ОвенМоже би, често сте отлагали определени неща от страх да

...
ОвенМоже би, често сте отлагали определени неща от страх да
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 юни: Раци, ще получите нежелана вест

Овен

Може би, постоянно сте отлагали избрани неща от боязън да не се наложи да се сблъскате с последици, които прочувствено не сте били подготвени да понесете. Днес обаче ще се наложи да бъдете по-смели и да извършите всичко допустимо, с цел да компенсирате пропуснатото в персонален проект.

Телец

От огромно значение ще бъде фокусирането към грижите, които полагате за най-близките ви хора през днешния ден. Вероятно сте останали с усещането, че сте посветили доста на тях, но най-вероятно грешите. Продължете с грижите, само че бъдете по съсредоточени.

Близнаци

Още с първите часове на деня ще бъдете заредени с подобен необикновен заряд, че даже от прочувствена позиция всичко ще се усили доста и вашите думи, и дейности ще бъдат контурът на един обаятелен житейски пейзаж.

Рак

Днес ще получите новина, която евентуално сте я очаквали от много време, но може би няма да е тъкмо това, което сте желали да чуете. Опитайте се да приемете тази обстановка като факт и не се задълбавайте в разнообразни драми. Махнете с ръка и по този начин ще се освободите от напрежението.

Лъв

Твърде евентуално е през днешния ден нещата да не вървят по този начин както бихте желали във вашето настойчиво търсене и предпочитание за смяна. Животът постоянно изпълнен с изненади. Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, осъзнавайки, че времето за желаното към момента не е настъпило.

Дева

Справянето с някои обстановки през днешния ден може да се окаже доста стресиращо за вас, защото въобще няма да бъдете готови по тази причина. Най-добре, заемете смирена позиция, с цел да не подхранвате душата си с празни илюзии. След време ще разберете, че не си е коствало да изостряте настроението си.

Везни

Вероятно ще ви се наложи да се възстановявате от многото страсти през отминалата седмица. Възможно е даже да изпаднете в сантиментална „ черна дупка “, само че все пак възприятията могат да продължат да нарастват, даже по неконтролируем метод.

Скорпион

Опитайте се да бъдете по-осъзнати, изключително през сутринта, тъй като може да се случат събития, които заслужават цялото ви внимание. Освен това не е наложително да посвещавате цялото си време на другите, само че изпълнявайте поетите си задължения в точния момент, най-малко тези, които се изискват спрямо  вас.

Стрелец

Уикендът ви упорства да си починете, да се поглезите, да помислите за персоналните си ползи и да забравите за неща като, ревнивост, възмущение и горчиви мемоари. Сформирайте  един пакет за рециклирани отрицателни страсти и ги изхвърлете. Помислете на първо място за себе си!

Козирог

Възможно е през днешния ден да се окажете демотивирани и да не бъдете склонни да импонирате с близкото си обграждане.  Най-вероятно ще ви бъде мъчно да се разбирате с множеството хора. Затова не подхващайте тематики за съществени диалози през днешния ден.

Водолей

Бъдете търпеливи и да оставите нещата да бъдат такива, каквито са, само че пробвайте да се предпазите от всевъзможни проблеми и се погрижите за здравето си. Вероятно, ще настъпят някои моменти, през които може да се отдалечите от всичко и от всички.

Риби

Възможно е да се окажете малко напрегнати през този ден, защото ви следва да вземете сложни решения по отношение на персоналния ви живот. За страдание надали здравословното ви положение ще бъде на равнище, по тази причина вземете превантивни ограничения. Има възможност през втората половина от деня да настъпят някои обърквания във вашите мисли.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР