Овен Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска

...
Овен
Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за 11 ноември

Овен
Малко разсеяни ще сте през днешния ден и ще ви се желае да избягате от всички отговорности. Все отново има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете креативен към това, което вършиме. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Телец
Хубав ден с добра енергетика. Подходящ е за действия, свързани с дома. Благоприятен ден е и за подкастряне. Ще ви подтиква от вътрешната страна да действате. Внимавайте единствено, че може да сте много непохватни.

Близнаци
Хубав ден, въпреки че на моменти може да се чувствате като разпънати на кръст сред това, което желаете и това, което сте длъжни да извършите. Отделете по-голямо внимание на фамилията си, само че не се оставяйте да ви въвличат в фамилни разправии.

Рак
Малко нервозен ден. Околните ще ви нервират с мудността си, а самите вие ще сте много мудни. Опитайте първо да извадите кораба от личното си око и тогава дръжте сметка за треската в непознатото. Вие нормално сте справедливи, само че през днешния ден какво ви става...

Лъв
Днес ще се усили обаянието ви и магичното въздействие върху близките, въпреки че ще сте леко напрегнати. Липсата на боязън от неуспех е към този момент половината от триумфа, тъй че - давайте самоуверено.

Дева
Избягвайте да обещавате повече от това, което може да извършите. Неочаквани гости може да объркат проектите ви, само че въпреки всичко организацията ви ще бъде съвършена и ще съумеете да свършите всичко планувано, въпреки и по нетрадиционен метод.

Везни
Настроението ви ще е положително. Ще възприемате нещата откъм позитивната им страна и естествено това ще ви отвори доста порти (а може би и прозорци). Не подценявайте детайлите в директната си работа.

Скорпион
Лесно ще губите хладнокръвие поради дреболии, а тъкмо това не трябва да вършиме. Днес имате късмет да реализирате проектите си, само че би трябвало да сте съсредоточени и целеустремени. Не се разпилявайте и не хабете непотребна нервна сила.

Стрелец
Склонни сте да действате импулсивно, нещо изцяло непознато на вашата природа. Това може да ви докара редица главоболия, тъй че по-добре следвайте познатата си скица.

Козирог
Склонни сте да пръскате пари, с цел да се почувствате по-добре, а това никак няма да ви донесе нужното задоволство. Най-много да се почувствате отговорни по-късно. Потърсете различен метод за разтоварване. Спортът и разходките са добра опция.

Водолей
Денят може да е доста занимателен и забавен. Подходящ е за празненства, за занимания, въобще за снабдяване на наслада за другите. Изобщо един превъзходен ноемврийски петък.

Риби
Може и да лежите на нечии лаври, само че по този начин или другояче би трябвало да внимавате, с цел да не предизвикате нечия ревнивост или да провокирате своята благосъстоятелност. Ако не сте деликатни, може да се случат неприятни случки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР