Овен Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има

...
Овен
Напълно безразборно споделяте симпатиите си, а това определено ще има
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, петък 13-и

Овен
Напълно безсистемно споделяте благосклонностите си, а това несъмнено ще има последици. Добре е да се определите. Не бъдете прекомерно доверчиви, ще ви коства скъпо.

Телец
Благодарение на интензивността си ще можете да се визиите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, само че и прекомерно бързо ще я опустошите.

Близнаци
Подобно на магически лъч проектирате на всички места личния си взор към света и извънредно ще ви озадачава, в случай че някой стартира да стачкува. Вслушайте се и в някой различен, с изключение на в себе си.

Рак
Трудно ще се изразявате поради някакви криворазбрани правила на държание. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се преценявате сляпо с всички правила.

Лъв
Ще изглеждате ужасно и естествено това ще повлияе освен на самочувствието ви, само че и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на близките като ги заливате с всичките си проблеми.

Дева
Комуникациите през днешния ден ще са малко затруднени, изключително с дамите. Не се опитвайте тъкмо през днешния ден да спорите с представители на закона, нищо няма да постигнете, единствено ще си загубите времето. Отделете повече внимание на детайлите в работата си.

Везни
Настроенията ви ще са малко променливи, само че е значимо да имате чувство за сигурност. Ще ви интересуват най-вече персонални неща. Благодатно време, ще ви се желае да се отдадете на чревоугодничество, само че въпреки всичко не прекалявайте.

Скорпион
Един спокоен и прелестен ден, в който ще кроите проекти за почивните дни. Обичайните ви занимания ще бъдат прекратени от забавни събития. Може да си позволите някои дребни удоволствия, с цел да разсеете напрежението от изтичащата седмица.

Стрелец
Ще действате практично и делово, това ще ви е от изгода за дребните неща, които вършите. Готовността ви да поемате отговорност ще бъде вярно оценена от началниците ви. Само не намесвайте персоналното си отношение в служебните контакти.

Козирог
Ще се опитате да избегнете всяко досадно занятие. Успеете ли, денят ви ще бъде извънредно прелестен. Придържайте се към златната среда, когато има доста изкушения, които не бихте могли да избегнете.

Водолей
Ще гледате много оптимистично на нещата и това ще се окаже доста рационален метод към нещата. Удобен миг да извършите проекти за околните месеци, изключително за неща, свързани със фамилията ви.

Риби
Ще имате доста нови хрумвания, само че по-важното е, че ще имате опция да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, тъй че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР