ОвенНараства вероятността за успех в домашната работа, в това число

...
ОвенНараства вероятността за успех в домашната работа, в това число
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 септември

Овен
Нараства вероятността за триумф в домашната работа, включително и обвързвана с онаследяване на имущество, пренасяне на далечно разстояние, както и поддържането на фамилни и национални обичаи. Смело може да се обръщате за морална или друга поддръжка към избрани роднини. Моментът е подобаващ за разширение на кръгозора, подсилване на тила и приемане на психическа помощ. През този ден ще се усили и ползата Ви към религията. Не е изключено да получите вътрешно озарение.

Телец
Редно е да знаете, че огромни дарове за Вас ориста не е подготвила. Само че не би трябвало да се разстройвате – късмет, да постигнете триумф, въпреки всичко има. Осигурете си поддръжката на хора, на които се доверявате, и се концентрирайте върху работи, от които фактически разбирате и с които се справяте. Сега не е време за опити и асимилиране на новости. Отношенията с роднините ще са комплицирани, като са вероятни спорове с представителите на по-възрастното потомство. Вие сте прекомерно упорити и не постоянно се вслушвате в доводите на своите съперници. А, апропо, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...

Близнаци
Време е за " пречистване " – и безусловно и фигурално. Добрите вести се заключават в това, че въвеждането на порядък гнезденцето е действително осъществимо. Сега сте в положение да се концентрирате върху доста по-малко значими неща, изключително в случай че се радвате на поддръжката на фамилията си и на приятелите. Вероятно самоорганизацията дори би Ви харесала.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Време е да отделите внимание на личните си настоящи потребности. Обкръжаващите Ви хора ще би трябвало да се съобразят с Вашите потребности, та дори да Ви окажат помощ. Ако сте родени през август, има голам риск през днешния ден преди обед да се сблъскате с спомагателна суетност, а и с домашни или служебни неприятности. При това състояние е значимо да не падате духом, защото до по здрач нещата ще се успокоят и всичко ще си пристигна на мястото: да вземем за пример може да намерите метод да компенсирате своите финансови загуби. Важна работа може да стартирате през втората половина на денонощието.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е наложително да попада измежду Вашите достолепия. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви разрешава да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?... Но в този миг би трябвало да култивирате у себе си тъкмо самообладание. Понякога това е единственият излаз от обстановката. Работете над себе си и не се отчайвайте, в случай че не се получи от един път.

Стрелец
Предстои Ви нещо да загубите през днешния ден. Звездите доста се надяват, че това ще бъде някоя дребна монетка или нещо напълно нищожно или излишно. Защото теорететически може да загубите всичко, даже и любовта, или своя обичан човек. Бъдете деликатни!

Козирог
Днес можете да се окажете в положение на несигурност, само че не възприемайте това като несполучлив интервал в живота си, а като самобитна „ чакалня ”. Това е единствено подготовка към нещо необикновено. Може скоро да скъсате любовни или другарски връзки с някого, които сега прекомерно доста Ви лимитират, или назад - да вдъхнете нов живот на връзки, които още не са се изчерпали. Звездите Ви поучават, да действате самоуверено. Непременно ще получите премия за това, тъй че се захващайте за работа!

Водолей
Не би трябвало да се стремите към световни промени в живота си. По-добре е да се задоволите с това, което имате, и плувайте по течението, като пазите силите си и се готвите за нов скок, удобният миг за който скоро ще настъпи. Ако сте началник, дайте разпорежданията си оптимално тъкмо и ясно, защото вероятността да бъдете погрешно разбрани, е прекомерно огромна. Яснота е нужна и в персоналните връзки - доизкажете недоизказаното, поставете акцентите, даже за това да не са нужни единствено мощ и темперамент, само че и някаква свирепост. И не търсете виновниците за своите беди: пристигнало е време да вземете в личните си ръце отговорността за това, което се случва в живота Ви.

Риби
Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР