Овен Каквото и да се случва, опитайте се да бъдете благодарни.

...
Овен
Каквото и да се случва, опитайте се да бъдете благодарни.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за понеделник, 12 февруари

Овен
Каквото и да се случва, пробвайте се да бъдете признателни. Благодарността стопява и рецензията, и недоволството, и гнева. Благодарността е онази мощ, с която чудеса може да сътворите. За какво сте признателни?

Телец
Необичайните неща може повече да Ви изплашен, в сравнение с да Ви зарадват. И въпреки всичко, постойте, подишайте и се пробвайте да се погледнете в профил. Обикновено прави работа.

Близнаци
Днес ще ви се наложи да деянията по-голяма финансова досетливост, качество, което несъмнено Ви е присъщо. При това няма да Ви липсва възторг, с цел да се справите с тази непостижима задача и в последна сметка несъмнено ще съумеете.

Рак
Първата половина на деня е по-скоро удобна и даваща сила и мощ за деяние. Следобедът носи повече рязкост, нервност, гневливост. Най-добре не планирайте значими неща по това време.

Лъв
Днес елементарно ще губите хладнокръвие поради дреболии. Импулсивността ви ще докара до недомислени действия. Не бъдете прекомерно разточителни.

Дева
Доста неверни заключения ще вършиме през днешния ден и то въз основата на неизяснени обстоятелства. Бъдете по-премерени в думите си, изключително в случай че обвинявате някого. Нали знаете, че от време на време думите може да са доста рискови.

Везни
Денят може да бъде прелестен за вас, в случай че не вложите цялата си сила в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой изострен борд. Очаквайте приятни изненади от другари.

Скорпион
До обяд настроението ви ще е много изменчиво и е по-добре да не бързате с решенията, тъй като несъмнено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари.

Стрелец
Сутринта ще сте много разсеяни и даже на моменти несъответстващи. Следобед ще се почувствате по-сигурни, само че пък доста ще ви въздейства оценката на близките.

Козирог
Определено ще сте за образец в работата, както постоянно прочее. Хубав миг да научите и другите на своите способи за класификация, по този начин и на вас ще ви е по-лесно след това.

Водолей
След обяд несъмнено ще се хванете да слагате къщата в ред. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има искащи да ви оказват помощ, а вие намерете време за почивка, би трябвало да релаксирате, тъй като ще има още неща за извършване.

Риби
Ако заниманията ви са свързани с творчество, то през днешния ден имате опция да извършите нещо в действителност доста. Обаче нищо не ви пречи, даже работата ви да е безусловно тривиална да методите креативен към нея, може би ще е забавно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР