ОвенМоже би подхождате с прекалено големи очаквания към предстоящ ангажименти

...
ОвенМоже би подхождате с прекалено големи очаквания към предстоящ ангажименти
Коментари Харесай

Нежни интимни мигове за представителите на една зодия днес!

 Овен

Може би подхождате с прекомерно огромни упования към иден задължения и това най-вероятно ще ви донесе разочарования. Дори и да извършите, това което зависи от вас, непредвидими условия може много да объркат естественото развиване на делата ви. Ако решите да опитате шанса си на лотария или нещо сходно шанса да спечелите е забележителен.

Телец

Имате набелязани задания, без които работата ви по съответни каузи не може да продължи. Трудно ще ви бъде да убеждавате някого в преимуществата на своя концепция, и не тъй като не сте аргументирани, а просто тъй като индивида против вас не е на вашето равнище. Така, че запазете силата си за други потребни занимания.

Близнаци

Ще прегърнете една концепция и ще заживеете с проекти за нейното реализиране. Това ще увеличи настроението ви, ще ви направи дейни и по-добри. Не подценявайте настоящите си задължения, отделете време на всичките си задания. Възможно е да получите вест, която ще внесе изясненост в упованията ви.



Рак

Успявате да преодолеете инертността и се заемате с уговорките си. Имате много работа и няма за по кое време повече да отлагате. Крайно време е да започнете да осъществявате концепциите си. Днешният ден е доста подобаващ за начало в тази тенденция. Проявете повече непримиримост в преследването на задачите си. Повярвайте си и ще съумеете.



Лъв

Този ден е обвързван с разнородни контакти и голям брой срещи, на които присъствате. Събирате потребна информация, която ще употребявате в най-скоро време. Имате съответни хрумвания по отношение на предстоящ професионален план, само че към този момент ще е най-добре да се въздържате от афиширането им. В персонален проект ви следва стопляне на връзките с обичания човек .



Дева

Работите старателно през днешния ден и изисквате това и от близките. Ако сте висшестоящи, подчинените ви надали ще са изключително зарадвани от проницателния ви взор и желанието всичко да сложите в ред. Постарайте се по позитивен метод да стимулирате работния развой и бъдете сигурни, че този метод ще бъде ефикасен. Вечерта дава обещание да бъде приятна, каквото и да вършиме.

Везни

Възможно е през днешния ден да не сте доста работоспособни, само че това не трябва да ви тревожи. Със сигурност е белег, че имате потребност да намалите ритъма си на живот и да помислите малко и за личните си стремежи. Не вземайте драговолно нищожен спор с вашия сърдечен сътрудник, а заложете на възприятието си за комизъм и дипломатичността.



Скорпион




С сътрудниците и сътрудниците бъдете толерантни. Не се щадете на работното място. Момента е подобаващ да си осигурите добра позиция и поръчка за издигане. Здравословното ви положение изисква да се погрижите по-сериозно за себе си. Разумно е да извършите консултация със експерти, а не да се лекувате сами.

Стрелец

Ако сте потребни на другите ще подобрите взаимоотношенията си и ще можете да очаквате реципрочност. Любовта ще стане източник на ентусиазъм и ще ви подтикне към разрастване на стритите ви гении. Започвате нещо ново, което ще ви изненада с положителния банкет, който ще срещне.



Козирог

Разочарованията ни съпътстват, с цел да ни приземят, не да ни създадат нападателни и недружелюбни. Помислете къде сте сбъркали и се поправете. Ако не откривате неточности, говорете намерено с индивида до вас и се изяснете. Във връзката ви има елементи, които би трябвало да изчистите, в случай че желаете тя да продължи.

Водолей

По-често търсете мнението на хората, които към този момент са минали по вашия път. Така ще си спестите сила и време, а и ще придобиете повече мъдрост. Разочарованието ви от несъмнено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви планове ще се оценят и ще получите поддръжката, от която се нуждаете.



Риби

Денят е удобен за разрешаване на персонални проблеми и възобновяване на контактите с значими за вас хора. Деловите ви задължения са равнище и ви носят упования триумф. Време е да помислите за разширение на активността си.

Източник: zodiac.dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР