ОвенМного положителни неща и някои досадни дни, това е портретът

...
ОвенМного положителни неща и някои досадни дни, това е портретът
Коментари Харесай

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец МАРТ

Овен

Много позитивни неща и някои досадни дни, това е портретът за март. Месец, който ще стартира с доста комплициране, евентуално заради проблеми, които би трябвало да сте си изяснили преди известно време. Търпение, ще го вършиме от средата на месеца, когато Марс, най-сетне ще ви помогне от вашия другарски знак. Транзит, който открива отличен интервал за пътувания и срещи с хора. В края на месеца ще се почувствате леко раздразнителни - Може би незабавно ви е нужна къса почивка!

Телец

Този месец ще би трябвало да обръщате огромно внимание на реакциите си, защото импулсивността може да ви накара да вземете решение, което ще бъде прекомерно безогледно, вследствие на което в последна сметка ще се покаете по-късно. Накратко, малко нерешителност сигурно би ви помогнало. Обърнете внимание и на несъгласията и не поддавайте провокации. С тези семпли упътвания бихте могли да избегнете доста проблеми през този месец с доста бурно небе. Бъди деликатни!

Близнаци

Очаквайте един прелестен месец март! През по - огромната част от месеца ще се радвате на отлични астрални благинки, които ще ви предизвикват както да се радвате на живота, по този начин и да мислите за бъдещето си с съответни решения. Небето ще спонсорира любовта, ще накара фамилните връзки да текат по вода, ще усъвършенства опциите за социализация и отдих, в това число бизнесът и пътуванията. Към средата на месеца обаче връзката може да заседне, но не се тормозете, тъй като ще се задейства още веднъж към края на март.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР