живота изпълнен с завършения и адреналин. Денят ви ще е изпълнен с благополучие, забавление и усмивки.

Всичко през днешния ден ще работи във ваша изгода да сте на върха в кариерно отношение. Ще разполагате с неизчерпаема сила, която ще направи денят ви извънредно работлив. Възползвайте от всички чудесни благоприятни условия, които са пред вас.

Възможно е да се натъкнете на някои хора, които евентуално завиждат на положителното ви финансово положение. Не се доверявайте на препоръките ви, защото може да не са доста доброжелателни. Имайте едно мислено и подлагайте всичко на подозрение.



Рак

Днес, може да ви се наложи да положите повече старания, с цел да избягвате нездравословните привички, които нервират колегата ви. За да запазите спокойствието и хармонията в дома ви, направете дребна изненада на обичания ви човек.

Никак няма да ви е мъчно да работите в екип с актуалното планетарно систематизиране. Бъдете отворени за нови планове, по които да работите с сътрудниците ви и не се ограничавайте единствено с това, което ви е познато досега.

Спонтанните решения свързани с харчене на пари няма да се отразят добре на джоба ви. Опитайте се да се предпазите от извършване на покупки за разтуха от отрицателни страсти.

Лъв

Много е евентуално през днешния ден да имате дълъг виртуален диалог със специфичен за вас човек. Часовете ще отлетят мимолетно, до момента в който разговаряте по всевъзможни тематики и ще откриете, какъв брой доста харесвате да поддържате връзка с този човек.

Днес, ще сте решени да извършите всичко допустимо да ви виждат на работното ви място и да блеснете като съвършеният чиновник, който може да се оправи с всичко. Бързо ще прогресирате и елементарно ще убеждавате хората през днешния ден.

Възможно е да имате леки финансови усложнения, по този начин се въздържайте от онлайн покупки и непланирани разноски. Едва, когато се възстановите предходните стойности на облагите си, може да се отпуснете да харчите повече.



Дева

Дори всичко към вас да е наред, сякаш няма да съумеете да се насладите хубавия ден, поради някакви ваши персонални терзания, които няма да сте склонни да споделите даже с най-близкия ви човек. Не се насилвайте да бъдете този, който в действителност не сте, единствено и единствено да угодите на някого.

Вероятно, ще се питате дали в действителност се справяте добре с специалността, която упражнявате. Не вдигайте бялото знаме и не се предавайте, взимайки импулсивно решение за овакантяване, защото това може да е единствено краткотрайно положение на обезсърчение.

Не пестете пари, когато става въпрос за свежа и качествена храна. Погледнете на направените разноски като инвестиция в здравето ви и икономисване от медикаменти и възможни медицински разноски.



Везни

Ако си вършиме прибързани заключения, без да сте разговаряли с колегата си и да сте го изслушали до дъно, може да вземете неправилно импулсивно решение, за което по-късно да съжалявате. Бъдете по-търпеливи и гъвкави, като действате съгласно събитията.

Днес, може да постигнете огромни триумфи в кариерата ви, стига да се подготвите задоволително добре и да си подредите нещата авансово. Колкото повече сте репетирали над изявата ви, толкоз по-уверени ще изглеждате и ще вдъхвате почит.

Може би, ще желаете да се покажете пред приятелите си, че нямате финансови проблеми и показно ще похарчите не дребна сума пари, единствено и единствено да не ви помислят за небогати. Не правете тази неточност, защото финансовото ви положение ще се утежни още повече.

Скорпион

Днес, може да се разсъните в неприятно въодушевление и да се чувствате доста отпуснати и мързеливи. Партньорът ви ще изиска да сте по-живи и дейни, тъй че станете от дивана и направете дружно нещо потребно и прелестно, което ще ви се отрази доста по-добре от бездействието.

Ако чакате положителните предложения да паднат от небето, то не чакайте кой знае какъв прогрес. Бъдете дейни и цялостни с хрумвания, които да реализирате, с цел да се радвате на положителни облаги. Разполагате с нужните запаси, само че от вас зависи по какъв начин ще ги употребявате.

Може би, ще ви липсват дните, в които не сте се тормозили за пари, сметки и какви ли не разноски. По-скромният живот може малко да ви потиска, само че и това ще мине. Имайте самообладание и работете настойчиво за благосъстоянието си.

Стрелец

Планетарното систематизиране през днешния ден ще задейства обществените ви контакти и самотните ще имат триумф в онлайн и действителните срещи. Повечето от фамилните ще се радват на плодороден и кротичък ден.

Чудесен ден за търсещите нова работа или за кандидатстване за по-висока позиция. Насочете се към огромни компании и влиятелни компании и организации. Късметът ще бъде с вас.

Може би е време да преразгледате разноските си и да откриете кое е това нещо, за което харчите значителен % от парите си. Обърнете внимание даже на ежедневните на пръв взор дребни разноски и ще откриете къде изтичат парите ви.



Козирог

Конфигурацията на планетите през днешния ден може да ви помогне да сте по-решителни и да извършите първите стъпки към по-голяма непосредственост с колегата ви. Колебанието елементарно ще бъде заместено с убеденост и увереност да преодолеете всевъзможни задръжки.

Днес, може да бъдете употребявани като медиатор, който да свърши най-трудната работа, когато става въпрос за водене на диалози с проблематични клиенти. Въоръжете се с самообладание и оставете другите да приказват повече, с цел да сте наясно по какъв начин да удовлетворите желанията на събеседниците ви.

Ако сте изправени пред финансови проблеми, не се тормозете да поискате дребен заем от ваш другар. Най-вероятно няма да ви бъде отказано, както се споделя - другар в потребност се познава.

Водолей

Ако не сте обвързани и си търсите съвършената половинка, то през днешния ден може да проведете трогателен видеоразговор, който да разсъни пеперудите в стомаха ви. Може би и двамата, ще разберете, че нещата сред вас са освен това от мимолетна спекулация.

За наслада, всичко в работата ви ще върви по проект, без никакви спънки и непредвидени събития. Непоклатимата ви убеденост ще ви отвори доста порти, до които даже не сте и предполагали, че може да стигнете.

Действайте постепенно и внимавайте при сключване на документи и интервенции с пари. Шансът да допуснете неточност е огромен, тъй че обмисляйте добре и четете най-малко по два пъти, преди да си сложите подписа на какъвто и да било документ.

Риби

Вероятно, през днешния ден ще се почувствате като специфичен човек, на който може да му бъдат изпълнени всички стремежи. Партньорът ви ще се гордее с вас и ще изиска всички да схванат, какво богатство има. Страстта във връзката ви ще пораства.

Много е евентуално през днешния ден да се почувствате изоставени като дете на детска площадка, на което не му е разрешено да играе с другите. Съберете сили и се концентрирайте върху персоналните си планове.

Ако пазарувате под действието на страстите си, мъчно ще се видите с пари. Всичко, което спечелите, мигновено ще бъде изхарчено, а проблемите ви няма да бъдат решени. Кратката наслада от шопинга може да бъде изместена от меланхолия.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР