ОвенКато допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви

...
ОвенКато допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 септември

Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „ въздишащи ”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, безусловно им разкажете един за различен просто с цел да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но в случай че съществено се интересувате най-малко от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекомерно продължителна.

Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Наситеността на този ден ще Ви донесе необикновено задоволения, а по едно и също време с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът от самото начало е бил пред очите Ви. За благополучие възприятието за комизъм ще Ви даде опция с подигравка да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също претърпява такова просветление. Заедно бихте създали забавен разговор за сърпрайзите, които ни сервира ориста.

Рак
Точно може да се каже, че Ви следва един под напрежение ден. За страдание, ще се обясни, че освен личните си упования не сте оправдали, а и сте разочаровали и подвели хора, които са разчитали на Вас. И колкото и да са доста недоволните забележки по Ваш адрес, те не могат да бъдат съпоставени по никакъв метод с рецензията, която сами си вършиме. Всъщност, и на околните си няма да може да разчитате, тъй като и те ще бързат да Ви покажат позволените неточности. Само че не си мислете, че напълно никой не Ви схваща! Привечер ще се появят хора, които ще се окажат Ваши съидейници, и най на края ще въздъхнете с облекчение.

Лъв
Може да се окаже, че в сантименталните и фамилните връзки ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си положение. Не се отхвърляйте от решение на насъщни проблеми, само че към разрешаването им подхождайте рационално и търпеливо. Бъдете изключителоно деликатни и внимателни, с цел да не се окажете излъгани, или че сте се самозаблуждавали.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Ако сте роденио под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, с цел да имзте по-късно време и за удоволствия...

Скорпион
Когато стане дума, какво обичате най-вече, при започване на листата се оказват загадки, ребуси и на първо място - интриги. Затова в случай че някой има нелепостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира въпреки и за секунда, ще можете да му дадете да разбере напълно на бързо и без да Ви мигне окото, че по този начин не става., а и че няма никакъв късмет.

Стрелец
Роднините Ви, които през вчерашния ден са се опитвали да Ви създадат сърпрайз, през днешния ден ги чака не дребен потрес, тъй като Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И в случай че мислите, че би трябвало да се отплатите с услуга за услугата, ще извършите това по най-приятния за всички метод. Защо пък не? Няма какво да губите, в случай че авансово знаете, какво може да очаквате, а това е голям плюс.

Козирог
Днес е доста значимо, да вършиме всичко за своя обичан човек безкористно, без да очаквате нещо в подмяна и без да желаете. Постарйте се, да бъдете безспорен, стопроцентов човеколюбец и сами ще се убедите какъв брой доста ще се трансформират вашите връзки с обичания човек и какъв брой прелестни ще станат те.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР