ОвенИзползвайте това време, за да подновите контактите със семейството си.

...
ОвенИзползвайте това време, за да подновите контактите със семейството си.
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 март: Риби, изправени сте пред неочаквано предизвикателство

Овен

Използвайте това време, с цел да подновите контактите със фамилията си. Те ще бъдат удовлетворени и може даже да съумеете да разрешите остарели спорове, като медиатор или като извършите първата стъпка за изчистване на нещата. Съзвездието е удобно за закопаване на томахавката  един път вечно. Хората, с които работите, ще бъдат  другарски настроени и ще се интересуват от това, което имате да кажете. Екипният дух, който съществува, ви разрешава да се справяте с разнообразни планове. Ще се справяте се по-добре, в случай че предприемете повече планове като екип, а не самостоятелно, създавайки атмосфера на взаимно доверие. По отношение на финансите нещата наподобяват добре. Всяка транзакция ще протича добре и нормалните разногласия и конкурентоспособност ще стават непотребни. Използвайте тази тиха фаза, с цел да активирате нови вложения. Наистина би трябвало да положите старания, тъй като през днешния ден нещата ще вървят безпрепятствено.

Телец

Слънцето може да докара до ново начало на връзките със фамилията и приятелите. Отпуснете се и оставете нещата да си „ починат “, знаейки, че никой от околните ви няма да възрази. Вашето обилно въодушевление и самонадеяно държание изключително ще акцентират това позитивно развиване и естествено ви вършат център на внимание. Решенията, които ще взимате, ще имат трайни последствия за развиването на вашата кариера и означават повратна точка в професионалния ви живот. Ще имате поддръжката на сътрудниците, като вземете поради тяхното мнение, и ще можете да поддържате тласъка. Що се отнася до финансите, няма да ви е мъчно да поддържате здравословен баланс сред вашите доходи и разноски. Когато купувате, вие ще бъдете задоволително рационални, с цел да не се подвеждате по нищо на ниска цена. Ако желаете да харчите пари, продължете, само че го правете по нормалния си деликатен метод.

Близнаци

Ще имате доста ясна визия по какъв начин би трябвало да бъде връзката ви, какво не се схваща и какво ви нервира. Използвайте деня, с цел да изразите потребностите си. За благополучие звездите са ви снабдили с доста сензитивност, тъй че да не срещате проблеми, когато изправяте колегата си против желанията си. Всички ще правят оценка вашето поощрение и безусловно ще търсят препоръките ви. Най-вероятно ще бъдете налични за тези, които се нуждаят от вас, като елементарно ще отговаряте на безчет въпроси. Оценявайки вниманието, вие ще се превръщате като още повече известни измежду сътрудниците си. Възползвайте се от настоящето си уверено въодушевление и се заемете с нови финансови планове. Имате печеливша нотка, защото можете да се доверите на банкови съветници и другари повече от нормално. Другите хора ще подсигуряват, че сте работили интензивно за парите си и ще се справите с тях деликатно.

Рак

Вие сте от ден на ден в центъра на нещата и сте значим референтен човек, което може да ви натовари в допълнение. Имате обилие от сила за себе си, фамилията и приятелите си и сте мощни, спокойни и хармонични, укрепвайки фамилните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат поддръжката, когато имате потребност от нея. Вашето позитивно отношение ви разрешава да работите добре с другите. Вашите лични цели са доста по-ясни, което ви дава ясно преимущество пред метода, по който си сътрудничите с сътрудници, които ви дават нужното пространство, от което се нуждаете, с цел да се концентрирайте върху задачите си. Това е най-хубавото време да излезете и да прекарате денят с шопинг. Купете си нещо хубаво, само че не се пръскайте единствено за един продукт. Вместо това инвестирайте парите си по образован метод. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате по-голямо, не можете да загубите, даже в случай че харчите повече от нормално.

Лъв

Личните връзки не постоянно протичат по проект. Турбулентните обстановки евентуално ще пораждат още веднъж и още веднъж, изискващи цялата ви сила. По-малките разногласия и спорове наподобява са авансово програмирани. Запазете успокоение, с цел да се справете с тази блъсканица по спокоен метод. Проблемите, които ще срещате, наподобяват невъзможни за разрешаване. Не подценявайте опцията да приемете напълно нов метод. Спокойно приемете препоръки и помощ от вашите сътрудници или хора с прочут опит във вашата работна сфера. Ще се чака да демонстрирате повече еластичност от естественото. Някои непредвидени проблеми могат да зародят по време на бизнес покупко-продажби през днешния ден. Вашите проекти и хрумвания не ще вървят напред и няма да можете да убедите другите в изгодите от тях. Това може да бъде в действителност разочароващо, само че не бързайте с нещата, в противоположен случай те могат да имат противоположен резултат и в последна сметка можете да загубите. Запазете самообладание или може да се случат по-лоши неща.

Дева

Не очаквайте никакво успокоение от фамилията си сега. Множеството дребни кахъри, с които ще се сблъсквате, по този начин или другояче няма да ви накарат да се почувствате по-добре. Вземете позитивно отношение. Ако настойчиво се придържате към възгледите си, споровете ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простени толкоз бързо. Ако сте подготвени да извършите компромис, всичко ще бъде наред. Имате задоволително време за обсъждане на нови и по-големи разработки, вероятно малко ще попречи на вашия прогрес. Като ловко се концентрирате върху най-важните аспекти на вашия работен план, вие свеждате до най-малко опцията да се забърквате прекалено много в маловажни елементи и избягвате всевъзможни разсейвания или затруднения. Водете финансовите си каузи умерено. В момента сте много удовлетворени, само че би трябвало да прецените плюсовете и минусите, даже когато давате пари на заем. Не се подвеждайте от хора, които дават подправени обещания, когато вземате назаем и документирайки всичко документално. Това ще ви разреши да спите умерено и ще отбраните активите си.

Везни

Споровете сред вашия сътрудник и вас сега не са на дневен ред. Изживявате доста съразмерен интервал дружно, в който сътрудникът ви явно е угрижен за вашето благоденствие и се отнася към вас с огромно внимание. В кариерен аспект всичко ще се развива по позитивен метод, както се очаквате. Можете да изпълнявате комплицирани задания и да вземате значими решения, както и да поемате нови планове. Останете деликатни, с цел да поддържате работната атмосфера. Това е неприятен ден за сполучлив бизнес за вас. Избягвайте рискови планове, защото възможностите ви за облага са дребни. В дълготраен проект може да претърпите обилни загуби и ще съжалявате за днешните решения. Склонни сте да се оставите да бъдете излъгани, тъй че не позволявайте това да се случи.

Скорпион

Днес ще бъде мъчно да поддържате връзка с околните до вас хора. Може би прекалявате с най-малките неща и ще се чувствате изцяло неразбрани. Би било добре да извършите крачка обратно, да изчистите мислите си и да започнете да се справяте с разногласията по по-дипломатичен метод. Изправени сте пред комплицирани проблеми и редица видимо невъзможни задания. Опитайте се да погледнете на нещата от друга позиция и да измислите истински решения. Всяка помощ от сътрудници, стига да знаете, че са доброжелателни, несъмнено ще бъде във ваша изгода. Отложете всички планувани вложения и покупки, в случай че можете. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове. Дръжте парите си, с цел да можете да реагирате гъвкаво на непредвидени събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от неприятни препоръки, в които не вярвате изцяло.

Стрелец

В момента връзките ви са доста хармонични. Вашият сътрудник е доста предан и отчетливо благ. По принцип няма никаква причина да се оплаквате. Въпреки това вие сте някак разсеяни, макар че вие ​​и сътрудникът ви сте неразделни. Затова би трябвало да се концентрирайте върху значимите неща в живота си като колегата, фамилията и любовта си. Удовлетворението от работата, което изпитвате, ще бъде от изгода. Навярно сте разкрили вътрешна мощ, която сътрудниците разпознават като убеденост и честност, което ви разрешава да изпълнявате работните графици. Когато вашите сътрудници изискат помощ, вие ще сте в положение да им окажете известна поддръжка, само че не им позволявайте да се възползват от вас. Звездите са благосклонни към вас. Продължете с това равнище на финансова интензивност, тъй като имате верния инстинкт за печеливши бизнес транзакции. Преговорите за верните вложения ще се водят добросъвестно и са целенасочени. Ако не се стремите прекомерно високо, ще ви бъдат отворени доста благоприятни условия.

Козирог

Бъдете по-внимателни и не приемайте всяко малко нещо персонално. Помислете какво в действителност е значимо в живота - хармоничните връзки със фамилията и приятелите. Покажете на най-близките си, какъв брой доста значат за вас. Не позволявайте на неудовлетвореността ви да попречи на работата, даже в случай че наподобява, че измежду сътрудниците ви има някакви различия. Вместо това се пробвайте повече да не позволявате на взаимоотношенията с тях да блокират напредъка ви. Въпреки променливите условия, които въздействат върху способността ви да останете фокусирани и да се придържате към курса, това е единствено краткотрайна фаза. Не влизайте в вложения и не приемайте покупко-продажби, които се допуска, че са безрискови, само че отделете време. Днешното съзвездие може да има непредвидени трудности, да наруши най-добре квалифицираните проекти или да покаже минусите на финансовите планове, които смятате за ясни.

Водолей

Може би реагирате прекомерно сопнато към хората в персоналната ви сфера. Това ще ви кара да си изкарате неприятното си въодушевление върху другите. Приятелите и роднините явно ще се почувстват отблъснати от този акт. Сдържайте се и бъдете обективни и справедливи, даже в случай че ви е мъчно в днешното си положение на мозъка. Ще бъде потребно да упражнявате самообладание и да преосмисляте решенията, които взимате. Всяко опълчване ще става все по-трудно за справяне и оказва непотребен напън върху проектите ви. Не се отхвърляйте, в случай че сте изправени пред видимо невъзможни проблеми, помислете по какъв начин сте преодолели сходни работни обстановки, които са се случили в предишното. Основната спънка ще бъде тревогата, която ще замъглява вашата ясна, справедлива преценка във финансов аспект. Избягвайте комплицираните парични въпроси. В бъдеще ще има повече от задоволително благоприятни условия за подписване на положителни покупко-продажби. Днес не е най-хубавият ден за това.

Риби

Семейството ви наподобява няма да ви поддържа толкоз, колкото нормално. Вместо това те ще бъдат сериозни понякога. Не се нападайте, а слушайте деликатно какво споделят. Кой знае, възраженията им може да са основателни. По-добре е да обсъдите това с другари, защото те виждат нещата по-обективно. Изправени сте пред непредвидена и предизвикателна обстановка. Не се тормозете доста, доверете се на своите качества и досетливост. Действайки деликатно и търпеливо, вие ще бъдете в положение да преодолеете затрудненията. Талантът за импровизация е изключително потребен при решаването на проблеми. Ако обичате да си купувате нещо ново, продължете и го направете! Имате средства за това и е време да реализирате паричните си цели. Финансите ви разрешават да извършите дребна инвестиция и най-много да бъдете задоволително рационални да не харчите ненужно.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР