ОвенKak ще се подредят нещата през този ден, звездите не

...
ОвенKak ще се подредят нещата през този ден, звездите не
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 януари

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!

Телец
Днес ще се наложи да започнете да се оправяте със спецификата на работа на своя обичан човек. При всички положения някои елементи от нея ще се наложи да изучите до съвършенство, с цел да станете пълностоен асистент в нелеките му задания, а това значи и незаместим човек.

Близнаци
През този ден свръхважни събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.

Рак
Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.

Лъв
Днес би трябвало за всичко да се доверявате на своя обичан човек, само че и на своята вътрешен глас. Преди всичко, те няма да се окажат спорни източници на информация, или ще са насочени еднообразно вярно. Само че при пораждане на рецесии и при положение на различие, решение ще се наложи да взимате извънредно Вие, и то, облягащи се на здравия разсъдък.

Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Везни
Днес ще бъдете склонни към демонстрация на сребролюбие. Това може да се отнася както до работата, по този начин и до мъчно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би би трябвало да се опитате да намерите златната среда, тъй че търсете опция, която да разреши на всеки човек да почувства своята полезност и да не разрешава хората да се усещат излъгани.

Скорпион
Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата.

Стрелец
Много ще е значимо през този ден да имате естетика в облеклото със своя обичан човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или дружно да се придържате към деловия жанр. Тогава в действителност ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.

Водолей
Не Ви ли се коства, че някой желае да Ви се качи на гърба? По принцип имате два изхода от тази обстановка. Първият и както наподобява напълно разумният е, сами да го поставите там и по подобен метод за постоянно да привържете към себе си този човек. Но пък въпреки това... Помислете, дали в действителност Ви е нужно такова тежко задължение? Сами решавате и нека решението Ви да бъде вярно.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР