ОвенМного от трудностите през този ден ще са свързани с

...
ОвенМного от трудностите през този ден ще са свързани с
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 декември

Овен
Много от компликациите през този ден ще са свързани с това, че виталния тонус на Овните е намален. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размишления. Рабира се, това няма да помогне за възстановяване на връзките с сътрудниците: откакто подхващат няколко несполучливи опита да Ви ободрят, те просто ще се отдръпват. Но пък у околните си евентуално ще срещнете схващане и ще намерите поддръжка. Не се опасявайте да разкажете за своите подозрения и проблеми. Ще имате късмет да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте визитата при доктор.

Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да разбере, към какво тъкмо се стремите в своите връзки с него. А да знае това за него ще бъде витално належащо, тъй като той в противоположен случай няма да се усеща решително, когато е паралелно с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?...

Рак
Промените, които толкоз очаквате, могат да станат не по този начин бързо, както би Ви се желало, само че по-важното е, че въпреки всичко ще станат! За да ускорите събитията, би трябвало да сте още по-дисциплинирани и да сте настроени, да мислите положително. Премислете всичко за няколко месеца напред и си представете, какъв бихте желали да видите своя живот след тези няколко месеца. Възможно е да се наложи, да положите всички вероятни старания, с цел да извършите своите задания, само че всичко това ще бъде в интерес на Вашата известност. Много скоро ще придобиете още по-голяма убеденост в себе си.

Лъв
Ще Ви нападат призраците на предишното през този ден. Неочаквано ще Ви се прииска, да се върнете при своя в миналото обичан човек или най-малко да го видите, да почувствате неговия глас и да усетите, че е паралелно с Вас. Много е значимо това да не скапе връзките Ви със сегашната половинка.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще се управлява в избора си на най-благоприятен модел на държание към Вас не от Вашия вътрешен мир, а от личната си визия какво е нужно и по какъв начин би трябвало да се постъпва в сходна обстановка. Остава да се надявате, че ще бъдат верни.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Днес в обсега на Вашата територия ще се сблъскат двама бойно настроени индивида, и от шума, който ще се вдигне, ще Ви се прииска да се скриете някъде по-далече. Намерете място, на което може да се скриете, или човек, на чието рамо може да поплачете. Само пред хората би трябвало да съумеете да се държите уместно. Не показвайте своите усеща пред обкръжаващите, и в скоро време хората, които толкоз са Ви дразнили, ще се научат да почитат непознатото персонално пространство.

Козирог
Старайте се да се махнете от натрапеното Ви съдействие, както и от силовото разрешаване на взаимните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е значимо да подобрите методите си на работа, и да внесете градивни промени в професионалната активност.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР