Овен Много сте ентусиазирани за днешния ден. Ще се наложи да

...
Овен
Много сте ентусиазирани за днешния ден. Ще се наложи да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 17 октомври 2018 г.

Овен

Много сте въодушевени за днешния ден. Ще се наложи да споделите позитивните си страсти с други хора, защото вашите близки няма да бъдат до вас през днешния ден. Ще създадете нови другарства.

Телец

Направете нещо ужасно за себе си през днешния ден. Винаги се грижите са близките, само че през днешния ден е време да обърнете внимание и на себе си. Поглезете се и никога не изпитвайте скрупули за това.

Близнаци

Не можете да четете мисли, само че през днешния ден имате възприятието, че имате тази дарба. Разбирате какво тормози хората единствено като ги погледнете. Емоциите ви са мощно изострени през днешния ден.

Рак

Днес даже не е нужно да разговаряте с най-близките си другари, вие се разбирате единствено с взор. Денят е доста подобаващ да работите дружно, всичко, с което се захванете, ще бъде сполучливо.

Лъв

Днес ще бъдете изкушени да се захванете с огромен план, само че кажете " не”. Първо би трябвало да довършите всичко, с което сте се захванали. В противоположен случай просто няма да се справите.

Дева

Ще имате желанието да напишете ядосан и-мейл или да се обадите по телефона на човек, с който имате сериозен спор. Успокойте се и не предприемайте никакви дейности.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР