ОвенИстината е, че никога не сте имали проблем да създавате

...
ОвенИстината е, че никога не сте имали проблем да създавате
Коментари Харесай

Любовен хороскоп: Овни, ще привлечете вниманието през любовния празничен ден

Овен

Истината е, че в никакъв случай не сте имали проблем да създавате другарства. За вас ще бъде елементарно да намерите баланс и естетика във всяко партньорство. Ала през Св. Валентин позволете си да изследвате своята характерност посредством независими артистични занимания. Празникът свети Валентин не е наложително да бъде доста блестящ, само че който ще вдъхне нов живот на вашия сватбен или любовен съюз.

Разбира се, че ще желаете да привлечете вниманието през любовния празничен ден. Независимо дали сте двойка или неангажирани, през този ден на влюбените не е изключено да се задоволите с нормалните си тоалети. Ще играете и ще заложите по едно и също време на елегантния и секси тоалет, съпроводен, несъмнено, от хубав и паметен парфюм.

Близнаци

Ще желаете да удивите половинката си за празника на влюбените и да я поканите на извънредно и много искрящо място. Следователно можете да изберете първокласен ресторант или даже сантиментален спа център. Така или другояче, може да похарчите пари, с цел да изненадате колегата си с повече забавление и фикция в брачния ви живот. Това ще бъде стойностно държание от ваша страна.

Рак

Няма подозрение, че през този сантиментален ден ще надникнете върху вашите взаимоотношения. Най-вероятно ще се възползвате от Св. Валентин, с цел да се доближите до сродната ви душа, като по този метод ще внесете повече присъединяване във вашите взаимоотношения и ще ви разреши да оставите либидото си да приказва, което сигурно ще бъде в страхотна форма.

Лъв

Със сигурност ще бъдете от тези, които ще предпочетат да си останат умерено у дома, на топло и комфортно ситуирани пред прекрасен филм, съпроводени с хубава дребна табла за хранене, вместо да се принуждавате да посетите безценен ресторант, който надали ще пожелаете. В последна сметка, една приятна сантиментална вечер вкъщи няма да е толкоз неприятна и сигурно ще се чувствате удобно.

Дева

В случай, че сте неангажирани, ще бъде по-добре да заложите в интернет - в уеб сайтове за запознанства или обществени мрежи, с цел да се срещнете с някои хора, които биха могли да ви впечатлят и внесат свежи сантиментални нотки. Изглежда, че празника - свети Валентин ще работи доста по - добре за вас, в сравнение с да излизате с другари или да скучаете в някое мнимо празненство, и на което надали ще желаете да отидете. Очаква ви едно празнично любовно тържество.

Везни

По-скоро ще потърсите уютното - всекидневно място, с цел да отпразнувате свети Валентин. Вероятно ще се страхувате от някакви нови запознанства и най-много да не останете разочаровани, Вероятно ще предпочетете да прекарате сантиментално в дребен ресторант, в който сте привикнали да посещавате, и това несъмнено ви притегля. Ще можете да се чувствате умерено и да имате приятна замяна на обич с обичания си в позната и приятна конюнктура.

Скорпион

Наистина ще желаете да изненадате другия, само че също по този начин да се оставите да бъдете сюрпризирани, с цел да внесете прохлада във вашите връзки. Следователно този празник на влюбените ще бъде доста сияен за вашия съюз и би трябвало да спомогне за по-нататъшното подсилване на красивото съгласие, което ще цари сред вас. Може да решите да предложите на половинката си да прекарате свети Валентин след обилна вечеря в казино. Само и единствено да се забавляваме дружно, с цел да опитате шанса си из игралните машини.

Стрелец

Опитайте се да оставите настрани персоналната си горделивост и направете първата стъпка, като предложите на половинката си дребна екскурзия, която може да рестартира връзките посред ви. Дори, в случай че настроението ви да не е на нужното равнище във връзката ви, ще положите старания да се облечете малко секси, с цел да докажете, че към момента можете да угаждате и съблазнявате, приканвайки отсрещната страна с нотка лют парфюм и блестящ грим, който ще ви пасне като на крал или кралица.

Козирог

Свети Валентин може да бъде опция за усмиряване на нещата, за разговор с колегата по - уравновесен метод и по този метод да се превърнете връзката си в храм на любовта. Прекарването на време дружно, надалеч от ежедневните неприятности, ще ви донесе най - огромното положително, което даже не може да си визиите. Очертават се доста мощни стремежи несъмнено. Най - евентуално ще бъдете чувствени и буйни, както желаете, несъмнено, ще търсите своето наслаждение, само че и това на колегата ви, което ще бъде доста значимо за вас.

Водолей

Ще са нужни малко старания, с цел да не разочаровате колегата си, който за разлика от вас може да желае да означи случая, като прекара прелестен момент за обич с вас. В последна сметка всичко ще зависи от настроението на колегата, който е податлив да вземе нещата в ръце за този празник на влюбените. Също по този начин с малко повече с изтънчено допиране, което ще бъде възприето посредством избора на вашия парфюм и фамозният ви грим, както и някои съвременни бижута, които ще ви придадат по едно и също време изтънчен, изтрезнял и съвременен жанр.

Риби

Фантазиите ще останат много типичен още при започване на свети Валентин. Вашите стремежи ще бъдете мощни, и няма да ви липсва автентичност! Доста спокоен фамилен празничен ден. Големите астрални аспекти ще изоставен основните браншове от живота ви на това равнище, което ще предвещава много безоблачно небе, където връзката ще бъде добра, изключително в сърцето на свети Валентин интервал. Ще можете да седнете с обичаните си хора, с цел да се насладите на някои прелестни моменти на благополучие в тяхната компания.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР