Овен Началото на новата година за вас ще започне с пътуване

...
Овен
Началото на новата година за вас ще започне с пътуване
Коментари Харесай

Първата Седмица От Годината Винаги Е Най-Коварна, Но За Тези Зодии Ще Е Ад! Алена Даде Ключа За Успех, Но Ще Има Тежки Дни За

Овен
Началото на новата година за вас ще стартира с пътешестване или ново образование. Периодът е подобаващ още да обърнете внимание на партньорските си връзки. Ще бъде отлично, в случай че съумеете да концентрирате силата си в нещо градивно. Добре би било през идните дни да сте малко по-внимателни с околните си, изключително в случай че са по-чувствителни.

Телец
Даденият интервал ще бъде превъзходен за вас, що се отнася до финансите ви. Няма да се сблъсквате с кой знае какви спънки – даже и да срещнете такива, ще ги преодолявате елементарно. Вашето неизменност и упоритостта ви ще дават положителни резултати и ще бъдат възнаградени – и морално, и финансово. Възможни са някои затруднения в любовните ви връзки.

Близнаци
Новогодишните празници за вас ще преминат в приятна компания и положително въодушевление, само че по-късно на дневен ред ще излязат някои финансови въпроси. Ще се открие опция да уредите остарели сметки от миналата година и да планирате бъдещите си разноски. Придържайте се към дълготрайните си цели. Не е нужно да харчите пари за капризи и дреболии.

Рак
В началото на новата година огромна част от прекарванията ви ще са предизвикани от дейностите на близките. Ако желаете да постигнете някакво свое желание, поискайте съвет или помощ от колегата си, от непосредствен другар или от човек, на който можете да разчитате. Не очаквайте обаче някой различен да свърши работата ви, тъй като сходна настройка ще ви докара до отчаяние.

Лъв
През първите дни на новата година би било добре, в случай че останете уединено със себе си и поразсъждавате дали не е време от живота ви да си отиде нещо остаряло, което ви разстройва. Може да става дума за прочувствена обвързаност, за нездравословен табиет, даже за отрицателни усеща, които ви тровят. Бъдете деликатни в реакциите си по отношение на близките – гледайте да не засегнете непосредствен човек.

Дева
Не прекалявайте с нищо по време на празниците. Иначе посоченият интервал ще бъде добър за вас. Ще имате опция да изпъкнете пред останалите посредством някаква изява или с помощта на персоналните си качества. Гледайте да не сте толкоз сериозни – както към себе си, по този начин и към близките. Отделете повече време за занимания.

Везни
Пред дадения интервал приятните прекарвания при вас ще бъдат в персонален проект. Може да ви дойдат скъпи посетители, да се насладите на приятни събирания с родственици. В любовта също ще ви върви – може би ще се радвате на сантиментални мигове, а някои от вас – на нова пристрастеност. Лесно ще осъществявате проектите и желанията си, като ще имате повече мотиви за занимания.

Скорпион
В началото на новата година главното предизвикателство пред вас ще бъде да съумеете да се справите със личните си усеща. Емоционалните прекарвания ще бъдат по-силни, пристрастеностите ще се нагорещят – в случай че не съумеете да ги овладеете по някакъв метод, има риск да избият на неуместно място. Внимавайте в яда си да не нараните непосредствен човек.

Стрелец
В началото на новата година е допустимо празните обещания и гръмките думи без покритие да ви изиграят неприятна смешка, да навредят на взаимоотношенията ви – както на персоналните, по този начин и на деловите. Не е целесъобразно да храните огромни упования. Каквито и цели да си поставите, ще би трябвало да положите повече старания. Необмислените разноски в този интервал биха могли да ви основат усложнения.

Козирог
Астрологичните въздействия ви предвещават доста приятни събития в персонален проект. За да ви се случат обаче, би трябвало да отделите малко повече време за занимания, а за какво не и за обич. В началото на новата година се поглезете, направете си подарък, изненадайте прелестно околните си. След 3 януари може с цялостна мощ да се впуснете в реализирането на проектите си, без да се страхувате от неуспех.

Водолей
Нищо чудно при започване на новата година да се окаже, че изпитвате нужда от по-дълга отмора или просто ви липсва въодушевление за динамични занимания. Слушайте вътрешния си глас и си осигурете това, от което имате потребност – най-много отдих, усамотение и успокоение, с цел да презаредите батериите и да се подготвите за по-вълнуващ интервал.

Риби
Като цяло вие сте персони, които отлично следват потока на живота и се приспособяват към независещите от тях условия, само че през дадения интервал във ваша изгода ще бъде, в случай че поемете нещата в свои ръце и си поставяте съответни цели. Ключовото изискване за реализиране на триумф е да се концентрирате, тъй че не се разпилявайте в разнообразни направления. Ако усетите, че би трябвало да установите граници сред себе си и близките, направете го.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР