ОвенМоже би, любимият ви човек ще остане шокиран от поведението

...
ОвенМоже би, любимият ви човек ще остане шокиран от поведението
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 октомври: Раци, избегнете прекомерното харчене на пари

Овен

Може би, обичаният ви човек ще остане шокиран от държанието ви. Проявете разсъдък, изпуснете парата на открито, посредством лек крос или повече физическо натоварване. В противоположен случай, рискувате да натрупате още неспокойствие в себе си. Ще се наслаждавате на усмихнатите и положителни хора, с които се срещате. Контактите с клиенти и нови другари, ще ви вдъхнат живец и мотивация за работа през днешния ден. През този ден би трябвало да обмислите, по какъв начин да стабилизирате финансовото си състояние. Използвайте въображението си, с цел да измислите нови способи за продобиване на пари за ежедневните ви разноски.

Телец

Днес, надали ще възприемете обичаният си човек подобен, какъвто е. Може би, ще се опитате да му наложите по един или различен метод вашият светоглед, да го измененията по отношение на личните ви показа. Този ден е релативно удобен за тези, които работят по авансово избран проект. Очертава се триумф в умеенето ви да развивате връзките с сътрудници и подчинени.  Ще изпитате потребност да се поглезите с обичани за вас неща, разпускайки от натовареният ви работен ден. Има огромна възможност през днешния ден да похарчите повече пари за удоволствия и скъпи храни.

Близнаци

Може да откриете скрити запаси в себе си, които ще ви разрешат да разгърнете връзката си. Венера ще окаже доста позитивно въздействие в сантименталната ви връзка през този ден. Предоставя ви се късмет да изградите бъдещите си проекти и да се реализирате в кариерата си. Само с самообладание ще можете да стабилизирате постигнатото до момента на работното си място. Финансовото ви положение през днешния ден е устойчиво и ще ви се дават прелестни благоприятни условия за спомагателни доходи. Ще впечатлите клиентите и сътрудниците, с които работите с професионалните ви знания.

Рак                                                                       

Не позволявайте на разногласията и кавгите да разрушат връзката ви. Намерете нещо позитивно даже в спомените ви и се пробвайте да бъдете по-добрата версия на самите вас. Очертават се проблеми с сътрудниците ви на работното ви място. Вероятно, някои от тях ще се опитат да ви дадат неуместни препоръки и това ще ви подразни извънредно доста. Но това бързо ще стихне. Този ден ще ви донесе задоволство във финансовата сфера. По опция, избегнете несъразмерното харчене на пари, по този начин ще можете да спестите забележителна сума пари.

Лъв

Много е евентуално обичаният ви човек да претърпява прочувствен срив. Бъдете поддръжката и упората на вашият сътрудник, за преодолеете дружно всички компликации.  Вероятно ще изпитате нужда от помощта на вашите сътрудници. Това не би трябвало да ви тормози, тъй като на следващия ден те ще имат нужда от такава, оказана от вас. Този ден регистрира за вероятно безпокойствие във финансовия бранш. Вероятно, това ще се дължи на вашата несигурност и колебливост, които сигурно ще доведат до загуби от вложения, капиталовложения и други.

Дева

Подгответе къса разходка или отмора с една нощувка за вашата половинка на място, което е непознато за нея. Изненадата ще бъде приятна и ще бъдете обсипани с доста обич и признателност. Ще бъде добре да не обвинявате себе си и сътрудниците, че работния развой куца през този ден. По-скоро това е неточност позволена несъзнателно. Всички позволяваме неточности. Тези от вас, които живеят чартърен и си търсят ново жилище, през днешния ден ще ви се дават доста положителни благоприятни условия с положителни условия. Опитайте се да не влагате средства за скъпи  продукти, а преценете кои от нещата може да купите и на по-ниска цена.

Везни

В случай, че обичаният човек прояви омърлушеност през днешния ден, не обръщайте внимание на сходни недостатъци. Ако търсите неточности, съвсем е несъмнено, че ще ги намерите. Днес ще има доста разсейващи за вас фактори на работното ви място. Постарайте се да сте оптимално съсредоточени и ефикасни в това, с което сте се заели. Може да сте в колебливо въодушевление във връзка с вашите финанси през днешния ден. Вероятно ще има въпроси, свързани с парите, за които би трябвало да вземете решение, само че може да се чувствате комплицирани. Най-добре се консултирайте с движимости лица.

Скорпион

Ще имате опция да оцените дребните неща от живота, които ви вършат същински щастливи. Запазете приповдигнатото си въодушевление до краят на деня. Планетното подравняване ви е подготвило един динамичен работен ден. Ще се наложи скоростно да вършите задача след задача и да отговаряте на многочислени запитвания по телефона и обществените мрежи. Възможно е да бъдете помолени да платите някаква сума за, че ще извлечете много добра парична облага. Бъдете деликатни! Това най-вероятно ще бъде машинация. Колкото и да е изкушаващо, би трябвало да се предпазите, с цел да не се окажете следващата жертва.

Стрелец

Днес страстите може да вземат връх, ако ви следва сериозен диалог с колегата ви. Подгответе авансово почвата преди да сервирате някоя неприятна вест на половинката си. Осигурете си време, в което да си почините пълноценно и да се заредите с нови сили за бъдещите ви планове. Днес, може би ще си отдъхнете с облекчение, че сте свършили с работата по нещо, по което от дълго време работите. Този ден не се обрисува да бъде удобен, по отношение на вашите финансови въпроси. Затова бъдете скромни в планирането на вашият бюджет. По опция потърсете професионален съвет, с цел да избегнете нежеланите неточности.

Козирог

Искрата на любовта през днешния ден ще разпали мощни усеща и пристрастеност сред вас и колегата ви. Наслаждавайте се на прекараното време дружно и не мислете за нищо друго. Вероятно ще бъдете изпълнени с сила на работното си място и няма да имате причини  да се притеснявате от многото работни задължения. Ще сте извънредно продуктивни през този ден. Може би, ще се случи нещо ненадейно през този ден, което ще ви накара да похарчите забележителна сума пари. Ще бъде добре, в случай че имате някой лев заделен встрани. Не позволявайте тази финансова тягост да бъде източник на стрес, тъй като към края на деня всичко ще се върне към естественото си положение.

Водолей

Любовта ви към половинката ви ще става все по-силна и по-силна с напредването на деня. Откриването на нови и неподозирани гении у колегата ви ще направи денят ви извънредно трогателен. Вероятно през днешния ден, никой нищо няма да свърши независимо своята работа без ваша помощ. Навярно ще се почувствате като моторът на работния екип. Разходите през този ден несъмнено ще си костват. Опитайте се с повече креативност и еластичност да вършите нещата, с цел да завишите нужното финансово равнище.

Риби

Вложете повече фикция или импровизирайте с нови хрумвания. Ако сте несемейни, може би ще предизвикате злоба измежду вашите другари поради вашите завоевания. Възможно е някои от вашите сътрудници да имат компликации на работното място. Със сигурност ще разчитат на вашите препоръки и рутина. Опитайте се да ги насърчите, с цел да осигурите постоянна екипна успеваемост. Има възможност през този ден да изпитате финансова неустойчивост, която несъмнено ще се отрази на бюджета ви. Така че, не купувайте нищо, преди да сте се убедили, че имате нужната сума в наличност.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР