ОвенЛюбов и семействоНеобвързаните представители на знака, трябва по-често да излизат

...
ОвенЛюбов и семействоНеобвързаните представители на знака, трябва по-често да излизат
Коментари Харесай

Какво вещаят звездите за юли - хороскоп за всички зодии

Овен

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, би трябвало по-често да излизат измежду хората, където може да създадат нови запознанства с представители на противоположния пол. Отворете се към света и общувайте с другите хора и ще видите какъв брой забавни персони има към вас, даже може да се влюбите в някого. Тези, които към този момент имат връзка, ще продължат напред и могат да решат да подхващат идната стъпка към основаване на семейство. Годината е удобна за такива подвизи и благославя взаимното общуване.

Семейните ще се сблъскат, с доста неприятности вкъщи. Ще им се коства, че нямат време и с нищо не се оправят, което ще подкопае престижа ви в очите на фамилията. Половинката и децата могат да ви се обидят за честите закъснения или за неналичието на внимание към тях. Опитайте се да не оставате прекомерно дълго на работа, с цел да не унищожите най-ценното в живота си.

Кариера и финанси

Юли е месец, в който пагубно няма да ви стига времето на работа. Ще вършите работата на сътрудници, забравяйки за своите лични отговорности. Шефовете ще ви товарят със дилемите на чиновници, излезли в отпуска, и ще загатват да работите изключително. Единственото радостно е, че за двойната работа ще получите обичайно възнаграждение, а парите в този момент ще са ви доста нужни. За безработните ориста е подготвила доста изявленията, само че придирчивите представители на знака дълго ще избират подобаваща позиция и заплата.

През този интервал би трябвало да избягвате да взимате прибързани решения. Независимо от обстоятелството, че имате отлична вътрешен глас, не може сами себе си да съветвате, както и да се доверявате на другите. Може да попаднете под въздействието на хора, грижещи се единствено за личната си полза. За удивление финансовата обстановка ще бъде изненадващо постоянна, няма да заемете заеми или заеми, в противен случай, чака се огромна покупка в края на месеца. Старайте се мозъкът ви да взима връх над желанията и инвестирайте парите в нещо потребно.

Здраве

През юни има риск от приемане на безоблачен или топлинен удар. Е, несъмнено, тъй като сте огнен знак, също така е лято, а и напрежението в работата ще е огромно. Старайте се да не прекарвате доста време на слънце и постоянно вземайте душ. След средата на месеца се усилва рискът от невроза заради несъразмерен стрес и напън на работното място.

Членовете на фамилията също ще спомогнат за утежняване на нервното ви положение. Трябва да научите да релаксирате и най-малко 20 минути дневно да си почивате от всичко и всички. Ако не може да облекчите напрежението, тогава пробвайте с лечебна музика.

Телец

Любов и семейство

През юли ще се влюбите в себе си, а по-късно всички останали ще бъдат привлечени от вас. Промяната на имиджа или дрешника ще бъде доста от изгода и ще ви съобщи убеденост в любовните каузи. Необвързаните представители на знака ще се влюбят в забавен човек, който ще се окажа и добър другар. Препоръчително е да бъдете по-уверени и да не спирате ентусиазма си в търсене на обичания човек, тъй като той към този момент е някъде наоколо.

Семейните ще преминат през рецесията в връзките. Ще би трябвало да изяснявате някои условия, ще разбудите предишното, което ще докара до доста разногласия и кавги. Препоръчително е да действате по-спокойно и умно. Не преминавайте на недодялан звук и се пробвайте да се разберете с обичания човек, без да прибягвате до обиди. Към края на месеца ще осъзнаете, че никой на света не ви е по-скъп и по-близък от брачна половинка.

Кариера и финанси

По отношение на кариерата ще имате необикновен шанс. Приятно ще изненадате шефовете със своите хрумвания и ще получите нова забавна задача, която ще извършите ослепително в най-кратки периоди. Ако имате потребност да установите потребни контакти, да сключите съглашения, да убедите някого, че сте прави, не губете времето си. Всичко, което вършиме на работното място в този момент, дава обещание да бъде сполучливо.

Финансовото състояние ще бъде устойчиво. Освен това ви чакат чудесни благоприятни условия и ще може да създадете доста неща от нищо. Но не трябва да се забърквате в рискови спекулации и инициативи. Единственото нещо, за което може да имате по-големи разноски, е здравето. В сложен миг ще бъдете подкрепени от непосредствен човек, който няма да желае нищо в подмяна.

Здраве

През юли към здравните проблеми би трябвало да подхождате рационално: не се претоварвайте, почивайте си пълноценно. Съдбата ви е надарила с висока жизнеспособност. Проблемът тук е, че обичате да поемате непостижима работа и да давате обещания, заради които непрестанно всички ви търсят. Поради това са вероятни здравословни проблеми.

През този интервал ще са уязвими зъби и уши, нос, гърло и може да се разболеете в най-неподходящия миг. Профилактиката е най-хубавият метод да не попаднете в неприятна обстановка и да не харчите доста пари за лекуване. Особено внимание би трябвало да обърнете също на кръвоносната система. Възможна е зараза, която да докара до затруднения. Лекувайте се единствено при експерти и не приемайте сами медикаменти.

Близнаци

Любов и семейство

В персоналния ви живот през юли всичко ще е прелестно, това е време за дълбока и другарска връзка с вашата половинка. Взаимоотношенията ще се развиват по-лесно от всеки път. Ще може умерено да задавате разнообразни въпроси, да говорите за възприятията си, да убеждавате.
Но в случай че се държите безчувствено, тогава няма да може да избегнете свадите вкъщи. За да избегнете това, обръщайте по-голямо внимание на обичания. Спомнете си за предходната пристрастеност и изненадайте половинката.

Необвързаните елементарно ще завързват запознанства. В общуването постоянно притегляте вниманието към себе си, разказвате разнообразни истории, намерено се възхищавате на събеседника, обсипвате с ексцентрични похвали. Вашите позвънявания когато и да е на денонощието вълнуват въображението. Във всяка компания към вас ще се отнасят с огромна благосклонност. Затова по-често ходете на посетители и посещавайте разнообразни събития.

Кариера и финанси

В региона на кариерата през юли би трябвало да сте доста деликатни при подписване на бизнес съглашения и сключване на значими документи. Възможно е да бъдете излъгани и да откриете това по-късно, когато нищо не може да се промени. Правете проекти, съставете си график, обсъждайте с сътрудниците настоящите каузи, само че не предприемайте нищо ново.

Тези, които се занимават с интелектуална активност в този интервал, не би трябвало да затъват в комплицирана работа. Лятното въодушевление ще ви лиши от нормалната централизация и може да извършите неточности.

Във финансовата сфера през юли не би трябвало да пилеете пари напразно. Правете покупки, както дребни, по този начин и огромни, единствено при положение на незабавна потребност. Преди да се увлечете от вложение, претеглете плюсовете и минусите, тъй че да не останете в бъдеще без нищо. Заеми е по-добре да не давате, даже и на най-близките хора. Има възможност парите да ви бъдат върнати с няколко месеца забавяне или въобще да не бъдат върнати.

Здраве

През юли би трябвало да сте деликатни при шофиране и да избягвате всевъзможни опасности. През този интервал има огромна възможност от пострадвания и злополуки. Не злоупотребявайте с алкохола, другояче рискувате освен да унищожите черния си дроб, само че и да извършите толкоз неприятни неща, че по-късно мъчно ще се измъкнете.

Обърнете особено внимание на имунитета. Въпреки обстоятелството, че на открито е лято, рискувате да настинете или да хванете вирусна зараза, която ще унищожи всичките ви сили и ще се чувствате като изцедени. Пийте витамини и по-често си мийте ръцете. При първите признаци, потърсете квалифицирана лекарска помощ.

Рак

Любов и семейство

Ще бъдете омаяни от нови усеща, които ще се появят в средата на едно забавно пътешестване. Забравете всички проблеми и се насладете на момента. Новите връзки дават обещание да бъдат дълготрайни и несъмнено могат да доведат до брак. А тези, които от дълго време са изтощени от сложни взаимоотношения, е целесъобразно да създадат пауза и да се схванат със своите стремежи. Ако не го извършите, ще се изострят несъгласията и ще се стигне до спорове.

Семейните ще желаят да отрупат обичаните си хора с внимание. Може да изненадате втората си половинка, подарявайки й цветя, правейки красиви похвали. Само не прекалявайте, с цел да не зародят съмнения, че по-късно ще би трябвало доста да се извинявате и потвърждавате своята почтена и откровена обич.

Кариера и финанси

В работата шансът ще бъде на ваша страна. С минимални старания ще успявате повече от всеки път. Колегите ще завиждат на вашия възторг и успокоение. А вие ще се наслаждавате на обстановката и ще се опитате да поемете повече задания, в случай че несъмнено преследвате покачване. Тези, които отиват на отмора, ориста ще им подмятна работа в интернет. Творческите персони могат да изкарат положителни пари от заниманието си. Много от вас по този начин ще се увлекат, че ще решат да сменят специалността си

Финансовото състояние ще бъде устойчиво, тъй че няма да имате потребност от заеми или заеми. Напротив, хората към вас ще желаят да им заемете дребни суми, само че не бързайте да давате пари. защото самите вие ще имате потребност от тези средства в последните дни на месеца.

Здраве

Препоръчително е през юли да следите за нещата, които консумирате. Сега има огромна възможност да получите остро отравяне със всичките му съпътстващи прелести. Няма да е доста прелестно да лежите в средата на лятото в болница, тъй че деликатно проверявайте продуктите в хладилника и не яжте в съмнителни заведения.

Обърнете също внимание на стомаха - от какъв брой време не сте се изследвали за язви и гастрит? През юли има всички шансове за обостряне на хронични болести, тъй че бъдете деликатни и не приемайте никакви медикаменти, без да се консултирате с доктор. Похарчете пари и направете обширен обзор в качествена клиника, тъй че да не съжалявате по-късно за изгубеното време.

Лъв

Любов и семейство

Необвързаните най-сетне ще имат опция да срещнат човек, който ще бъде изненадващо сходен на тях. Дори заниманията и възгледите ви за живота мощно ще съответстват. На фона на такова поразително подобие ще започнете да търсите минуси в новата връзка и това ще ви накара да се противопоставяте. Успокойте се и се наслаждавайте на нежните нови усеща.

Семейните ще копнеят за спокоен живот, само че по едно и също време с това членовете на фамилията ще се разпалват и ще ви обвинят в неинициативност. Трябва да обясните на околните си, че сте просто изтощени, а хладното ви отношение не е обвързвано с неналичието на обич. Подарете на половинката си цветя, отидете на кино, забавлявайте се с децата в парка. И ще усетите, какъв брой доста ви е липсвало това.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през юли се предлага да не поемате прекалено много задания. Бъдете поредни и рационални. Учете се от грешките на другите. Намалете контактите с началници, с цел да не предизвиквате рецензия по ваш адрес. Работете умерено и добросъвестно, не се хвалете с достиженията си. Когато поддържате връзка с сътрудници, бъдете извънредно правилни. Не си позволявайте да се съмнявате в качествата на другите или да се изказвате надменно за тях.

Учтивостта и дружелюбието ще ви оказват помощ да получите това, което в действителност желаете. Финансовите каузи ще вървят добре. Необходимо е единствено да избягвате спекулативни покупко-продажби, както и да харчите пари наляво и надясно. Рисковите вложения също са противопоказни. Най-добре заделете избрана сума пари за по-късно, скоро ще разберете какъв брой рационално сте постъпили.

Здраве

Здравето няма да ви подведе през юли, ще се наслаждавате на здраво здраве и ще си почивате в най-пълна степен. Все отново би трябвало да обърнете внимание на храносмилателната си система. За да избегнете стомашни проблеми, би трябвало да преразгледате диетата си и да водите здравословен метод на живот. Заместете пържените храни с варени или задушени, изключете газирани питиета и алкохол, яжте постоянно и на части.

Когато купувате хранителни артикули, не забравяйте да ревизирате периода на валидност - има огромна възможност от отравяне. Благоприятно ще се отразят на здравето утринните извършения, те ще усилят вашата мощ и ще укрепят мускулите и ставите. Друго, за което би трябвало да се тревожите, е несъразмерния загар. Рискувате да увредите кожата си или да получите безоблачен удар.

Дева

Любов и семейство

Необвързаните ще бъдат увлечени от всевъзможни каузи, единствено не и любовни. Понякога е потребно да се разсейвате от значимите въпроси, създавайки нови връзки, в противоположен случай ще останете сами. Новият фаворит може да бъде доста придирчив и е допустимо да ви се наложи да отстъпвате доста. Но вие от дълго време чакахте в живота ви да влезе човек, който да вземе всичко в свои ръце.

Семейните ще би трябвало да вземат решение остарели каузи, проблеми към дома или да вършат поправки. Втората ви половинка няма да има нищо срещу и даже ще се причисли, с цел да ви помогне. Любовните връзки ще се развиват по-добре от всеки път и даже ще се почувствате като във втори меден месец с вашия брачен партньор. Не пропускайте момента за основаване на дете.

Кариера и финанси

Препоръчително е да се стремите със всички сили да постигнете заветната позиция, изключително откакто в този момент имате всички предпоставки за това. Ако не ви оценят на непрекъснатата работа, направете автобиография и продължете с интервютата. Съдбата може да ви подтикне да откриете личен бизнес, ще разберете какъв брой значимо е вашето занимание за вас, изключително когато донесе първата облага.

Финансовата обстановка ще бъде нестабилна, това ще се дължи на нежеланието да работите на остарялата позиция. Разходите доста ще надвишават приходите, от което ще се чувствате притиснати и депресирани. Не се отчайвайте, до края на месеца нещата доста ще се стабилизират. През юли се пробвайте да не заемате пари на заем, в противоположен случай ще изпаднете в безизходно състояние.

Здраве

Здравето от време на време ще припомня за себе си. Погрижете се за щитовидната жлеза, преминете всички нужни проби. Струва си да посетите и ортодонт, с цел да излекувате кариесите, които от дълго време ви мъчат. Жените би трябвало да извърнат внимание на репродуктивните органи, изключително девойките, които мечтаят да заченат дете. Сега имате удобен интервал, тъй че се опитвайте да избягвате напрежението и алкохола.

В края на месеца нервната ви система ще се обади. Могат да се появят признаци като главоболие, замаяност, унесеност, неравномерно кръвно налягане, студени тръпки и тревога. Помнете, че тялото ви се моли за отмора. Прекарайте почивните дни в оптимално умерено положение и пийте успокояващи билки.

Везни

Любов и семейство

Очаква ви кондензиран месец във връзка с любовта, ще летите на крилете на романтиката, ще получите доста похвали и дарове и даже ще се окажете виновници за обилна женитба. Съдбата ви е подготвила приятни моменти, позитивни събития и подсилване на към този момент почналата връзка. А на тези, които желаят да се разделят с половинката си, се предлага да отсрочат сложното решение и да дадат на връзката втори късмет. Ако извършите нещо неправилно, доста скоро ще съжалявате, тъй че не бързайте с изводите.

Семейните ще плуват по течението. Те ще би трябвало да решат проблемите на фамилията, приятелите и изобщо да бъдат разполагаем на всички. Някои от представителите на знака ще изискат да привлекат вниманието на някой различен, само че всяко такова предпочитание безусловно ще докара до съществени проблеми в фамилията и рискувате даже нещата да стигнат до бракоразвод. За да не стигнете до сходно състояние, се пробвайте да намерите в брачна половинка си това, което ви е предиздвикало в миналото да се влюбите в него.

Кариера и финанси

През юли ще получите същинска премия под формата на нова позиция и торба с пари. Вашите победи ще бъдат оценени и ще донесат огромно морално задоволство. Колегите ще ви завиждат и ще се пробват да следват вашия образец. Само не би трябвало да ставате самонадеяни и да си позволявате недодялан звук по време на работа, с цел да не развалите позитивната известност. На отмора няма да може да разчитате, ще би трябвало да се потвърждавате на новата работа.

Може би финансовото ви състояние през юли няма да бъде напълно удобно. Ще имате доста хрумвания и проекти, за осъществяването на които ще се нуждаете от пари. А те няма да идват толкоз бързо. Заедно с това би трябвало да избягвате хазарта, в противоположен случай рискувате да попаднете в робството на дълга и да влезете в неприятна обстановка.

Здраве

През юли обърнете внимание на външния си тип. Може би би трябвало да започнете диета и да приведете във форма тялото си. За този героизъм ще ви помогне баналната обич. Вашият фаворит ще ви помогне здравословно да се измененията и ще ви внуши позитивни привички, като спорт и вярно хранене. А и вие самите ще бъдете във екстаз от себе си.

В средата на месеца е допустимо обостряне на гастрит или панкреатит. Следете диетата си и не се увличайте от мазни храни. Алкохолът и пушенето са изцяло противопоказни. В жегата не забравяйте за средствата за отбрана. Силното слънце може да аргументи изгаряния и безоблачен удар.

Скорпион

Любов и семейство

Семейните могат да почувстват изстудяване в връзките си с колегата. Анализирайте за какво стартира да ви нервира това, което толкоз сте харесвали по-рано. Ако чувствате цялостно недоумение и неспокойствие от колегата, пробвайте се първо да обсъдите всичко и единствено по-късно да вземете съществено решение. Уважението и доверието са това, което би трябвало да ви води. Променете имиджа си, пренаредете вкъщи, може би тези промени ще ви разрешат да изпитате разнообразни усеща към обичания човек.

Необвързаните ще се срещнат с доста забавна персона. С възторг и вдъхновение ще очаквате всяка последваща среща и подробно ще се подготвяте за нея. Покажете най-хубавите си качества и прелестната си душа и започнете да изграждате сериозна връзка. Ако смятате, че това е “вашият ” човек, тогава не се колебайте да извършите идната стъпка.

Кариера и финанси

Предстои ви горещо време, когато ще би трябвало да се конкурирате с съперници за място под слънцето. Покажете всичките си най-хубави качества и влезте в борба. Може да се наложи да хитрувате, само че това е единствено за положителното на вас и вашата кариера. Безработните ще вървят по изявленията в търсене на почтена работа. Но няма да ви устройват доста от нюансите. Е, с такива условия може да останете въобще без работа. Спуснете летвата и вижте, че може да печелите пари, без да седите на престол.

Финансовата обстановка ще бъде по-лоша, в сравнение с сте очаквали. Ще похарчите доста за отмора и занимания и ще мислите за нов заем. В средата на месеца има заплаха да се сблъскате с измамници и да загубите нещо огромно, пазете се. Не оставяйте пари и бижута на видно място. В ролята на лъжец може да бъде човек от близкия ви кръг.

Здраве

През юли би трябвало да обявите война на нездравословните си привички. Сега ще сте в рисково състояние, което може да докара до белодробни и сърдечни болести. Ако не може да преодолеете сами зависимостта си от пагубните навици, свържете се със експерт за квалифицирана помощ.

Друг проблем, с който може да се сблъскате през юли, ще бъде дихателната система. Сред горещите дни може да хванете настинка, което ще докара до мощна кашлица. Не експериментирайте с медикаменти и незабавно отидете на експерт. И не забравяйте да си извършите профилактичен обзор. Това ще помогне за идентифициране на заболяването на ранен стадий.

Стрелец

Любов и семейство

Необвързаните най-сетне ще намерят своето благополучие. Ще получите такива взаимоотношения, за които дълго сте мечтали. Насладете се на момента и не се опитвайте да разваляте всичко с ревнивост и съмнение. Отидете на отмора с обичания човек, да се опознаете по-добре или просто да се забавлявате.

За фамилните ще станат настоящи въпросите, свързани със фамилните взаимоотношения. Възможно е да се наложи да изслушате справедливата рецензия на колегата си, да му се извините и да обещаете да се коригирате допустимо най-скоро. Ако нещо ви нервира, споделете го почтено и намерено, само че без никаква експанзия. Така вашият сътрудник изцяло ще ви разбере и ще ви оказва помощ в сложни обстановки.

Кариера и финанси

През юни ще имате прелестни връзки с сътрудници и началници. Дори може да намерите същински другар на работното място. Всичко ще ви се отдава, в случай че обмислите всяка своя стъпка и очертаете явен проект. За тези, които от дълго време мечтаят да се изкачат по кариерната стълбица, се обрисуват забавни събитията, които ще донесат нова позиция и обещаващи запознанства. Бизнесмените ще би трябвало да работят настойчиво и да стабилизират връзките си с задгранични сътрудници. Някои даже ще би трябвало да се реалокират в друга страна, с цел да запазят бизнеса си.

Финансовата обстановка ще бъде постоянна, само че си коства да се въздържате от недомислени разноски. Някой от фамилията може да ви помоли за заем, не бъдете стиснати, направете услуга и парите ще се върнат при вас за малко време. В края на месеца ще получите огромна сума пари или
бонус, който може умерено да похарчите за покупка на дом или кола.

Здраве

През юли са вероятни проблеми със стомаха и червата. Ако почувствате проблем, по-добре незабавно направете проучване и получете грамотно лекуване. А още от в този момент се погрижете за своята диета и премахнете всички нездравословни артикули и изключително алкохола.

В средата на месеца може да се сблъскате с утежняване положението на кожата, това евентуално ще се дължи на хормонални промени и неточности в храненето. Спешно започнете специфична диета и изчистете тялото си от отрови. А също ще бъде потребно да посетите козметик и да извършите професионално разчистване на лицето.

Козирог

Любов и семейство

На фамилните им следва да преминат през сложни времена, които ще донесат различия с близки и другари. Някой ви е мощно афектиран и ще би трябвало дълго време да се извинявате и да обяснявате държанието си. Мнозина ще се сблъскат с изменничество, което доста ще подкопае възприятията ви. Не действайте безогледно, по-добре направете пауза и разрешите сложната обстановка в връзките.

Наскоро сключилите брак ще се сблъскат с първата рецесия в фамилния живот, само че не мислете за бягство, сложните времена ще преминат и ще почувствате, че връзките са станали още по-силни. Необвързаните ги чакат всемирски контакти и сантиментални срещи. Смело продължете търсенето на втората си половинка. Само вие може да измененията обстановката. Най-доброто е пред вас. Още повече, че приятелите ще ви обезпечат морална поддръжка.

Кариера и финанси

През юли се пробвайте да се концентрирайте върху най-належащите въпроси, всичко останало оставете за по-късно. Правете неща, които може да завършите бързо. Задайте си действителни цели. Тихо наблюдавайте какво се случва към вас. Паралелно с главната си работа не забравяйте за публичните задания. Проблемите в областта на любовта ще забавят нормалният ви работен темп и това няма да се хареса на шефовете. Веднага коригирайте обстановката, с цел да не загубите обичаната си работа. В средата на месеца се чака обещаваща оферта, подобен късмет се пада доста рядко и би било неуместно просто да го игнорирате.

Тези, които имат личен бизнес, ще би трябвало да се борят със злонамерени съперници. Бъдете деликатни, може елементарно да ви излъгват. Финансовото състояние няма да ви радва с високи приходи. Опитайте се да купувате единствено това, от което се нуждаете, не си давайте парите за нелепости. И макар че няма да е допустимо да заделяте пари, старайте се да спестявате. Около средата на месеца се чака дребна сума пари, която няма да остане дълго във вашия портфейл.

Здраве

През юли би трябвало съществено да се отнесете към своето здраве. Твърде студените питиета в горещите дни могат да провокират ангина. Не се предлага също да вдигате тежки неща, да ядете консерви и други артикули със подозрително качество - всичко това може да аргументи дълготрайно заболяване.

При първите признаци на заболяване, неотложно се консултирайте с доктор. Някои ще би трябвало да лежат в болничното заведение, с цел да лекуват продължителна зараза. По-добре укрепете здравето си още в този момент, с цел да избегнете неприятности в бъдеще. Водете здравословен метод на живот, по този начин ще може да избегнете здравословните проблеми.

Водолей

Любов и семейство

През юни би трябвало да бъдете по-внимателни със личните си усеща. Сега може да започнете нов разказ, който ще бъде доста обезсърчителен и даже да съсипе живота ви. На тези, които са изтощени от старите взаимоотношения, им следва сложен избор: да останат в интерес на предходния си живот или в самотност. Не бързайте с решението и добре обмислете всичко.

Семейните ще би трябвало да се борят с ревността и даже да не бъде неоснователна, проявете въздържаност. Вашият обичан човек ще желае да получи вниманието ви и в следствие ще предизвика такива усеща като яд и ревнивост. Но и вие самите няма да сте светци. Любовна връзка с сътрудник или флирт със остарял прочут ще ви накара да се отдадете на остарели мемоари. Но незабавно откакто всичко завърши, ще желаете да се върнете под топлото крило на вашия брачен партньор. Вместо да харчите пари и време за чужд, обгърнете втората си половинка с внимание и грижи, по този начин пукнатината в връзките скоро ще зарасне.

Кариера и финанси

През този месец може да съумеете да сключите значим контракт с сполучлива компания, като по този метод ще повишите статута си в очите на шефовете. За добре свършената работа ще получите
бонус и заплатата ще бъде увеличена. Близките родственици ще ви оказват помощ при решаването на сложни проблеми, само че не би трябвало да споделяте с другари и познати за неща в работата, в противоположен случай рискувате да влошите финансовото си положение. Вероятни са клюки и злословия измежду екипа.

Препоръчително е да не обръщате внимание на този тип неща, а да насочите цялата си успеваемост към осъществяване на комплицираните задания. Вашият триумф ще бъде съответно оценен и заплатен, тъй че ще забравите за задължения и заеми. Не вземайте заеми, в този момент не е най-хубавото време за това, оставете всички покупки за идващия месец. И макар че през юли ще разполагате с доста пари, пробвайте се да спестите някоя сума за бъдещето или да помогнете на родителите си.

Здраве

Трябва да бъдете деликатни към нервната си система. Опитайте се да не реагирате на дразнители и всевъзможни провокации. В края на месеца може да поискате да полежите в здравно заведение и да получите квалифицирана помощ, и това ще бъде вярно решение, тъй като вашият прочувствен декор изисква възобновяване.

Усвоете техники за дихателни извършения и релаксация и се научете да се успокоявате във всяка обстановка. В допълнение, през юли ще би трябвало да се погрижи и за физическото си положение. Пийте задоволително течности, не стойте на слънце през най-горещите часове, използвайте защитни кремове срещу слънчеви изгаряния.

Риби

Любов и семейство

Ще съумеете да намерите своята орис измежду вашето обграждане. Втората ви половинка ще се окаже прочут човек, само че ви следва дълъг път, с цел да се опознаете по-добре един с различен. Затова ще помогне някаква обща идея. Не се противопоставяйте на възприятията си, приемете обстановката такава, каквато е, и се отдайте на страстите. Вашият нов фаворит ще ви обича с цялото си сърце и ще трансформира живота ви в същинска приказка. С подобен човек и да сключиш брак, не е ужасно.

Семейните ще би трябвало да вземат решение куп домашни проблеми. Мнозина ще желаят да създадат ремонт или да разширят жилището. Препоръчително е обаче да стартирате всички тежки планове към края на месеца. Вашият брачен партньор откровено ще ви поддържа в сложните обстановки и ще покаже същинска угриженост, която от дълго време ви липсва. Бъдете благи към втората си половинка и го поощрявайте за всяко постижение.

Кариера и финанси

Ще би трябвало да потърсите надеждни сътрудници, с цел да укрепите личния си бизнес. Внимателно подбирайте личния състав, с цел да може вашият бизнес да процъфтява ден след ден. Началниците ще би трябвало да отстранят недобросъвестните чиновници. В средата на месеца ще имате доста работа, след което ви чака приятна облага. Тези които работят за някой различен, ще би трябвало да покажат най-хубавите си качества и да се състезават за място под слънцето. Сега имате всички благоприятни условия да успехите конкуренцията в битката за мечтаната позиция. Очаква се доста от вас да бъдат нараснали в края на юли.

Финансовата сфера ще ви радва с положителни приходи. Ще може да спестите прилична сума пари, която да изхарчите за значима покупка. Само не разказвайте за триумфите си в материалната сфера на непознати хора, в противоположен случай рискувате да бъдете излъгани и да загубите огромна сума пари. Измамниците единствено чакат късмет да се възползват от вашето благоденствие.

Здраве

През юли ще би трябвало да следите за здравословното си положение. До края на месеца всички спомагателни натоварвания са ви противопоказани. В горещите дни наблюдавайте за качеството на употребяваните храни. Има късмет за хранително отравяне. Въздържайте се от преяждане, изхвърлете пикантни сосове и подправки.

Възможни са също болести на горните дихателни пътища. Бъдете подготвени да дадете огромна сума за лекуване на синузит. Главоболието и световъртежа, породени от затруднения на болестта, също ще бъдат притеснителни. За да не стигате до сходна обстановка, лекувайте даже най-малкия начален ринит. Навреме вземете превантивни ограничения, ходете на плаж, закалете се и се заемете с някаква физическа интензивност. В края на юли внимавайте с водата.

Източник: astrostar.eu


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР